Never

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo138.gif../images/Emo97.gifNever../images/Emo97.gif../images/Emo138.gif../images/Emo20.gif

קודם כל,אני אשמח שכל משתתפת תשים את המאומץ שלה בתשובה שהיא עונה,כי אני לא זוכרת ת'שמות של כולם
... בסיבוב הקודם היינו עם רייבןDD:
אפעם לא אכלתי סושי
המישתתפות:
עמית|X53
רייבןX54
ספירX53
דורית|X53
נויX53
עדיX53
צורX54
שירX53
נעםX52
סיוןX54
לילךX53
נסטיה|X53
עדיX53
מלאניX53
שניX53
רוניX53
אלכסX54
שירהX54
שיר|53
אורטלX53
אמיX53
ויאולטהX53
קליX53
יובלX54
אורטלX53
מאיX53
נעםX53
סיבוב 3
ספיר
דד ליין:יום שישי,שעה 6

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifכנסיD:../images/Emo168.gif

אוקי,שמתי
שלא הבנת את החוקים... אז ככה,כל אחת מתחילה ל54 נ'ק וזה כמובן יורד כלפי מטה... את ענית על שתי המשפטים אבל בראשון-ענית לא ומצב הנ'ק לא השתנה בשני-ענית כן והורדתי לך נ'ק... מאוד פשוט,עדיין לא מובן?? רק אם מישהי עשתה אתזה יורד לה נק' ואם מישהי לא עשתה לא יורד לה...

hadar369

New member
את!!!!כןכןכן את!!!!

אני מצפה ממך להתנצלות טלפונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באתי בשבילך ואת לא הגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולא מענייין אותי שטל חולה!!!!!!!!!! [שתהיי בריאה] א-ב-ל-!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יכלת לבוא עם שני אבל את לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^%*))@%^%#!@%!$@@$#^&*)&*)&^ :-B:-B

hadar369

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif../images/Emo123.gif *../images/Emo122.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני כועסת עלייך!!!!!!!11
אני יצאתי בשבילך למרות שהבריזו לי ולא רציתי לבוא באתי בקור ובגשם כשאני לא מרגישה כול כך טוב ואסור לי להיות חשופה לקור בגלל משה [הגוש שיש לי ביד]
וכמו שטום ודני אומרים: Sorry's not good enough!!!!!!!!!
ועוד איפלו קמתי מוקדם
וירד עליי גשם
ואפילו לא היתה לי
כי בשביל ליראות את כולם אני מוכנה להיות חולה ולקחת דברים מגעילים

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo9.gif ייאייי אניי

אף פעם לא ראיתי תוכנית שלמה של ארץ נהדרת >_< טיפשי.. אני יודעת

גרבע

New member
../images/Emo105.gif גם אני לא X:

אני תמיד פורשת בפרסומות הראשונות