אני מבקשת ממך לקרא
יש מן דיעה כזו שהולכים לתופרת בשלוש השנים האחרונות ראיתי יותר מידי עבודות של תופרות שגרמו לי להצטער צער רב עבור אלו שביקשו את עבודתן למה ? כי פונה אישה לבעלת מקצוע והיא בטוחה שהיא תגיד לה שהשרוול יהיה כזה והאורך כזה והבד כזה ובעצם היא עיצבה לעצמה שימלה . ובהתופרת מה עשתה ? היא בסך הכל תפרה. אז זהו שלא !!!!! כי על מנת שכל הפנטזיה הזו שיש לאישה בראש תהפוך לבגד שראוי יהיה ללבוש ובוודאי שכדאי שהוא לגוף יחמיא, ובוודאי שכדאי שכל הקהל למראה של הלובשת יריע . על מנת שכל הפלא הזה יקרה- התופרת אינה רק תופרת. כי תפירה היא פעולה טכנית די פשוטה למי שמבינה יותר מדב בבנית הגיזרה אחרי שהיא לקחה באופן מדוקדק מידות נכונות, והיא יודעת להתחשב במבנה הגוף של הלובשת. והיא יודעת איך נכון להשתמש בבד על מנת להוציא ממנו את הנפילה הנכונה. ובאיזה תכים נכון לחבר חלק אל חלק על מנת שהבגד יהיה הכי מושלם גם בעיבודו וכל זה שווה כסף אז את יכולה למצוא לך מי שתעשה את העבודה ב- 200 ש"ח, ויומיים לני השמחה תרוצי לקנות בגד מוכן בחנות. ויתכן שמישהי ממש מיומנת תדרוש עבור שכר עמלה 3,000 ש"ח אני חושבת שבטווח שבין 1,500 ל- 2,500 ש"ח תלוי במורכבות העבודה תוכלי למצוא מענה מצויין