תיראו איזו מומו חמודה

iris3111

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gifניסגרו לי הרבה אתרים

ברוסית.....

tatia

New member
את זוכרת שהזהרתי אותכם?

כמה בנות כבר קיבלו מחתבי הזהרה, לכמה בעלי אתר מחקו ישר אלבומים , בלי הודעה,,עצוב:( את האלבום הראשון שלי(יש שם המון חומר) שם אני סגרתי לסיסמא..

iris3111

New member
ובכל זאת מה עושים איך אפשר להיצטרף

הרי לא כולם דוברי רוסית אבל הדברים שם...מטמטמים ביופים....

tatia

New member
זה לא פשוט

קודם כל צריך להירשם לאתר, לפתוח את אלבום, להישתתף בפורום, להראות את העבודות שלך, שאנשים יכירו אותך, ורק אחרי חודשיים של הישתתפות את יכולה לבקש סיסמא משותפת.. אבל יריס..כל זה עכשיו לא כל כך רלוונטי, רוב הבנות סגרו אלבומים על הסיסמאות הישיות. אולי יעבר כמה זמן והכל יסתדר..

iris3111

New member
תודה טטיה על הניחומים. מזל שיש

לנו פורום כזה מפרגן ובנות מקסימות שמוכנות לעזור. אני זוכרת את הימים שלי לפני הקומונה והפורום, יבש הייתי שוברת את הראש ויש לי הרבה עבודות שפשוט שמתי בצד למשך שנים... עכשיו עם הבנות כאן אני משלימה אותן לאט לאט ונהנית מכל רגע ורגע ואני מדברת לא רק על לילמוד וללמד אלא על חברויות אמיתיות שאני יצרתי וכמוני עוד הרבה. אש שרוני מקסימה מהר להבריא את חסרה לנו. ולך טטיה עם הידע הרצון והנכונות לעזור ולתת מעצמך תודה וזה מה חשוב ולא שגיאות הכתיב ( שאגב הן חמודות). העיקר אנחנו מבינות את ההסברים שלך. זה מה שקורה כשסוגרים לי אתרים ואלבומים אני נעשית מושי מושי
ומושי אחרון להלילה תודה לכל הבנות המקסימות שאיתנו מעבר לים ומקטינות את המרחק עם הרבה אהבה וכמובן עבודות מקסימות.

tatia

New member
פורום זה דבר חשוב מאוד,

כשסורגים, תמיד יש בא לנו להשוויץ בעבודות שלנו :), לראות סריגים של אחרים, להתחלק בידע וללמוד באותו זמן- זה חשוב מאוד! לא נורה שסוגרים את האלבומים, חבל זה בטוח, אבל יש לי בכל זאת גישה לכמה מהם( רק שאין לי זכות לפרוט כן פרטים), ואם מישהי צריכה משהו מיוחד - תבקשו, אשתדל לעזור. אני נהנת לעזור, סוף סוף למישהו יש צורך בידע שלי, בקישורים ששמרתי, בדוגמאות, וכו''ל.:)))

ofelya

New member
בעסה . הרמה של החוברות ברוסית

תמיד נראית לי יותר מושקעת ממה שאני רואה באתרים האמריקאיים.

עדיLEE

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif../images/Emo80.gifמווווווווווווווושלמת

orad120

New member
עבודה מקסימה

היי, באם זה מיועד לילד מתחת לגיל 6, עדיף לרקום את העיניים ולא להדביק עיניים - כי הוא או היא עלולים לבלוע אותם. ושוב - יישר כוח על עבודה כל-כך יפה.

למעלה