שבת שלום

נילי41

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo143.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום

וט"ו בשבט שמח לכל הפורום היקר. שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע ושנשמע רק בשורות טובות.

אסתרס

New member
שבת שלום../images/Emo68.gif

עכשו כולם הלכו. חגגנו ימי הולדת שנדחו מהשבוע שעבר, לי ולבתי מיכל, חגגנו ט"ו בשבט, ושלמה ישב ליד השולחן מאושר מאוד. הגיעה היום במיוחד נכדה בת 17 , שלרוב לא מגיעה למפגשי יום שישי, כי היא עסוקה בצופים, בדיוק בשעות שאנו מתכנסים, והיום הגיעה. הייתם צריכים לראות איך אורו פניו של שלמה כשהיא נכנסה ונגשה אליו. ואיזה חיוך הופיע על פניו, פשוט לא יאומן. היא הקדישה לו את כל הזמן וכל תשומת הלב, והם שוחחו וזה היה כל כך מרגש עד דמעות. ולי כואב הגב מזה שאני מרימה את שלמה. והפצע רק מחמיר ושלמה יורד ויורד. היום התחלתי עם תוסף מזון-אינשור פלוס, הוא שתה ברצון. עכשיו אתן לו מיץ תפוזינה שסחטתי ונקווה שישתה. בקצור חברים וחברות המצב לא טוב ! אנחנו במדרון. אז...... שיהיה ערב טוב ולילה טוב ומ ש ע מ ם. ושבת שלום.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif אסתר יקירתי ../images/Emo65.gif

כבר פעמיים כתבתי לך תגובה באורך של "מגילת אסתר" כרגיל אצלי, ולא הצלחתי להעביר אותה. אני לא יודעת אם זה בגלל האורך של התגובה או בגלל הבעיות של תפוז. אז אשתדל לקצר ומקווה שהפעם זה יעבור. מזל טוב לך ולבתך ליומולדת. כל הכבוד למשפחה שבאו בהרכב מלא לחגוג עם שלמה ליד השולחן. זה ודאי היה מרגש מאוד. הפצע ברגל של שלמה מדאיג אותי מאוד. האם הוא סוכרתי? את יודעת שאצל סוכרתים פצע ברגל לא נרפא מעצמו וצריך טיפול רפואי. אני בטוחה שאת יודעת יותר טוב ממני איך לטפל ומה לעשות, פשוט יש לי היכרות עם מקרה דומה שהסתיים רע מאוד. אז בבקשה, קחי אותו לרופא שיטפל בפצע. כמו כן, זה שאת מרימה אותו בעצמך, זה לא יאומן. האם הכוונה במעלה המדרגות? אם כך אולי תארגני חדר שינה למטה אם יש חדר מתאים, כי גם מטפלת לא תעשה את זה במקומך, אולי מטפל גבר יתאים לו יותר? אפשר אולי בבית גם להיעזר בהליכון או בכסא גלגלים כדי שיהיה קל לנייד אותו בתוך הבית. את לא יכולה לסכן את בריאותך ככה, אסתר. כי אם את תתמוטטי מי יטפל בשלמה? ובך??? את רואה, רציתי לקצר ואני שוב נסחפת. אז קבלי חיבוק אמיץ וחם ושנשמע בשורות טובות

