שרשור מפגש

ליטלושי

New member
היה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!

נממ אז אני ובאתי ב4 בגלל עבודה מטומטמת.. עליתי לגג והיו שם אנשים מ-פ-ח-י-ד-י-ם!! אמאאאא איזה פריקיםםםםםםם!מה נסגר??? :S ולקח לי ש-נ-ה למצוא את ג'יני ולינע שהחליטה כי היא אוכלת ואסור להפריע לה! ושיגעתי את אלה בפלאפון שתביא לי מספרים של בנות כי אני לא מוצאת אותן..נממ ואז התקשרתי למור ונפגשנו והלכנו למקדונלדס! ואז ראיתי את הבננות: לינע, ג'ני, ענת,קורל,אוריאן וווונראה לי זהו.. נממ דיברנו צחקנו ג'ני סגדה לי לעגיל ואז בא איש נבל ואמר שאסור לשבת על הריצפה כי אסור ובלה בל בלה ואז עלינו למעלה ועשינו תמונות מפגרות עם המון שניצליםםםםם.. ואז עלינו לגג פגשנו אנשים מפורום אמטיוי החלפנו מספרי מסנג'רים וכתבנו כל מיני דברים אחת לשנייה..ואז ג'ני החליטה שהיא רוצה ללכת לראות את בני קייזרמן(כמובן שלא ננתי לה) ואז הלכנו לשבת ליד החלונות המגניבים שמראים תקניון והיה ממש כיףףףףףףף שם..ראינו עיתונים של מקפליי וכאלה(הם די חמודים אבל אני עדיין חושבת שבדני יש משהו בהמתי) וראינו הומואים מתנשקיםםם!!! ואני ומור התחלנו לחפש עוד חח.. ואחורי זהההה נממ הסתובבנו בגג ירדנו לאודם הסתובבנו ואז פגשנו תג'וני הזה(?).. ואזזז הלכנו לקנמות כרטיסים לרכבת קנינו נפרדנו מהבנות ואני ג'ני ולינעעע המשכנו לרכבת ואז הן עלו לרכבת והתחבקנו המון המון(אני אוהפת אותכןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!) ואז באה הרכבת שלי ועליתי והסוףףףףףףףףףףףףףףף חעחע זה הסיכום המפגש האחרון(נראה לי) שלי!!! אני מאוד מקווה שייצא לי לראותכן שובבב בזמן הצבא..או אפילו לפני הגיוס שלי אפשר לעשות מפגשון =)

ליטלושי

New member
ככה ג'ני אמרה..וגם ההומו ההוא../images/Emo6.gif

(אמרתי לכן שהוא הומו, לזהות הומואים זה המומחיות שלי)

bustedit

New member
כן וגם אלה מרצים לדירה

יהודית ו.. נו איך קוראים לו? רמי או משו כזה..

oriane0

New member
אייל מפורום MTV

גם אני ידעתי על ההתחלה שהוא הומו
סורי שנדחפתי לפורום חחח אבל סתם נכנסתי לראות=] אז אני אוריאן מפורום מקפליי מי שלא מכירה

ליטלושי

New member
נממ..

כנסי לפורום מקפליי בשרשור של המפגש יש שם תמונות שלי..איפה שרשום ליטל

may90

New member
קלייר אם אני בפורום גם את יכולה

את עוד איכשהו סובלת אותם

למעלה