תזכורת TIME

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gif תזכורת TIME ../images/Emo20.gif

לא שכחתם אותי נכון?! לפחות לא הארי.. בכל מקרה, אני כאן כדי להזכיר לכם שאנחנו מכינים חוברת ברכות להארי מכל המעריצים בישראלי (או לפחות אלא שרוצים להשתתף) פרטים נוספים - לאן לשלוח ומה לשלוח - כאן
שינוי קטנטן- במקום יום שישי.. דד ליין - רביעי הבא
זה נותר לכם אקסטרה זמן לכל מה שתרצו אבל העיקר שאני אקבל את זה בסוף ואוכל להכניס את זה לחוברת. נשמח לעזור לכולם
וכמובן שוב- מי שרוצה לשלוח בדואר שיפנה אלי בפרטי.

D4Ever

New member
תודה+נצל"שון

יש לי כמה שאלות..אז ככה: מה עם מפגש פורום? צריך להתחיל לתכנן לא? ואממ..גיא פינס חזר לעונה חדשה,אפשר להתארגן ולשלוח לו מכתב או משהו.. זהו יום טוב=]

Hip Hop star

New member
אמ...........

מה דעתכן על ה-29 בדצמבר?זה בזמן החופש..ואני יודעת שיש כמה שיכלות בתאריך הזה. למרות שאתן עדיין צריכות להודיע.אני כנראהאוכל ב-29.... ושלוח לגיא מכתב בקשר למה?

DesertRose7

New member
אני מציעה שנחכה עם זה עוד קצת

כי עוד לא אמרו לכולם מתי הם באים להשלמות בחופש [
] אז לא כולם ידעו מתי הם לא יכולים לבוא. וחבל שברגע האחרון זה ידפק. ובקשר לגיא פינס. מצד אחד כן לשלוח- בכל זאת צריך לדחוף לו מצד שני- מה הוא כבר יראה עליהם?! חוץ מזה שהאמריקאים משתלטים אני חושבת שאולי כשנהיה יותר קרובים לתאריך של הסרט זה יהיה יותר לעניין

lollipop1

New member
../images/Emo45.gif

לי כרגע אין תוכיות ככה שהתאריך מתאים לי ואני לגמרי בעד לשלוח מכתב לגיא פינס!

vered131

New member
אמ..

לי לא ממש אכפת באיזה תאריך, רק תקבעו וידעו אותי :) ובקשר לגיא פינס.. נשמע נחמד.

DesertRose7

New member
איך להוריד מהפלאפון - בהגשת מקפליי

הבנים מעבירים שיעורון על איך להוריד שירים (מהאתר הרשמי שלהם) באמצעות הסלולרי. *לקוח מהאתר הרשמי*

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifחבל שזה עולה מלא כסף../images/Emo122.gif...אבל תודע../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif אהה ושחר, כמעט סיימתי כיסוי אחד (נשאר לי רק לקנות צמר חום ולהוסיף שיער), ויצא כה ענקקק../images/Emo6.gif

למעלה