שרשור חדשים

The Piper1

New member
שלום לכולם...

אמממ אני דיי חדש כאן... אז נעים מאוד.. קןראים לי אביב.... ת'אמת אני שומע פינק פלויד כבר בערך מגיל 0. ומאז ומתמיד שמעתי אותם כי זה מה שההורים שלי שמעו בעיקר... יש לי המון תקליטי וניל שלהם וזה הכי כייף בעולם לשמוע תקליטי וניל. ופעם ראשונה שאני פוגש קהילה של פינק פלויד שנמצאת בישראל.. אז סחטיין על הפורום המושקע.

Darkslide

New member
../images/Emo140.gifשלום אנשנשים ../images/Emo107.gif

טוב אז אני חדש פה... זה לא שאני מעריץ כבד של פיניק פלויד פשוט סתם התחלתי להיתעניין בהם פיתאום, כי מצאתי קלטת שלהם בבית שלי (כן קלטת חח) והקלטת זה של wish you were here בינתיים שאני רושם את ההודעה אני מקשיב לקלטת ואהבתי פה דווקא כמה שירים
אז מה אתם אומרים על האלבום הזה בסך הכל?..

l u l y

New member
שלום לכווולם ../images/Emo13.gif

אני לא מזמן התחלתי לשמוע את פינק פלויד אני ממש אוהבת את השירים שלהם אבל אני לא מכירה הרבה אתם יכולים להמליץ לי על שירים טובים שלהם? או איזה אלבום כדאי לי לקנות? תודה לכל מי שיענה!!!

Darkslide

New member
אה ועוד שאלה

סליחה על הבורות חח... פינק פלויד עוד קיימים או שכבר היתפרקו? ובאיזה שנה הם הקימו את הלהקה?

אני גם די חדש פה

ושומע פינק פלויד מכיתה ה' וthe piper at the gate of dawn זה הדיסק הכי גאוני וענק שאי פעם הוקלטטטט!

edlessme

New member
גם לי יש קלטות!

או למעשה קלטת אחת.. של הפינאל קאט... והיא לא משהוא עובדת האמת... אז דבר ראשון: וויש יו וור היר... אחד מהאלבומים היותר מצליחים של הלהקה... אישית אני לא אוהב אותו.. ותהרוג אותי אני לא יודע למה... אבל בכל אופן...הז אלבום דיי חמוד.. ואנשים אחרים יוכלו להסביר לך למה.. פינק פלויד עוד קיימים... אבל! לפני שאתה מתחיל לצעוק וווואוווההווווו ולקפץ מאושר: מילת אזהרה.. היום הם לא צל של מה שהם היו פעם.. כל ההוד והיופי של המוזיקה שלהם דיי נעלמה עם הזמן והם דיי התמסחרו.. מה גם שהם איבדו בדרך שני חברי להקה (אחד הפך לקצת קוקו והשני סתם היה ככה תמיד...) הלהקה, הוקמה בשנות ה60 מתישהוא... אני לא זוכר בדיוק... האלבום הראשון שלהם יצא ב67... (שננה מאוד טובה למוזיקה.. אגב...) וקראו לו פייפר אט ת'א גייטס אוף דון... ומאז יצאו להם יותר מ10 אלבומים, עשרות להיטים, ומיליוני מעריצים. פינק פלויד הוקמה ע"י סיד בארט ודיוויד גילמור (שני גיטריסטים) עם ניק מייסן על התופים ורייטושל'ה על הקלידים... מאז מר סיד הישתגע קצת ופצח לוט בקריירה משלו שאף פעם לא באמת תפסה תטאוצה... למרות שיש לו מועדון מעריצים לא קטן משלו... בארט הוחלף ע"י מר רוג'ר ווטרס.. שיש לו אגו גדול כמעט כמו האף שלו.. והוא היה איתם עד 1982 (אם אני לא טועה..) בה הוא החליט סוף סוף להיתפנות משם... בדרך, אגב... הוא העיף מהלהקה את גילמור ומייסון... וואו.. לקחתי את זה לקיצוניות... האזנה נעימה..

../images/Emo6.gif

קודם כל: ברוך הבא ל-Darkslide..
ושנית... טוב, אני לא יודעת אם edlessme החליט לחמוד לצון או לא, אבל תשובתו לגבי תולדות הלהקה אינה מדוייקת, בלשון המעטה... הלהקה הוקמה כאשר בארט הצטרף ללהקה שווטרס הקים בקולג', עם מייסון ורייט. גילמור החליף את בארט... ווטרס לא "העיף מהלהקה את גילמור ומייסון"... נו, מילא. הלהקה קיימת היום על הנייר. היא לא פעילה מאז אמצע שנות התשעים, אך מעולם לא התפרקה רשמית. עיקר פעילותם מאז האלבום האחרון, The Division Bell משנת 1994, היתה למחזר חומרים ישנים שלהם בדיסקים חדשים: הופעות חיות, קלטות וידאו וכו'.

edlessme

New member
לא חומד לצון...

סתם מתבלבל ושוכח וממלא מאסוציאציות וטועה שוב... ואז מתבלבל שוב ואז מחליט לבדוק את עצמי פעמיים מהיום כל פעם שאני מסביר משהוא.. ואז אומר לעצמי שאני מכיר את עצמי טוב מספיק בשביל לדעת שזה עוד יקרה שוב.. ואז מודה לאל שיצר את הציףציף...

Darkslide

New member
תודה רבה לכם ועוד שאלה

איך הולך ההרכב שלהם? זמר 2 גיטריסטים באסיסט ומתופף? ותמליצו לי על איזה הופעה שאתם ממש אוהבים (אבל לא הופעה שלמה שיר אחד) בעצם אם בא לכם אז אפשר 2

ההרכב

כיום: גילמור - גיטרה מייסון - תופים רייט - קלידים משנת 1968-1985: גילמור - גיטרה ווטרס - בס רייט - קלידים מייסון - תופים בשנים 1966-1967: בארט - גיטרה ווטרס - בס מייסון - תופים רייט - קלידים

אכן

גילמור הצטרף להרכב רק בדצמבר 1967, כ"שחקן חיזוק", ונהיה מחליפו הקבוע של בארט עם העזבתו של הנ"ל, מספר חודשים לאחר מכן. על-פי האגדה (קרי: הגרסה הרשמית של הפלויד) השניים היו ביחד בלהקה בסה"כ 5 שבועות, וניגנו במספר מצומצם של הופעות ביחד. הגרסה הרשמית גורסת גם שהשניים לא הקליטו ביחד, אך העניין הזה שנוי במחלוקת.

edlessme

New member
ברוכים הבאים!

וכמו שאמר לי פעם דוד שלי: "מה אתה דפוק?? תקליטי וניל נהרסים ברגע! תקנה רק דיסקים! רקקקקקק דיסקים!!!"

למעלה