שרשור פרידה

shiratel

New member
"מילואים" נגמר מחר!!!

מחר פרק הסיום... אני לא מאמינה! אין יותר מילואים! אין יותר תמרה... אין יותר ג'רי... אין יותר אביתר... אין יותר בנדה! אין יותר אוסנת!!!!!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!! -רוצים עונה שלישית! רוצים עונה שלישית!-

../images/Emo20.gifשרשור פרידה../images/Emo20.gif../images/Emo108.gif

היו לנו הרבה דברים העונה[[שנגמרה בשניה ובכלל לא שמנו לב]] קודם ההתחלה,המלחמה שהיתה באמצע,הקפאת הסידרה,העצומות,האי-הבנות.כל המציאות שהחליטה להיתערבב לה עם הסידרה פתאום הכל קם לחיים,הכל הישתקף,פתאום ראינו בטלויזיה את השחקנים שהיינו רואים על המסך ואמרנו שבעצם אלה אנחנו. עברנו הרבה ביחד עם הסידרה הזאת. כל יומראשון בערב נסחפנו לתוך הסידרה כמו קסם, צחקנו, בכינו, היתרגשנו, היתרגזנו, התעצבנו, והיינו שותפים מלאים לכל. ועוד לחשוב שהכל התחיל משיחת טלפון אחת למפקד האוגדה אביתר,שצריך לקרוא לכולם למילואים, שהכל התחיל מכמה בגידות,מכמה רומנים,מכמה היתפלחויות,מכמה היתגרשויות. אז תודו שעברנו הרבה ביחד עם הסידרה הזאת,תודו! עכשיו בואו תראו את זה
שרשרו לפה את כל מה שרציתם להגיד ולא העזתם,ושאני אומרת לכל אני מתכוונת לכל! בדמויות,מה הייתם משנים אצלם? מה הייתם רוצים להגיד להם פנים מול פנים? מה הייתם מייעצים לאחים ברבש לעשות הלאה, הייתם משנים משהו? לא הייתם משנים? ואיך הייתם רוצים שהסידרה תיגמר. טענות,הערות,והארות לפה,.
ולא לשכוח!11 פרק סיום העונה היום, ערוץ 2\22 שעה 21:35 אחרי כלבוטק.

vladik56

New member
הייתה עונה בסדר..

משאירה הרבה שאלות לעונה השלישית...מעניין איך המג"ד יסתדר והאם יהפוך אותם למקוצעיים? זה יהיה מעניין

רינת57

New member
הסידרה הכי טובה השנה

הרבה זמן לא ראיתי סדרה כזו איכותית שחקים "פירסט קלאס" ותוכן חבל"ז חבל שאין יותר סדרות ברמה כזו... מישהו יודע אם יש המשך לסידרה?? מקווה מאוד שכן !!! ביי

shiratel

New member
קודם כל - עונה שלישית חובה!!!

עם אותו הקאסט בדיוק!!! אבל תמיד אפשר להוסיף עוד דמויות... אממממממממ... אני רוצה לראות את מאיה יותר בבקשה... יגאל נאור כזה בוביייי!!! שאביתר יחזור למאיה ושהכל יבוא על מקומו בשלום... שניהם חמדמדים כאלה... =) 3> תמרה (ולא נאווה) צריכה לצאת מהסרט שהיא חיה בה!!! ודחוף!!! (זה היה ממש מגעיל מה שהיא עשתה לנאווה בפרק) היא חשבה שבגלל שג'רי שכב איתה אז פתאום הוא אוהב אותה? בלע הייתה מתה... בנצי ותמרה צריכים להפרד סופית, ופה יש שתי אפשרויות- או להראות את הגירושים שלהם... שיהיה איזה מכשול לזה, שהרבנות לא תאשר או משהו מהשטות הזאת... או שיתגרשו, ואז יהיה איזה טריגר שיחזיר אותם להיות ביחד... ענארף... היוצרים יסתדרו. נאווה צריכה לזכות בתינוקת אבל עם ביקורים מהאבא (וצריך שיקרה שם משו... ולאו דווקא משו טוב)... ובקשר למילואים עצמם, אני יודעת שהסדרה סובבת סביב זה אז שימצאו משהו אחר לעשות שם... ענארף. ואם הם ימצאו דרך לקרב בין מאיה לאורלי זה יהיה מ=ע=ו=ל=ה...!!!!! אבל יודעים מה, בעצם שלא יעשו כ=ל=ו=ם ממה שאמרתי, העיקר שיראו את מאיה יותר... >>>>>>> ר=ו=צ=י=ם ע=ו=נ=ה ש=ל=י=ש=י=ת=!=!=!=! <<<<<<<

SupeRonit

New member
לא נראה לי שיגאל נאור ישחק

כי ראיתי שספילברג (כן כן ההוא
) ליהק אותו לאיזה סרט שדורש ריחוק מהארץ

shiratel

New member
נכון! כפרעליו D:

בזכות הסדרה למדתי לאהוב גם את יגאל נאור P= בכל אופן... אני חושבת שעד שיזיזו עניינים וכל זה כבר הוא יספיק לחזור... הוא משחק עם מריל סטריפ (!) אתם קולטים מזה? עוד אחת שאני ממש אוהבת... בכל אופן הוא משחק שם מצרי... למה אפעם ישראלי לא משחק ישראלי? =/ גאווה לארץ!

רוויטלג

New member
פרק אחרון

עקב תקלות בלתי צפויות פספסתי את הפרק האחרון. מישהו הקליט?

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifסדרה טובה

ואפילו מעולה.... חבל שמורידים כזה דבר מהמסך....

למעלה