שרשור שאלות ותשובות

• פותח הנושא sivlz
  • פורסם בתאריך

sivlz

New member
הי

כמה שאלות: 1.האם "היפים והאמצים" תשודר בהוט3 בתרגום לעברית ? מתי ? 2.האם יש לכם מידע על שחקני "מלרוז פלייס" ? 3.האם אתם אוהבים את "קרוב רחוק" שמשודרת בהוט3 ? מה דעתכם על שחקני הסדרה ? 4.האם תהיה/יהיו תוכני/ות אירוח בהוט3 ? מתי היא/ן ישודרו ? האם התוכנית/ות תשודר/ישודרו בתרגום לעברית ? אשמח מאוד לתשובותיכם על השאלות האלו... תודה

Gyush

New member
שאלה קצרה.

יש סדרה חדשה בהוט3, היא נקראת שוגר אהובתי, הייתי שמח לדעת מהו השם באנגלית של הסידרה הזו. בתודה, גיא. [אם לא עושים ככה אז לשרשר לאיפה שיש את השאלות האלה.

adi love noa

New member
תשובות:

1.היפים והאמיצים לא תשודר בהוט3 ואני אומרת את זה לפי מה שקראתי לפני כמה זמן בפורום הרשמי. 2.יש פה מידע על השחקנים- http://www.tv.com/melrose-place/show/442/cast.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;cast המידע הוא באנגלית,לא מצאתי מידע בעיברית וגם אין כ"כ אתרי מעריצים בגלל שהסדרה נגמרה מזמן אז... 3.בקשר לקרוב רחוק אני לא ממש צופה לא בגלל הסדרה אלא בגלל שאני לא כ"כ אוהבת את הז'אנר הזה אבל יש שם כמה שחקנים חמודים. 4.אני לא חושבת שיהיו תוכניות אירוח נוספות חוץ מד"ר פיל ואולי יחזירו מתישהו בחורף את ריקי לייק לשידורים חוזרים כדי למלא משבצות ריקות יותר מזה לא נראה לי. ודרך אגב אם ויביאו תוכניות אירוח או כל תוכנית שהיא,זה יתורגם לעיברית.הוט3 זה ערוץ ישראלי ואין מצב שהם ישימ שם תוכניות לא מתורגמות. ושיגמרו השידרוגים בפורום הרשמי את מוזמנת לשאןל גם שם,סתם כדי להיות בטוחה ויהיה נחמד אם פעם הבאה תשרשרי כי גליה עובדת ממש קשה על מנת לסדר את הפורום
מקווה שעזרתי

adi love noa

New member
תשובה:

לקח לי המון זמן למצוא את השם באנגלית אבל בסוף מצאתי,לסדרה קוראים:Sugar Rush שמחתי לעזור

sivlz

New member
תגובה

עזרת מאוד..אשמח מאוד לעוד תשובות על כל השאלות ששאלתי בהודעתי המקורית... תודה

sivlz

New member
הקפצה...

כן ותודה על התשובות שלך..אבל מאוד אשמח לעוד תשובות על כל השאלות ששאלתי..זה מעניין אותי... תודה

adi love noa

New member
בואי אני אסביר לך...

אין עוד שאלות לענות עליהם כי אני עניתי לך כבר על כל השאלות זאת אומרת שאין תשובות אחרות. אז אין צורך להקפיץ...

AKECHETA

New member
נצלש שאלה

ראיתי בערוץ שהולכים לשדר את 'המגן' עונות 5 6 כל ערב 'בקרוב' מישהו יודע מתי יתחילו? תודה

adi love noa

New member
תשובה:

שידורי המגן יתחילו ביום חמישי (9.8) בשעה 22:05 במקום החברה הגבוה. מקווה שעזרתי

always be me mc

New member
../images/Emo20.gifשרשור שאלות ותשובות../images/Emo45.gif

לכאן יש לשרשר את כל השאלות שלכם הנוגעים לערוץ במקום לפתוח הודעה חדשה..

Rose131

New member
ימשיכו לשדר את Mile high?

השידורים החוזרים שיש כל יום ב10 הוחלפו היום ב"המגן", ימשיכו מתישהו את מייל היי?

adi love noa

New member
לא בזמן הקרוב...

התיכנונים הם לשדר את העונה החמישית והשישית של המגן ברציפות,וכרגע אין משבצת שידור מיותרת. אבל יש את החברה הגבוה ב-VOD מקווה שעזרתי

למעלה