שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo20.gif שרשור חיובי ../images/Emo20.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

a k c

New member
../images/Emo109.gifשבוע סתמי במיוחד...

ראשון- נמנמ.. פעילות. שני-חוג. שלישי- מגמה ומחוייבות. רביעי- מגמה. חמישי- יוצאים לחופש פיינלי
ויש עבר כשרונות בקיבוץXD אני לא משתתפת
. שישי- הממ... נראה לי שכלום
שבת- ליל הסדר.. יהיה השנה מעפן כי אני עושה את הלעיל סדר עם הצד של אמא שלי ואין בני דודים מגניביםXD רק בן דוד אחד... בן 3
XD.

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

ראשון- בבוקר אצל הרופאה || בצפר || ואנס?! (פחח בחלומות שלי) || בערב הפתעה לאחותי
שני- אורלי מתגייסת
- הולכת איתה לבקו"מ או מה שזה לא יהיה. || חוזרת לבצפר || שיחה עם המורה למחשבים
שלישי- בצפר ~ניראה לי אני אמורה להגיש כאן עבודה באומנות שאפילו לא התחלתי לעשות~ || יום ראשון בלי אורלי
רביעי- בטח יהיה לי כאן מבחן חוזר במחשבים. פאק. || אם לא הגשתי אתמול תעבודה אז בטח היום... חמישי- בצפר || מבחן במתמטיקה
שישי- ניראה לי יש לי חופש כאן?! יש מצב? שיהיה. לא שזה יעזור לי במשהו. שבת- מקווה לא לצנוח לאמא שוב בידיים. או להרגיש רע בצורה כלשהי. איזה חרא שבוע בחיי. כאילו לא הספיק לי השבוע הקודם. ואוו יצא לי שרשור שלילי, לא ממש חיובי.

נסטי XD

New member
יהיהי בסדר ../images/Emo24.gif

מחר אני שמה תזכורת ונדבר ויהיה מה!!!!!! XDDD

Emergency Exit

New member
פיקההההההההצ'ו. ../images/Emo41.gif

ראשון- איןביצפררררררר|| בבית עםלירן. || בקניון עםענבר. שני- בעיר|| חזרות || חוג תיאטרון. שלישי- ברמת אביב|| פעולה|| יוצאיםבערב (יומולדתלענבר
) רביעי- עם טל וענבר|| יומולדת לטל - בארומה|| אולי משו בערב חמישי- מתארגנים לטיול? שישי- מחפשים מיטהחדשה|| אמא קונה לי דברים לטיול(?) שבת- מנקים ומבשלים || ליל הסדרררררררר.
(אוכלטעיםםםםם)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- סיימתי 10:35 במקום 12:15. ראיתי את יונתן מרחוק בביתספר והוא לא אמר שלום ;; שני- *לדבר עם יונתן*. מתחילה שעה שנייה ומבריזה מבוחן שעה אחרונה. בוחן באנגלית. ת"א (עבודה!!!). שלישי- לומדת 3-4 שעות ואז תעודות
רביעי- אני רוצה לצאת עם יונתן ;; חמישי- ת"א עם חברה שהולכת לעשות עגיל בלשון D: ואז אני ארחיב עוד קצת באוזן. שישי- חג? שבת- ליל סדר? שנה מאז ההופעה של לוסטפרופטס במנצ'סטר!!!!!!!!!!!@^&#*@%$

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהידד! יש לי בייביסיטר היום בלילה D:

שעה וחצי
שזה.... 25 שקל. בע. היא קמצנית. ושוב אני אלך לישון אחרי 11 בלילה ושוב אני לא אקום לביתספר. מזל שמחר אני מתחילה שעה שנייה ><"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטוווווווווווב.

שני - נופפתי ליונתן שלום והוא נופף בחזרה
שלישי - אין לי מה ללמוד חוץ מערבית ואז תעודות אז החלטתי ללכת רק ב11 ורבע לתעודות. רביעי - אני יוצאת עם יונתן ^^

Johnni456

New member
זה הולך להיות שבוע טו-אוב../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

ראשון- הייתי בסנטר עם חברה, היה ממממממש מצחיק XD אגב, מישהו יודע איך קוראים לעטינים של החתולה? (התערבנו XD) שני- כלום שלישי- חוגיטרה
רביעי- עובדת בבוקר . >< חמישי- ישנה ובערב מופע פריסטייל בהיכל נוקיה אעאעאע הולך להיות אחד השווים@!%$%$דמאט זה כזה טוב! שישי- כלום שבת- ליל הסדר.. נראה לי יהיה מעפן וזה.. בני דודים שלי לא באים ><

A t a s h i

New member
משרשרת. ../images/Emo11.gif

ראשון - ביצפר ><; שיעור נהיגה, טסט פנימי. שני - ביצפר ><; פיתוח קול; אולי שיעור נהיגה. שלישי - ביצפר, אולי מתכונת באנגלית ><; פסיכולוגית; שיעור נהיגה/טסט. רביעי - ביצפר, בגרות באנגלית ><; אולי שיעור נהיגה/טסט; סוסים; גיטרה חשמלית. חמישי - ביצפר ><; שיעור נהיגה/טסט; כתיבה. שישי - ביצפר, מבחן בכיכמיה. >< ובערב עוד לא ברור, חברות שלי אמורות לצאת למסיבה, אז נראה. :X שבת - ליל הסדר? :X ומן הסתם אני בטח אתחיל לכתוב את העבודה לבגרות של בספורט בין לבין וכאלה. P:

pati15

New member
XXX_____XXX

ראשון-בבית ראיתי הופעות מחשב טלויזיה ואחרי הצהריים יצאתי קצת ^,^ שני-מחר יש בי"ס מתחילים ב 11:20 :D ואז ביתבית וניראה אגב המורה הבטיחה עוגה XD שלישי-חצי מהכיתה לומדת וכך גם הבי"ס אבל אני לא :0 למרות שמעמם קצת בבית :) רביעי-לומדת אבל לא בטוחה לגבי השעות מתחילים מאוחר זה מה שבטוח $-$ חמישי-אממ בנתים כלום XD שישי-כנ"ל אולי אבל לא תכננתי עדיין כלום XD שבת-אין מושג מה יהיה בשבת *פסח* לא?! חיחי XD סתם צחקתי אני יודעת שביום שבת יש פסח D:

xXx Lilo xXx

New member
emos! ../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

את מתחילים תחופש שלכם ביום חמישי? אנחנו בשישי, כי יש מבחן בחמישי, בלעכס.

למעלה