סיכום שבועי

Green Day 1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo143.gifסיכום שבועי../images/Emo143.gif../images/Emo20.gif

מה שיר השבוע שלכם
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע
- ואתם רוצים להמליץ עליו
משהו שהרס לכם את השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
...
סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :
ספר/עיתון/כתבה כלשהי :
מה קניתם השבוע
חבר'ה, שבוע הבא זה טו' בשבט
(*
פירות יבשים
*)
שבת שלום לכולם!!!

עונה!!

שיר השבוע שלי- הייתי שר של עמיר בניון אין שום תמונה אגב השאלון הזה מוכר לי הדיסק של עמיר בניון שיצא לאור השבוע עשה לי את השבוע ואני ממליץ לכולם לקנות אני מחכה לשבוע הבא כדי שהוא יעבור ואז יש לי טיול שנתי מה שהרס לי את השבוע זה שאמרו לי שאנחנו שבעה ילדים בחדר איכס טוב שלא מאה השמיניה זוהי הסדרה שעולה לי בראש קניתי השבע את הדיסק של עמיר בניון

שלי

שיר השבוע שלכם שבתות וחגים/ תן לי סימן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו משהו שהרס לכם את השבוע מחשבות ותהיות על החיים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא... הופעה של שלמה ארצי המלך סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש : ספר/עיתון/כתבה כלשהי : מה קניתם השבוע

הילה121121

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם "עד מתי"/"אשמור את ליבי" תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם[אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - ואתם רוצים להמליץ עליו-ילד קטן וחמוד שטלפון אלי פעמיים! משהו שהרס לכם את השבוע--ממ לא עולה לי עכשיו משהוא--אולי-זה שלא הולך להיות פרק שבוע הבא משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא...אאההה שלא יגמר--איין לי אפילו מבחן אחד כל השבוע! סרט/סדרה/תוכנית TV וכל מה שעולה לכם לראש :ממ מעורב ירושלמי--כמו תמיד--- ספר/עיתון/כתבה כלשהי :מממ איין מה קניתם השבוע השבוע..כלום חבר'ה, שבוע הבא זה טו' בשבט--איזה כייף טוב בשבט--אבל הכי חשוב!! פוורים מתקרב (*פירות יבשים*) שבת שלום לכולם!!!

למעלה