שלום....

ניוט

New member
../images/Emo20.gifשלום....

רוצה להתחיל לתרגל יוגה ויש לי מספר שאלות: כמו שהבנתי יש מספר שיטות, מה היא כל שיטה? מה ההבדלים ? ואיך אני יכולה לדעת מה טוב לי ומה מתאים לי? ומחפשת מקום באיזור הרצליה תודה ויום נפלא :)

יוגי בר

New member
עזוב....

היי ניוט אז ככה: עזבי אותך כרגע משיטות ותבין את העקרון קראי את המאמר הבא "סוד התרגול היוגי" ואחר כך תשאלי שוב בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

יוגי בר

New member
יוגה בהרצליה

היי ניוט אז ככה: בהרצליה אחד המורים המומלצים. אבי בוירסקי את יכולה ליצור קשר בכתובת הבאה: [email protected] בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

ניוט

New member
קראתי את המאמר

בקישור ששלחת לי, ועדיין.... קצת חסרות לי תשובות. למעשה מאיפה ואיך להתחיל, ולאיזה טכניקת יוגה ללכת, ומה ההבדלים בין לבין כדי שאדע קצת יותר ותודה

טכניקות- בגדול

יש טכניקות יותר דינאמיות ויותר מאתגרות, ויש טכניקות רכות ורגועות יותר. בין הטכניקות הדינאמיות אפשר לכלול את האשטנגה יוגה, איינגר, ביקראם, ויג'נאנה, שאדו יוגה ומורים מסויימים של ויניאסה בטכניקות הרגועות יש את השיווננדה, ויני יוגה (רוב המורים), ראג'ה יוגה, קונדליני יוגה ועוד. יש גם שיטות נוספות, ויש גם מורים שמשלבים בין כמה שיטות. חשוב גם למצוא מורה שמדבר אלייך ולא רק טכניקה. עצתי היא למצוא מקום שמלמד יותר מטכניקה אחת, ולהתנסות במגוון שיטות ומורים עד שתמצאי את מה שמתאים לך. בהצלחה

למעלה