שרשור קליפים של קלי

RiN rOoN

New member
../images/Emo20.gifשרשור קליפים של קלי../images/Emo20.gif

סליחה שפתחתי שרשור אני פשוט חייבתת..
במקום לכתוב בכל שרשור של שיר את הקליפ,להתאמץ,ולחפש כ"כ הרבה זמן, שימו פה את הקליפים ויהיה יותר קל
ואם מישהו יכול לשים את הקליפ BTHE או BREAKAWAY אז תודההה...

purple rain2

New member
../images/Emo15.gifנצל"ש: |כותרת|../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

עשיתי פשיטה על האתר הזה שיש בו את כל קטעי הוידאו <קליק>, ובסופה הגעתי לכמה שאלות ברומו של עולם: 1. זה הקליפ היחידי שעשו ל- low
כי אני יכולה להישבע שראיתי פעםפעם קליפ אחר לשיר שהיא לבשה בו את השמלה האדומה שהיא לובשת ב-AMLT [הקליפ, לא ההופעה]. מישהו?!?
2. ואם כמו AMLT- יש באתר רק את ההופעה שלה לאחר הזכייה... למישהו יש את ההופעה המקורית
3. היא שרה עוד שיר בגמר חוץ מזה ומהשיר המשותף עם ג'סטין
אם כן- פרט הסבר נמק ותאר.
4. יש שם המממממממון קטעי וידאו שונים מ-2002 ועד 2005
- משהו שווה במיוחד להורדה
איזה אירוח שלה בטוק-שואו/נייט-שואו
[חוץ מהקטעים אצל אופרה שכבר יש לי] אשרי האיש שימצא מזור לכל בעיותיי חשוכות המרפא

אמממ

השאלה היחידה שיש לי תשובה בטוחה לגביה היא שאלה 3..חחח בגמר קלי שרה את: Respect a moment like this before your love

purple rain2

New member
היא שרה את זה בחלק הראשון?

כלומר היא הייתה עם השמלה ועם השיער החלק? [אני צריכה לחפש
]

Shai B

New member
תשובות:

1. כן, זה הקליפ היחידי שעשו ל-"Low". 2. יש לי את ההופעה המקורית שבוצעה יום לפני כן בגמר. 3. אוקיי, אז ככה: הגמר חולק ליומיים. ביום הראשון היא ביצעה 3 שירים, כמו שאסי רשם למטה: AMLT, Before Your Love ו-Respect. יום לאחר מכן, בתוכנית התוצאות היא ביצעה שוב את BYL וגם שרה דואט עם ג'סטין. כמו כן, היא השתתפה בשתי מחרוזות עם שאר הפיינליסטים ובאחת מהן וויל יאנג, זוכה "פופ איידול" הבריטי, השתתף אף הוא. היא סגרה את הערב עם הופעת הניצחון של AMLT. 4. הכל שווה - זאת קלי! כל הראיונות מצחיקים בטירוף וההופעות מדהימות. ד"א, אני שונא את האתר הזה, הכל שם באיכות גרועה!

purple rain2

New member
למה באיכות גרועה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

יש לך אתר אחר יותר טוב
ויש מצב שאתה מעלה לי את AMLT המקורי?

Shai B

New member
חחח, עזבי, אני פריק של איכות..

פעם היה אתר מצוין, אך הוא כבר נסגר ממזמן.
בכל מקרה, אם תרצי משהו, אני פה. יש לי כמעט כל ראיון/הופעה שקלי אי פעם עשתה והרוב באיכות מעולה.
לגבי AMLT, אני אשתדל להעלות את זה עוד היום.

Shai B

New member
הנה הלינק להורדה:

http://s8.yousendit.com/d.aspx?id=162WUH05532Y51JM09HWLEAWSB כמובטח, הנה ההופעה הראשונה של AMLT.

purple rain2

New member
וואי תודה רבה!!../images/Emo24.gif

היא נראתה הרבה יותר טוב גם מבחינת הביגוד וגם מבחינת השיער והאיפור בחצי הראשון מאשר ביום ההכרזה...

נפתחה כבר

וגם שמתי בה תמונות
יש לנו את הגלריה "קלי אצל אופרה" שהיא מיותמת מתמונות, אם יש לך תמונות להוסיף לשם זה יהיה מעולה

otollo

New member
הוספתי../images/Emo127.gif

סליחה אם האיכות קצת לא טובה..

EliranMaor

New member
נצל"ש...א מומנט לייק דיס../images/Emo19.gif

אממ למישו יש את הקליפ של א מומנט לייק דיס ואת הקליפ שהיא עשתה את השיר הזה באמריקאן איידול במקרה?

EliranMaor

New member
אלירן לא יודע לקרוא הודעות ><

עזבו זה מופיע בדיוק 2 הודעות מעליי באותו שרשור... 10 שעות בבצפר לא עושות לי טוב .><

למעלה