שלום לכל חברי הפורום

../images/Emo20.gif שלום לכל חברי הפורום

ברצוני להעזר בכם, אם אפשר... אבי גר בקנדה בטורונטו ומאוד רוצה שאנחנו נצטרף אליו, אני כמובן מאוד רוצה אבל צריכה לברר לגבי בתי ספר לשני בניי, בן 12 ובן 10 הבן 10 שלי סובל מקשיי קשב וריכוז והייתי רוצה שיכנס למיסגרת מתאימה. אני לא זוכרת את הכתובת המדוייקת של אבי(אני יודעת שקנדה גדולה) ברצוני לדעת אם ישנם בתי ספר יהודיים לילדים עם קשיי קשב וריכוז. או לחילופין, בתי ספר אנטרופוסופיים אם מישהו מכיר אשמח לשמוע. או האם אפשר לברר על כך באתר מסויים. בתודה מראש יעלי

morhan

New member
בי"ס אנתרופוסופים ../images/Emo144.gif+../images/Emo144.gif=|ש

אין לי מושג לגבי הגירה - אנחנו עדיין בשלבי תכנון וכו´... אבל, תוכלי למצוא מידע על בי"ס אנתרופוסופים בקנדה באתר הבא: http://www.waldorf.ca/schools.html בהצלחה- מורן נ.ב: מנסיון אישי וידע בנושא - ביה"ס האנתרו´ הם חממה מעולה לילדים עם ADHD / ADD - הם ממש פורחים שם

morhan

New member
האייקונים של הכותרת בהודעה

לא יצאו לי כ"כ: התכוונתי ל-
+
=

morhan

New member
ליעלי המותק

כן, אנחנו מתכוונים להגר, אלא שאנו שייכים לאלה שהתקנות הקודמות "חמקו" להם מהידיים - ובאלה החדשות אנחנו לא עומדים. אנחנו מנסים כרגע דרך קוויבק, ותוך חודשיים בערך אנחנו מקווים לקבל תשובה (באתר הם אומרים שיתנו תשובה תוך 3 חודשים, רק אם היא חיובית). אם לא נקבל מהם - נשבור ת´ראש מה לעשות או שניאלץ להיעזר בעו"ד. בינתיים אנחנו מנסים לבד. אז תחזיקו לנו אצבעות, וגם לכם (ולכל עמישראל שמשתתף בפורום הנהדר הזה) שיהיה בהצלחה. באהבה לכולם- מורן

הי מורן

המון בתי ספר אנטרופוסופיים יש באונטריו (הכל יחסי כמובן) בקשר להגירה,לי קצת קשה עם שיטת הניקוד אף על פי שאבא שלי מנסה לעזור לי להבין. לפי דעתי גם אני אפנה בסופו של דבר לעורך דין. ובאמת איחולי הצלחה, לכולנו

s.r.

New member
יעלי-בעניין הגירה.....

האם איחוד משפחות, במקרה שלך, זה לא הדבר האידיאלי לעשות ?! בהצלחה !

איחוד משפחות לא מתאים לי מפני

שלאבי יש אח בקנדה ואני (נו מה לעשות) כבר לא ילדה קטנה
של אבא. אני מביאה איתי עוד שניים קטנים משלי. תודה בכל אופן על הרצון לעזור יעלי

למעלה