שלום.. יש מקום לחברה חדשה בפורום? :)

Linoyush12

New member
../images/Emo20.gifשלום.. יש מקום לחברה חדשה בפורום? :)../images/Emo20.gif

קוראים לי לינוי, אני בת 19 חיילת.. אני ממש ממש אוהבת את 30STM ובמיוחד את
ג'ארד לטו
חורשת על השירים שלהם.. ו.. (אני לא רוצה להגיד מעריצה.. כי אני מרגישה קצת מושפעת חח אבל אני מטורפת עליהם אפשר להגיד) וכשקראתי לפניי כמה ימים בעיתון שהם באים לארץ הרגשתי כמו חלום שמתגשם פתאום.... אין לי כבר סבלנות לחכות עד שיבואו לארץ.... דרך אגב יש לי כמה שאלות.. 1. מה סביבות הגילאים שלכם פה בפורום? 2. יש מישו שכבר קנה כרטיס? 3. אם אני יקנה בשלב יותר מאוחר יש מצב שהמחיר יעלה? או שיתנו לי מקום גרוע? איך זה הולך בדיוק תודה לכולם :)

היי לינוי ברוכה הבאה

אני שני, בת 20 , גם חיילת. תשובות לשאלותייך א. הגילאים הם בערך מ13- 30 ב. כולם כאן כבר קנו כרטיסים ג. יש מצב שהמחירים יעלו אבל מצב קלוש ביותר. לא יתנו לך מקום גרוע כי ההופעה היא בעמידה.

Linoyush12

New member
היי שני מתוקה.. תודה רבה

קיבלתי תגובה יותר מהר ממה שחשבתי.. חח :) אני מתה לקנות כבר כרטיס, ואין לי גם בעיה כל כך של כסף ברוך ה'.. יש לי קצת חסכונות בבנק אבל הבעיה שלי היא הצבא הזה.. החברים שלי לא מכירים כל כך ת'להקה.. ולא יהיו מוכנים להשקיע כסף בשביל להקה שלא אכפת להם ממנה והם לא כל כך מכירים.... והחברה היחידה שכן מוכנה לבוא איתי ולהשקיע ת'כסף למרות שהיא לא מכירה כל כך אותם סוגרת באותו יום בבסיס.. :\ וזה בעייתי מבחינתה לבקש חופשים וזהה.. אצלי זה פחות בעיה בגלל זה אני לא ממהרת לקנות כרטיס כי אני לא יודעת עדיין איך אני אלך וזה מבאס אותי רצח כי אני אתחרט על זה למשך כל חיי אם אני אפסיד אותם.... (חח זה דיי מעצבן להיות החברה היחידה שמוכנה ללכת רחוק בשביל להקה שהיא מעריצה.. כמו ללכת איזה 8 שעות לפני כדי לתפוס מקום טוב.. חח או מצידי אפילו ללכת מכות חחחח) נותנים לי להרגיש דיי מושפעת :D אבל מה לעשות.. זה לא בשליטתי

Linoyush12

New member
אני לא כל כך אהנה אם אבוא לבד..

זה לא אותו דבר כמו עם חברים.. אבל נראה כבר מה נעשה.. אני לא אוותר בקלות :) יש פה אנשים מהדרום?

A Modern Myth

New member
אני מהדרום! אל תפספסי את זה בגלל הסיבה הזו,

אני מאמינה שתהני בכל מקרה אם את אוהבת את 30! וזו הופעה חד פעמית

A Modern Myth

New member
אני מניחה שאין שום סיכוי שאת מהעיר שלי

אבל יש סיכוי שאת מהסביבה :) שלחתי לך במסרים

just me48

New member
אל דאגה

גם לי אין חברים שמכירים אותם, אבל זה לא מה שיעצור בעדי מלהגיע. גם אני לא קניתי כרטיס (מקווה שמחר אני כבר אקנה). בכל מקרה אני גם מגיעה לבד, ולפי מה שאני רואה מהפורום הזה, כולם כאן חברין ולא תהיה בעיה להתחבר עם אנשים גם בערב המופע. מקווה לפגוש בכולכן שם

STEMINEM

New member
חחח נשבע לך אני בדיוק כמוך

איזה זין זה =\ מת ללכת להופעה..

BtHeS 94

New member
ברוכה הבאה לינוי 3>

אפשר לומר שאת לא היחידה שאוהבת אותם, ואפשר לומר שסביבות הגילאים כאן לא ממש מוגדרים כי אנחנו מקבלים לכאן מעריצים בכל הגילאים, אני כבר קניתי כרטיס עוד לפני שבועיים-שרק התחילה המכירה, אפילו הכנתי עם חברה כמה שאלות שנשמח לשאול אותם :> טוב אממ,אני שרון,בת 16 עודמעט, נעים להכיר. בטוחה שתשתלבי כאן מצוין 3> ואממ...סתם שאלה לא קשורה- לאיזה אלבום שלהם את הכי מתחברת? :p

I AM7

New member
ברוכה הבאה..

חלי 18 וחצי מהמרכז אבללל אני משרתת בדרוםP: ...

Linoyush12

New member
וואלה? איפה משרתת בדרום איזה בסיס?

פתאום נגלה שאנחנו באותו בסיס חח

למעלה