שרשור מומלץ- המלצות

../images/Emo20.gifשרשור מומלץ- המלצות ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

אתם עם הדיסקמן בבית ספר ופתאום מישהו רוצה להאזין לשירים שאתם כל כך אוהבים...
, אולי סתם ככה,הוא פשוט רוצה לדעת "מה ליאל שרה",למה אתם כל כך "מכורים" וכ"ו וכ"ו...
על איזה שיר של ליאל תמליצו?, על "עד מתי",כי הוא הנבחר מ"מצעד השירים"?, על Send Me An Angel,כי הביצוע משותף עם הסקורפיונס?, על "קצב החיים",כי אתם אוהבים אותו ולא מפסיקים לשמוע?, על "מלאך שלי",כי אתם אוהבים את אותו אחד ורוצים שהוא ישמע את השיר?
זה השרשור הכי מומלץ שיכול להיות...אז תתחילו להמליץ

nitzan111

New member
כי זה ביצוע משותף

עם הסקורפיונס. וגם כי ליאל נשמעת יותר יפה שם. בכלל אתם לא חושבת שבשירים החדשים יותר ליאל נשמעת יפה יותר מאיך שהיא שרה בבת כנרת?

../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

אין לי העדפות. אני אוהבת אותה בכל מצב. ואני שומעת אותה בכל מצב.

nitzan111

New member
זה לא קשור גם אני אוהבת אותה

אבל היום הקול שלה יותר יפה ויותר "בשל" לעומת הדיסק הראשון

../images/Emo60.gif

את שאלת מה אנחנו מעדיפים.. ברור שליאל כעת עם הרבה נסיון וכ"ו.., אבל אני אוהבת גם את השירים מ"בת כינרת"...,לכן אני לא חושבת שהקול שלה "יפה יותר",אני אוהבת גם וגם. [אוף,נראה לי הסתבכתי..
| אם לא הבנת-לא משנה,כנראה זה לא היה חשוב מספיק.

מותר לי גם ?

אממ.. אם הייתי צריכה להשמיע להדרי איזשהו שיר הייתי מנגנת לה את עד מתי . [= אני מעדיפה את Send Me An Angel כי זה שיר יפה . חוץ מזה שלא שמעתי אף שיר אחר שהיא שרה לבד [= חחח בכל מקרה . אני חושבת שבשיר הזה אפשר לראות עד כמה ליאל שולטת בטונים של הקול שלה . ובכלל .. שיר יפה וגיסרא מדהימה שליאל מבצעת בשלמות אדירה [= אז בקיצור : Send Me An Angel

../images/Emo121.gifWill you send me an angel? ../images/Emo13.gif

ליאל..והקול שלה..והטונים... פשוט
שלמות
. אכן,זה שיר שמתמכרים עליו גם בגלל הטונים וה"איכות" של הביצוע.

אני חושבת ש....

הייתי מצמידה לאותו האדם את האוזניות ושישמע את כל השירים .. כדי שהוא יתמכר גם ..!!|כוכב|

../images/Emo41.gifאבל אם היית צריכה להחליט על שיר

אחד..? [וכן,אני יודעת שהבחירה מאוד קשה..
]

BARSASOS

New member
Send me an angal

בהחלט!
לליאל יש הרב יותר ניסיון עכשיו והיא פיתחה -מאוד!- את הקול שלה במשך השנתיים (?) האלו..וגם השיר פשוט מדהים!! כל מי ששומע יאהב אותו..:] אני מכירה כבר כמה אנשים ששמעו אותו ב- 100FM ואהבו מאוד..:]

גם לי זה קרהה...,עם אנשים שהאזינו

לשיר במאה אפ אמ ,ופתאום החליטו שליאל שרה מדהים. "הו,תודה באמת שאתם מאמינים לי ."
ליאל מספר אחת. בסוף כולם יבינו את זה.

למעלה