שרשורי חדשים

Vitamin Chick

New member
../images/Emo41.gif חדשה =)

ממ היי קוראים לי אורטל =) אתמול ראיתי את הפרק של יום חמישי (וזה הפרק הראשון שראיתי של סאמרלנד) והתלהבתייייייי מאוד... וגם צרבו לי את הדיסק של ג'סי והתאהבתי חח... אז אני בת 14 וחצי מראשון =) תציגו יל את עצמכם!

yaya1989

New member
אני חדשה תגיבו...

מה המצב?? אני מתה על סאמרלנד במיוחד על בריידן ושרה (למרות שהיא קצת מסוממת) יערה

dolca1

New member
היי מה המצב אנשים? אני חדשה

קוראים לי שירה ואני בת 14 מהרצליה.. אני ראיתי ככה מדי פעם סאמרלנד ואני יודעת ת'סיפור אבל לא יודעת למה פתאום ביום חמישי התחלתי להתלהב פתאום גילתי את שני הבחורים הכי יפים בעולם..ח שאני לא יודעת איך קוראים להם.. אני לא מתמצאת..אז התאהבתי- מה אני כבר יכולה להגיד.. אז חשבתי שיהיה כיף ככה להיות בפורום הזה ולדבר על הסדרה המדהימה הזאת..

M o r a n 1 0

New member
../images/Emo99.gifהתמכרתי

חדשה פה . תוכנית מדהימה ,סוזנה וג'וני דמויות מעולות וזהו מי פה?מי אתם?בני כמה אתם? חורף כאן.שמה קיץ לא פייר

גילוש234

New member
היי אני חדשה ויש לי שאלה !

היי לכולםם ! אמממ.. טוב תאמת שלא שמעתי על הסדדרה הזאת עד היום! פשוט אני חולה ומשעמם לי אז חיטטתי באינטרנט וראיתי את הבלונדיני המושלם הזה ! אלוהים ישמור איזה יפה הוא ! ג'ס נראה לי קוראים לו ! ואז התחלתי לקרוא תתקציר וזה ונראה לי שהסדרה מזה יפה! אזז.. השאלה שלי היאאאא.. מתי יש שידורים חוזרים?! ואם אין.. אזז.. יש מצב שאתם מסבירים לי מה קורה כדי שאני יבין ביום חמישי?! טנקסס. ביי מוואה גילוש (=

yotaml

New member
ברוכה הבאה../images/Emo65.gif

לי קוראים יותם ואני בן 14 מירושלים.

שלום מקווה שתהני|רונן|

אני רונן בן 12 וחצי מהרצליה אה איזה שני בחורים את יכולה לראות את השמות שלהם בגלריה ולזהות אותם לפי התמונות!!!!!!! מקווה שתהני

yotaml

New member
ברוכה הבאה../images/Emo124.gif

קוראים לי יותם, אני בן 14 מירושלים, בהצלחה בהשתלבות לפורום.

למעלה