שלום לכולם!!!

ה ד ר 20

New member
../images/Emo20.gifשלום לכולם!!!

שלום!
אני חדשה באתר, והאמת היא שעד שהגעתי לאתר לא שמעתי על "בלוג" ובערך ממה שהבנתי מכם - התרשמתי מזה ממש לרעה. בתור אחת שכותבת יומן אישי כבר במשך 11 שנה בערך, אני לא מבינה איך אנשים מוכנים שמישהו יקרא את הדברים הכי אישיים שהוא כותב. אני אישית לא נתתי לאף-אחד לקרוא אי-פעם ביומן שלי, ואני לא רואה הזדמנות כלשהי לתת למישהו בעתיד לקרוא את היומן. אז איך אנשים כותבים יומן במחשב עם אפשרות שאנשים יקראו ממנו
אשמח לשמוע את דעתכם, אולי אני לא מספיק יודעת מה כל הקטע של ה "בלוגים", אני לא שוללת שום דבר בלי להבין יותר לעומק. שתהיה לכולנו שנה טובה וגמר חתימה טובה!

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש כאלה ויש כאלה.. יש בלוגים שבעליהם כותבים את היומן כדי מתוך נחמה שמישהו יענה להם, יזדהה איתם וכו.. ויש כאלה שבאמת באים מתוך כוונה להוציא כל מה שבלב שלהם.. במקרה הראשון אם לא מגיבים אז אין בעצם טעם לבלוג, נכון?! ובכל מקרה, ברוכה הבאה לקהילת הבלוגספירה שלנו.. שי.

xslf

New member
יש בלוגים שהם לא יומנים אישיים

כמו למשל הבלוג שלי- ניוז, העוסק בחדשות והסברה, או הבלוג של אמיר, המתייחס הרבה לנושאים חברתיים. או למשל הבלוג של אור, שחולק מחשבות וקישורים, אבל לא ממש דברים אישיים. בארץ אמנם שולטים הבלוגים היומניים, אך בעולם זה לא בהכרח כך, ויש שם בלוגים על תוכנות, בלוגים על טיפוגרפיה, ובלוג כמעט על כל נושא, רובם לא ממש אישיים.

איה@

New member
הדר - ברוכה הבאה ../images/Emo75.gif

את צודקת בשאלה שלך, ובאמת יש רבים המסתייגים - מפרסום מחשבות וארועים אישיים. אבל - כמו בכל דבר בחיים - יש את דרך האמצע - את שביל הזהב, כותבי היומנים הם אלו שבוחרים מה לכתוב? איך לכתוב? ועד כמה להחשף. כך שמה ונדמה לך כ"חשיפה" - לא בהכרח כך. בנוסף - (וזה מה שנתן את התנופה לנושא באינטרנט) היא האפשרות לכתוב בשם אנונימי. ומנסיון אני יכולה לספר לך שההנאה היא גדולה! - ואני מציעה לך להתנסות. שבת שלום ושנה טובה
איה.

היי הדר ../images/Emo13.gif

גם אני חדשה כאן (פעם ראשונה שכותבת בפורום הזה) וחדשה מאוד בעסק של יומנים אישיים וירטואליים. אתמול ממש במקרה הגעתי לאתר ישרא-בלוג, ולמרות שלא מזמן הגעתי להחלטה לא לפרסם דברים אישיים שלי ברשת, בכל זאת פתחתי בלוג משלי. אחרי ששוטטתי קצת בין הבלוגים השונים ואהבתי את הרעיון הזה שכל אחד עושה לעצמו בלוג משלו ומעצב אותו כראות עיניו. העיצובים השונים ממש עניינו והקסימו אותי ואולי דווקא זה מה שגרם לי לרצות לפתוח בלוג משלי. אני כותבת יומן באופליין כבר 15 שנה. לפעמים, דברים שאני כותבת שם, אני בכל זאת רוצה שאנשים יקראו (דעות ומחשבות על כל מיני נושאים). עד עכשיו הייתי כותבת את המחשבות האלה בפורומים. אתמול כאמור גיליתי את האתר והחלטתי שזה יכול להיות טוב בשבילי למקרים האלה שאני כן רוצה שיקראו דברים שכתבתי. אז החלטתי לא לפרסם דברים שהם יותר מידי אישיים ואת אלה להשאיר לעצמי, כאמור ביומן האופלייני שלי. נדהמתי מכמות התגובות שקיבלתי בתוך זמן ממש קצר אחרי שפתחתי את הבלוג שלי. ושוב, זה קצת מפחיד, נכון, אבל מצד שני גם כיף שנוצרת תקשורת עם אנשים בעקבות דברים שאני כותבת. אחר כך, מאוחר יותר ישבתי וקראתי בלוגים של אנשים אחרים באותו אתר. מאוד מעניין ונחמד לקרוא מה שאנשים חושבים ומרגישים. חיפשתי מישהו להזדהות איתו ומשהו להתרגש ממנו. תהיה הסיבה אשר תהיה, העובדה היא שנהניתי לקרוא בלוגים של אחרים.

למעלה