שרשור עידכונים לתאריך ה-28.02

CharmedRulez

New member
לאליסה יש חבר חדש.....!

אוקיי אז השמועה החדשה בגזרת חיי האהבה של אליסה היא שבזמן שהייתה במסיבת פלייבוי לפני איזה שבועוחצי, היא ממש חיזרה אחרי קווין קונולי (מהפמלייה) וכל הזמן כרכרה סביבו וסביב חבריו... היא חיכתה כל הזמן שיהיה להם זמן להיות לבד, וכשהיה להם הזמן... הם דיברו המון ועד סוף המסיבה הם כבר היו בלתי נתנים להפרדה ולא הפסיקו להחזיק ידיים. הוא צעיר ממנה בשנתיים... מזל טוב? :]]

always be me mc

New member
תודה רבה על העידכון המשמח../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

באמת הגיע הזמן שיהיה לה חבר חדש וחיי האהבה שלה יפרחו
וכמובן שאני מאחלת לשניהם רק טוב במערכת היחסים הזאת

always be me mc

New member
לאליסה יש גם כלב חדש../images/Emo107.gif../images/Emo65.gif

באתר של מייג'ור ליג בייסבול ניתן למצוא בבלוג שלה פוסט שבו פירסמה אליסה את הידיעה בתאריך ה-22 לפברואר וזה מה שנכתב בו בנושא: "... אני מצרפת תמונה של כלבי החדש אשר שמו הוא גיבסון, כן קירק גיבסון והוא נקרא כך ע"י אחי. {הכל התחיל כש}אני שוטטתי אל תוך חנות בינואר ושם מצאתי את גיבסון. אחרי שגיליתי שהוא נמצא בחנות חיות מאז אוגוסט, אני הייתי חייבת לקנות אותו . הוא היה במכירה, כן במבצע. ממש מציאה{היא אומרת bargain bin כשהכוונה היא שהוא כמו חפץ שרוצים להיפטר ממנו בחנות ולכן מוזילים אותו}, אני חושבת שהוא חיכה בשבילי למצוא אותו
{והיא מוסיפה ואומרת} הוא כזה כלב טוב
אני אוהבת אותו בטירוף!
אז מזל טוב לאליסה ולכלב
ותודו שזה יפה איך כלב שבאמת זקוק לאהבה קיבל את אחת הנשים עם הלבבות הגדולים בהוליווד(ובכלל)
אה והתמונה של גיבסון

always be me mc

New member
../images/Emo124.gifהסרט פתולוגיה נקבע מחדש(נדחה)

מסתבר שהסרט עם אליסה נקבע מחדש להיות משוחרר לאקרנים בארה"ב בתאריך ה-18 לאפריל ולמרות שגם זה יכול להשתנות זה התאריך לבינתיים. מקור: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=pathology.htm והפורום של אליסה שמשם נודע לי הידיעה.

always be me mc

New member
../images/Emo9.gifתמונה חדשה של אליסה מה-21.02

האירוע: אליסה מילאנו הגיעה לצפות במשחק של ליגת ההוקי הלאומית בין המלכים של לוס אנג'לס(Los Angeles Kings), והכחולים של סט. לואיס(St. Louis Blues), שהתקיים במרכז סטפלס בתאריך ה-21 לפברואר בלוס אנג'לס שבקליפורניה המקור : צ'ארמד נט והתמונה

always be me mc

New member
../images/Emo202.gifאליסה עוזרת לבנות את ניו אורלינס החדשה

זוכרים את "יום השירות" הנעשה בסוף שבוע האול סטאר של ה-NBA? אז זהו שבשרשור האחר קיבלנו תמונות מהאירוע ופה אנחנו זוכים לראות בוידיאו את אליסה עובדת כשתוך כדי היא עונה על שאלות בנושא
הוידיאו: http://uk.youtube.com/watch?v=H1ox1SdhWX4&feature=related וכיוון שזה האייטם האחרון לבינתיים אני רוצה בהזדמנות זאת להגיד תודה ענקית לנטלי על העזרה
בהחלט לא הייתי יכולה לעשות זאת בלעדייך מותק אז ממש תודה. מלכה

למעלה