תודה תודה למברכות../images/Emo68.gif
גם אני מחכה "ליןם שבת גשום וסוער", בגללו הכנסתי כביסה על מתלה נייד הביתה, והחדר נראה כמו מעברה. אתמול בעת הרחצה ראיתי פתאום אודם ושלפוחיות על האגן בצד, התחלתי ממש לקלל את עצמי, שדוקא אצלי למרות כל הטיפולים וההשגחה, יתחילו פצעי לחץ. יאוש ממש החל לחלחל לנפשי, בנוסף לכך הסתובבתי ימינה וטראך שלמה היה על הרצפה. למזלי עבד בגינה הגנן שבא לשתול שתילים לקראת ט"ו בשבט , קראנו לו והוא הרים את שלמה, וספר שגם אבא שלו חולה אלצהיימר, ומסתבר שהולך לאותו מרכז יום עם שלמה. כמו שנאמר הר עם הר לא נפגש, אבל אנשים טובים כן. מיכל בתי אמרה לי אמא בואי נתייחס לאודם ולשלפוחיות כמו לכווית שמש. biafine ואכן מרחנו קרם שאנו מחזיקים קבוע במקרר , כי אנו מקבלות כויות שמש במהירות, מרחנו אתמול מספר פעמים, והבקר הכל נ ע ל ם. נס. ותשפטו בעצמכם את מה שאספר כאן: בשעה 2030 בערך דפיקה בדלת ושכנה נכנסת ומראה לי את פניה ועליהן כוויה שנגרמה ע" י אשה שמסירה שער מיותר, מיד נתנו גם לה משחה זו והבקר ( בשבת) היא דפקה בדלת הראתה את הכוויה שכמעט נעלמה כליל, ובידה שפורפרת המשחה. היא נסעה לבית-מרקחת תורן וקנתה לה ולי שפורפרת , אז מה אתן אומרות, לא צרוף מקרים מעלה חיוך?