רעיונות לעוגת שבועות

../images/Emo20.gif../images/Emo171.gif../images/Emo172.gifרעיונות לעוגת שבועות

בואו נשרשר הנה רעיונות לעוגת שבועות לכל מיני אירועים... מתאים לכן? לי יש שני אירועים שאני רוצה לייצג עם עוגה חגיגית... 1 - מסיבת שבועות בגן של מיכלי 2 - ארוחת שבועות אצת ההורים שלי... אני לא יודעת לפסל אז ציורים ואלמנטים יהיו רעיונות נהדרים... בהצלחה,...

שבועות ../images/Emo173.gif

הי בשבוע שעבר התלבטתי גם בסוגיה מה מכינים לשבועות כי אצל הבת שלי חגגו בגן ביום שישי . הם הלכו לראותת פרות ולחלוב היה מאוד כיף מצאתי באינטרנט איורים של טנא כי חשבתי שזה מה שכדאי לעשות אבל מחיפוש בגלריה חשבתי על הרעיון (כפי שאת רואה בתמונה בכל מקרה היה מאוד מוצלח כי הם גם ראו פרות וגם אכלו פרות

michahz

New member
הנה מה שאני הכנתי שנה שעברה, זאת

אחת העוגות הראשונות אז יש מלא פשלות, אבל אולי יתן לך רעיון.

michahz

New member
והכנתי גם מאפינס אישיים למשפחתון של

הבן שלי.

OK - קניתי תבנית שקעים../images/Emo13.gif

רציתי מסיליקון אבל לא היה לי כוח לנסוע לת"א אז קניתי בסופר מטפלון. מה הלאה? מתכון למאפינס... אני מניחה שאני אמצא במאמרים או באתרי מתכונים אבל איך עשית את העציצים????

Hun1

New member
הנה אתר של המאפינס

לא ניסיתי משם מתכונים כי אני לא מכינה מאפינס http://www.matok.net/muffins/

באופן כללי כל מתכון של עוגה בחושה

יכול להיות טוב למאפינס. כל ההבדל הוא המזיגה לשקעים וזמן אפיה קצר יותר כמובן.

michahz

New member
אז העציצים.....

מאפין שהוצאתי עיגול בחלק העליון (הרחב). הפכתי (חלק צר למעלה). שמתי קרם. ציפיתי כמו עוגה, לא חתכתי שוליים. הפכתי שוב ואת השאריות הכנסתי לעיגול שחתכתי. רק אז הורדתי שאריות עם סכין חדה. בעיגול שמתי סוכר חום. את הפרחים עשיתי עם חותכן, רידדתי כל עלה עם קיסם שיניים. הדבקתי עם רויאל. מקווה שברור. בהצלחה.

למעלה