שרשור דיונים- יום כיפור

../images/Emo20.gif../images/Emo17.gifשרשור דיונים- יום כיפור../images/Emo189.gif ../images/Emo20.gif

עברנו את ראש השנה וטבלנו תפוח
בדבש
, כדי שהשנה שלנו תהיה מתוקה
. ועכשיו מגיע לו יום כיפור, שבו הגיע הזמן לערוך חשבון נפש
, לבקש סליחה
, לסלוח למבקשים
ולהתאחד ביום אחד שבו לפי המסורת מתענים כדי לכפר על כל חטאינו. אז כאן נכלול את כל הדיונים שסובבים סביב יום כיפור- אתם מוזמנים לשרשר לפה דיונים מעניינים- הפרידו אותם בעזרת הוספת הודעה עם אייקונים, ואליה שרשרו הודעה עם הדיון שלכם על מנת להבדיל בין דיון לדיון

../images/Emo203.gifמנהגים משפחתיים ביום כיפור../images/Emo203.gif

אילו מסורות בתוך משפחה יש לכם לציון יום כיפור- מה אתם עושים ביחד כמשפחה ביום הזה

מנהג עם האח ביום כיפור../images/Emo13.gif

לי ולאחי יש מנהג כזה..ששעתיים לפני שנגמר הצום-(וןלפי דעתי אלה השעות שהכי מרגישים את הרעב\הצמא)אנחנו זורקים כל מני רעיונות של "מה בא לי עכשיו..."
חח זה נורא מצחיקק..ככה בעצם אנחנו מעבירים ת'זמן
ולבסוף..כשנגמר הצום-אין כל משמעות למה שהצענו..אנחנו פשוט יושבים על כוס נס ואיזה מאכל כזה שאנחנו נוהגים לאכול אחרי כל יום כיפור

סינטטית

New member
מעבירים את הזמן...

משחקים קלפים, קוראים עיתון, משחקים מונופול. האמת? זה דווקא נחמד.

דיון בנושא סליחות../images/Emo7.gif ../images/Emo11.gif

על מה תבקשו סליחה/מחילה מהאח/ות/ים שלכם השנה
על מה הם צריכים לבקש ממכם סליחה, והאם תסלחו להם
כשאתם רבים, כועסים על האחים- איך הם מכפרים על זה שאתם כועסים/רבים ומתקנים את הדרך והקשר שלכם

../images/Emo52.gif

מאח שלי:זה קצת אישי.. מאחות שלי:אני יבקש סליחה על כל פעם שלא התייחסתי אליה כמו שמגיע לה..שלא נתתי לה כל כך תשומת לב. מאחות שלי:מאחותי אני יבקש סליחה על כל הפעמים שכעסתי עליה והוצאתי עליה תעצבים שלי-סתם..
לדעתי הם צריכים לבקש סליחה על מה שהם חושבים שצריך לבקש..העיקר שהסליחה הזאת תבוא מהלב
וכן!אני יסלח
אין דרך מיוחדת פשוט חוזרים לדבר רגיל..-זאת הדרך שלהם

maiky17

New member
אני...

...באופן אישי, לא צמה ביום כיפור. מאמונה אישית. אבל אני מעריכה מאוד את מי שכן צם ובהחלט מאחלת לכם צום קל [:

למעלה