אסתרס

New member
נילי את ממש חברה שאיכפת לה../images/Emo68.gif

לא אין ברוך השם מדרגות. אני רק מקימה את שלמה מישיבה לעמידה ומוליכה אותו לאט לאט לשרותים, שם צריך להושיב אותו עם הפעלת כח, ושוב להרימו ושוב....... מספר פעמים ביום, אני רוצה למנוע עשיית צרכים בחיתול עד כמה שאפשר. כי שלמה עדיין מבין ומרגיש, רק לא יכול לבצע בכוחות עצמו. מזה יומיים התחלתי לתת לו רב-חלבון. כלומר תוספת והעשרת המזון. בנוסף לארוחות רגילות, שלאחרונה דיווחו לי שלא ממש אוכל במרכז היום. מי יודע ממתי הפסיק שם לאכול. באמת בשבועות האחרונים ירד במשקל. ויתכן שמצב הפצע קשור ישירות לכך. בכל אופן אני נותנת : 3 קופסאות אינשור ליום, 4 ביצים ליום שמנת, דייסת קוואקר, קופסת גבינה, 3 עגבניות מרוסקות+3כפות שמן זית, שתיה מרובה, ובנוסף מה שהוא אוכל או לא אוכל במרכז היום. כמו כן מולטיויטמין בסירופ כי קשה לא או נמאס לו מכל כך הרבה תרופות. אם למישהו יש עצה טובה אשמח לשמוע. ביי

zs1957

New member
מזל טוב לאסתר ולמיכל

לחגוג יום הולדת בערב טו בשבט זה נפלא. אתן כמו העצים הולכות ומשתבחות עם הזמן. ישיהיו לכם רק שמחות ותחגגו הרבה ימי הולדת עם המשפחה המורחבת. יש לבדוק מדוע הפצע של שלמה מחמיר, האם הוא סוכרתי? אם כן , זו בעיה ומי כמוך יודע . קחי אותו לרופא שיגיד לך מה לעשות. חבל שיסבול. זה כואב , ועלול להחמיר חס וחלילה. אינושר פלוס הוא מצויין וטוב שאת נותנת לו. גם אמא שלי מקבלת אינשור פלוס. היא מאד אוהבת לשתות את זה. אני לא חושבת שאת צריכה לסחוב אותו כי זה יגמור לך את הגב ואז לא יהי מי שיטפל בשלמה. עלייך להכניס עזרה כעת כי עד שהפילפינית תגיע יקח זמן ואת תפלי מהרגליים. אפשר להכניס מטפלת ישראלית דרך כ "א לכמה שעות. שולחת לך חיבוק גדול, זהבה שחם

אסתרס

New member
תודה תודה למברכות../images/Emo68.gif

גם אני מחכה "ליןם שבת גשום וסוער", בגללו הכנסתי כביסה על מתלה נייד הביתה, והחדר נראה כמו מעברה. אתמול בעת הרחצה ראיתי פתאום אודם ושלפוחיות על האגן בצד, התחלתי ממש לקלל את עצמי, שדוקא אצלי למרות כל הטיפולים וההשגחה, יתחילו פצעי לחץ. יאוש ממש החל לחלחל לנפשי, בנוסף לכך הסתובבתי ימינה וטראך שלמה היה על הרצפה. למזלי עבד בגינה הגנן שבא לשתול שתילים לקראת ט"ו בשבט , קראנו לו והוא הרים את שלמה, וספר שגם אבא שלו חולה אלצהיימר, ומסתבר שהולך לאותו מרכז יום עם שלמה. כמו שנאמר הר עם הר לא נפגש, אבל אנשים טובים כן. מיכל בתי אמרה לי אמא בואי נתייחס לאודם ולשלפוחיות כמו לכווית שמש. biafine ואכן מרחנו קרם שאנו מחזיקים קבוע במקרר , כי אנו מקבלות כויות שמש במהירות, מרחנו אתמול מספר פעמים, והבקר הכל נ ע ל ם. נס. ותשפטו בעצמכם את מה שאספר כאן: בשעה 2030 בערך דפיקה בדלת ושכנה נכנסת ומראה לי את פניה ועליהן כוויה שנגרמה ע" י אשה שמסירה שער מיותר, מיד נתנו גם לה משחה זו והבקר ( בשבת) היא דפקה בדלת הראתה את הכוויה שכמעט נעלמה כליל, ובידה שפורפרת המשחה. היא נסעה לבית-מרקחת תורן וקנתה לה ולי שפורפרת , אז מה אתן אומרות, לא צרוף מקרים מעלה חיוך?

../images/Emo143.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב לימי

ההולדת לאסתר ולמיכל. המון ברכות ואיחולים ובריאות איתנה ונשמע בשורות טובות ממכן ומשלמה, אמן

למעלה