שלום,בדיקות אוט',עם מה להתחיל

../images/Emo20.gifשלום,בדיקות אוט',עם מה להתחיל../images/Emo35.gif

שלום לכולם התמזל מזלי ואני עובדת בעבודת QA זמנית. מדובר בכתיבת מסמכי STD ובבדיקות ידניות של אפליקציות שונות. החלטתי שזה לא מספיק כדי להשתלב בתחום אבל אני מניחה שזה סוג של התחלה. אני רוצה לנסות ללמוד לבד כלים אוטומטיים, כפי שמומלץ כאן באחד המאמרים. אני רוצה לבחור כלי אחד ולהתמקם עליו - לחפש חומר, ספרים, להוריד תוכנות וללמוד כמו שצריך. הבעיה - יש שם 3 לינקים ל3 חברות טובות. אני מהנדסת תוכנה כך שאני יודעת לא מעט שפות וכו'...האם תוכלו להמלית לי עם מה להתחיל
האם יש חשיבות לכלי האוטומטי שאבחר? האם יש אחד עם יותר חומר ואפשרות ללמוד באופן עצמאי מהרשת לעומת אחר
דיפדפתי כאן בדפי הפורום, חיפשתי הודעה דומה ולא מצאתי, אז שאני מקווה שאני לא טוחנת כאן שאלה... תודה רבה מראש על כל המלצה שתתנו לי
והמשך סופ"ש מקסים

vinney

Well-known member
זה דברים שקשה ללמוד לבד

אני ממליץ לך בכל מקרה על WINRUNNER (והמחליף שלו מהדור החדש יותר ששכחתי את שמו כרגע). בWINRUNNER נכתבים סקריפטים בC, כך שזה יקל עלייך אם כבר יש לך נסיון בתכנות. בכל מקרה, לבד זה קשה, במיוחד בלי התנסויות. תנסי לראות איך את משלבת את זה בעבודה (תעלי הצעה, תפגיני את היתרונות שלה, אולי ישתכנעו
)

../images/Emo99.gifקודם כל,תודה רבה על התשובה,

בעבודה שאני נמצאת (ועוד מעט מסתיים שם הפרויקט שלי), ממש לא יהיו מעוניינים לשלב אותי בבדיקות אוטומטיות, הם צריכים אותי שם לכתיבת המסמכים וביצוע הבדיקות הידניות ושם זה נגמר (לצערי). ואם אני אחכה למקום עבודה שיאמץ אותי ללא ניסיון בתחום הבדיקות האוטומטיות זה עלול לקחת המון זמן, אני כמובן מנסה ושולחת אך בכל המודעות נדרש ניסיון... לכן, אולי יש ספר שתוכל להמליץ לי עליו
או אתר שמלמד WINRUNNER
שוב תודה על ההמלצה, לפחות יש לי כיוון להתחיל ממנו

vinney

Well-known member
לא ממש מכיר ספרים ../images/Emo10.gif

אני למדתי מתוך מדריך המשתמש של MERCURY ומאנשים שהיו מסביבי.

ido100

Member
כלי בדיקה אוטומטיים

מרקורי היא החברה המובילה כיום בכלי בדיקה של פונקציונאליות כששני הכלים העיקריים הם WinRunner וQUICK Test. מלבד כלי בדיקה פונקצינאלית יש כלי בדיקות עומסים ופה ומרקורי יש תחרות לא קטנה. הכלי של חברה מרקורי הוא LoadRunner והמחרים שלו הם WebLoad, Hammer ועוד מספר לא מועט כל כלים ברמות מעט יותר נמוכה. לדעתי אם את רוצה להתמקצע בתחום האוטומציה אז לכי על הLoadRunner שזה כלי שגם מצריך ידע בתכנות וגם מצריך יכולות פיתוח אלגוריתמיות וניתוח תוצאות ברמות גבוהות.

תודה ido,האם יש אפשרות ללמוד../images/Emo26.gif

... ללמוד לבד
אם יש לך עצות לתת לי על מה הדרך הטובה ביותר ללמוד לבד כלים לבדיקות אוטומטיות, אני מאוד אודה לך
ותודה בלי קשר
שבוע נפלא שיהיה לכולם

dleshinski

New member
אם את רוצה ללמוד LoadRunner אז...

תכנסי ללינק הבא: http://www.download.com/Mercury-LoadRunner/3000-2649_4-10333432.html ותורידי את הגירסה החופשית של LoadRunner ואחרי שתתקיני אותו תמצאי שם גם Tutorial של LoadRunner. או תנסי למצוא באינטרנט רק את ה-Tutorial עצמו.

dleshinski

New member
אכן, בבקשה ../images/Emo13.gif

אני גם עכשיו חורש על ה-LoadRunner. אין לי מה לעשות בזמן שאני מחפש עבודה. חבל שאנשים לומדים 3-4 שנים וקורעים את התחת בשביל שיגידו להם "חסר לך ניסיון, אז לקחנו מישהו שיש לו".

למעלה