שרשור פעילויות השבוע - הקפצה

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifשרשור פעילויות השבוע../images/Emo20.gif

כאן אתן מוזמנות לשרשר ולהוסיף שלל פעילויות: אם אתן מחפשות שותפות לריצות, רכיבות, שחייה ועוד... דולות - זה המקום להציע מקום ושעה אם אתן מחפשות דולה או סתם פעילויות נוספות השרשור הזה יהיה נעוץ בפורום, ויופיע למעלה כל הזמן, כדי שיהיה קל למצוא שותפות, ולראות מה קורה השבוע.

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifפרוייקט הדולות ממשיך - שבוע חדש

למי שלא היתה כאן בפורום, או לא זוכרת, מתנהל כאן בפורום פרוייקט חברתי שזכה לכינוי פרוייקט הדולות. כל הפרטים כאן: פרוייקט הדולות יוצא לדרך - נשים למען נשים אז מה היה לנו שבוע שעבר: רכיבה בפארק לחנוך את אופני הכביש החדשות של
(השם המלא שמור במערכת
) יחד איתי. הכרנו את האופניים, תרגלנו קצת טכניקה, פניות, סיבובים, עצירות. נסענו לנשום קצת אויר ים ולהגיד בוקר טוב לחופים המדהימים שלנו, ובסוף גם קצת הרבצנו מהירות כדי להרגיש את האופניים... היה אחלה
אביבה יצאה לרכיבת כביש ראשונה שהיתה מוצלחת במיוחד. למי שפספסה הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=131944989 ודגנית ותאיר פתחו את השבוע ברכיבת שטח נעימה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=132001046 מה יהיה השבוע? תלוי בכן! אז קדימה, מוזמנות לשרשר רכיבות דולות שונות, ימים, שעות, איזור גיאוגרפי...

avivar

New member
רכיבת כביש- מתונה

שישי ,יציאה מלטרון שש וחצי. בתוכנית:משולש,ממש באיזי. נתגלגל לכיוון נחשון, נעלה ליער המגינים(לא כלול) לנשר חזרה לקפה בלטרון. משהו כמו שעה וחצי. כככוווולללןןן מוזמנות. אביבה

מיכאלה07

New member
הי אביבה, זו הרצה שלך מהשלשה...

קניתי אפניים!!!!!!!!! זוכרת שבטרי' תמר רק רצתי? ובכן אני כבר שוחה ורוכבת.. מתכננת להצטרף לאחת מהזמנותייך בסופה"ש הבא (השבוע התחייבויות משפחתיות). בהזדמנות נפלאה זו אחזיר לך את חובותיי...

avivar

New member
אהלן

כבוד לך ולאופניים!! אני עדיין באופניים בלבד.. וגם עם זה יש בעיה, אין מה לדבר על שטח.רק כביש.. מוזמנת מתי שתרצי, אפשר לתאם גם במסרים. לגבי החוב, כפרות, שימי תרומה באגודה למלחמה בסרטן.(ברצינות). אשמח לפגוש אותך. דש ליעל כהן דרך אחותך.. אביבה

מור שלז

New member
../images/Emo42.gifרביעי בבוקר, טכניקת רכיבת כביש

בעקבות ההצלחה של שבוע שעבר מי שמעוניינת לתפוס קצת בטחון, לתרגל טכניקה בסיסית ברכיבת כביש מוזמנת להצטרף אלי רביעי השכם בבוקר לרכיבה בפארק הירקון תכנית: גמישה, בהתאם למצטרפות נתרגל שליטה באופניים, נחקור את הפארק, ונפתח את היום עם נשימה עמוקה של טבע פרטים - שלחו לי מסר עם מספר נייד ונקבע סופית
מור

מור שלז

New member
../images/Emo20.gifיום חמישי 19:00 תמיר כפיר מתארח

בעקבות שאלות שעלו כאן בפורום, ובקשות שקיבלתי במסרים, יתארח אצלנו השבוע תמיר כפיר, מומחה בהכנת מדרסים. הראיון המקדים כבר כאן: הכל אודות המדרסים - תמיר כפיר מתארח אתן מוזמנות לחשוב על שאלות, מחר כרגיל נפתח שרשור מקדים לשאלות. ובהזדמנות זו, אי אפשר בלי לפרגן: לקראת מרוץ האופניים לנשים רדפנו בנרות אחרי נותני חסות. רוב הגורמים שפנינו אליהם, היו מאוד ספקניים (מרוץ אופניים ראשון לנשים בלבד? לא יצליח) וסירבו לתת חסות כספית. מה לעשות, שבלי חסויות אין מרוץ, הרי דמי ההרשמה רחוקים מאוד מלכסות עלויות של הפקה מורכבת כזו. ואז, יום שישי אחד, בסיום אימון פתוח בפארק פגשתי את תמיר, עם החיוך הנצחי. שלום, מה נשמע? מה קורה פה? ואיך ששמע על הפרוייקט, מייד הציע שאני ארים אליו טלפון ונראה איך הוא יכול לעזור. מפה לשם, תמיר הוא זה שזכר להרים אלי טלפון, ומייד הציע את עזרתו בחסות למרוץ. ללא תמיר ושכמותו - לא היה מרוץ אופניים לנשים. אז תודה תמיר

omaopa

New member
תמיר באמת בחור מקסים! וסופר מקצועי

המדרסים שלו משרתים אותי נאמנה חצי שנה ואני מבסוטית מהם מאד!

מור שלז

New member
../images/Emo26.gifשותפות לאימונים - מוזמנות לשרשר כאן

לכל המחפשות שותפות לאימונים: ציינו ענף ספורט (ריצה, אופני שטח, אופני כביש, שחיית ים) ימים/שעות איזור גיאוגרפי וקדימה, בואו נתחיל להכיר אחת את השנייה גם מחוץ לפורום, ובדרך החביבה עלינו - ספורט

behappy

New member
מגניב! דרך מעולה להצטרף לכאן

בדיוק גיליתי אתכן
אני מבנימינה, מחפשת שותפות לריצות יומיות של כ-5 ק"מ בערבים או בבקרים המוקדמים, ולריצות ארוכות יותר בסופ"שים.

efroch99

New member
ריצה באזור כפר יונה

כרגע בעיקר בסופי שבוע. יש מעוניינות? כמו כן, אם יש באזור מי שעושה מסלולי רכיבה בשטח, אשמח להתנסות... יש לי אופני שטח, לא מדהימות, אבל נראה לי שמספיקות בשביל התחלה.

ריצה באזור י-ם (מבשרת)

עדיפות לשעות הערב - 20:00 והלאה, החל מספטמבר. כשיהיה חפ פחות יש מצב גם לריצות בשעות היום. (לא קמה בבוקר לרוץ, לא מסוגלת)

קרטחנה

New member
אני רוצה!

לא מצליחה לצאת לבד מהבית אחרי 20 - אשמח לקבוע ולצאת ביחד. אני במוצא.

rasheric

New member
רכיבה בירושלים, ערב/בוקר

אני רוכבת בימי שישי ושבת אחה"צ כשעה וחצי, יכולה גם להעביר לשעות הבוקר. מחפשת שותפות לרכיבה גם בימים אחרים בשעות היותר קרירות, לא יותר משעה, מפאת חוסר זמן.

למעלה