חידה: זר כלה!!!

*שיר

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif חידה: זר כלה!!! ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

טוב, בשעה טובה הגענו לסוגיית זר הכלה. הלכתי לחנות פרחים קרובה לבית ושם הציעו לי זר כלה המורכב מ-50 ורדים ב-150 שקל. בנוסף , אני מקבלת כצ´ופר גם עלי ורדים מיובשים במגוון צבעים בשביל לפזר בדרך לחופה. נשמע לי דיל די הוגן, מה אתן אומרות? ועכשיו לחידת השבוע: אם המוטיב הדומיננטי בגן הוא חמניות והשמלה שלי בצבע שמנת, מה צבע זה הכלה?! לפותרים נכונה יוענק
צנוע

שיר יקירתי...

התשובה הראשונה שלי היתה - כחול....כמו המפות... אבל, במחשבה שניה... נראה לי שצהוב, כמו החמניות. זה גם מתאים לשמנת שבשמלה. תנסי למצוא ורדים בצהוב עדין, כי לפעמים יש ורדים צהובים כהים כאלה, שלדעתי זהו צבע חזק מידי.

אתי@

New member
כנראה פרחים בצבע שמנת, או...

לחברה שלי היה זר חמניות קטנות שהיה מאוד יפה. רק שאני לא יודעת אם זה יהיה יפה, או שזה יהיה over dose של חמניות...

dorlim

New member
תשובה

אמנם חסרים מספר נתונים כגון: מקום האירוע שעת החופה כיוון הרוח גובה הכלה אבל עדיין לדעתי ניתן לענות על השאלה ברמת וודאות אופטימלית אני , כרגיל, הולך על הוורדרד הפסיכודלי, עם נגיעות של סגול לילך, כשברקע רמזים לאדום דם ולירוק בקבוק. אפשר לשנות את הרקע לכחול שמיים, אבל אז צריך גם להחליף את השמלה לכחול ים.כמובן, שזה יתאים רק אם הזר עצמו יהיה צהוב אש. עוד משהו? וואו!, איזה מצב רוח פלצני תפסתי על הבוקר!!!!!! עם המשועממים סליחה

*שיר

New member
איך הצחקת אותי!! מתה על התשובות שלך ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הילית*

New member
מחיר סביר בהחלט.... ../images/Emo39.gif

זר חמניות או זר ורדים בצבע שמנת או בצבע צהוב?

שירי71

New member
הי שיר, ורדים לבנים עם תוספת?

אישית אני לא הייתי הולכת על צהב, לחלק זה עלול (ושוב אני עם האסוציאציות שלי) לעורר קונוטציה של לוויה. מצד שני לבן זה הכל יותר מידי לבן. אולי ללכת על ורדים לבנים אבל בשולי הזר לשים עלים בצבע אחר או משהו בצע מנוגד, לא פרח כי הורדים עם פרח אחר - האחר יהיה בחינת כל המוסיף גורע... לכן איזה עלים מסביב לזר שיתנו לו מעין גבול והדגשה אך רק להדגיש את הוורד ולא לגנוב ממנו את ההצגה!

sharon_bn

New member
אני הייתי הולכת על ורדים לבנים

אישית אני חושבת שורדים הם הפרחים הכי קלאסיים ואציליים דבר שצריך לשקף כלה, ולבנים מתאימים הן לשמלת השמנת, והן לחמניות. כל צבע אחר רק יעשה בלאגן של צבעים (למרות שלדעתי אדום עז זה הצבע הכי יפה של הורדים). לכי על לבן הכי עדין ומרשים. ולגבי המחיר אני יודעת שיש חנות שעושה זרי כלה (היא עושה בכלל דברים מדהימים שלא ראיתי בשום מקום), אז היא רוצה על זר בין 100 ש"ח ל200 ש"ח, והיא אישית אמרה כי הזר של ה100 ש"ח הרבה יותר יפה, והיא הזכירה משהו עם חמניות. אם את רוצה אני יכולה לברר לך יותר לעומק.

*שיר

New member
../images/Emo20.gif אם זה אלי, אז המדובר בחנות

"לב הפרח" בקרית שאול, ת"א. אם זה רלוונטי אני אתן לך את הטלפון.

*שיר

New member
עדכון ישיר משדה הקרב ../images/Emo39.gif

התקשרתי עכשיו למעצבת של הגן להתייעץ איתה על עניינים שונים ובינהם העליתי את עניין הזר. אז החמודה הזאת, אומרת לי ש"עזבי אותך מהחנויות, אני אעשה לך זר". היא אומרת שהיא לא אוהבת את הבוקטים האלה של הוורדים והיא בעד משהו יותר משוחרר. ואם אני אביא לה כמה ורדים (צהובים ולבנים) היא כבר תעשה מזה זר עם עוד איזה חמניה קטנה, וכמובן שבחינם!!
מה אתן אומרות? שווה, לא?

J-סיקה

New member
סבבה יופי של חסכון קטן ...

וגם נשמע נחמד מאוד אחרי הכל צריך את הזר לצלומים ו... למה עוד???

אתי@

New member
שוה ביותר ../images/Emo55.gif אבל מתי תביאי

לה את הורדים
הם צריכים להיות טריים (כלומר צריך להביא אותם באותו יום), ונראה לי שזה קצת טרטור לנסוע ביום החתונה לתת לה את הפרחים, לא? איך אתן מתגברות על הבעיה הטכנית הזאת

*שיר

New member
היא אומרת שהיא תעשה לי את זה במקום

שהיא במילא נמצאת שם לעצב את הארוע מהבוקר, אז אין לה בעייה. אולי אני אבקש מהוריי שיקדימו לבוא ויביאו לה את הפרחים

הילית*

New member
יש לי רעיון אדיר....

גם ככה היא קונה לך את הפרחים לעיצוב המקום, נכון? אז תוסיפי לה קצת כסף, תגידי לה איזה פרחים בדיוק את רוצה והיא כבר תעשה את השאר (כלומר היא תקנה לך אותם...). דרך אגב גם אצלנו מעצבת המקום עשתה לי את הזר.

*שיר

New member
תודה! רעיון מעולה (מכה על הראש) ../images/Emo67.gif ../images/Emo88.gif

איך לא חשבתי על זה בעצמי?! ודרך אגב, אנחנו לא משלמים על הפרחים שהם מפזרים. זה כלול בתשלום על עיצוב החופה... אבל, את צודקת לגמרי. אני יכולה פשוט לבקש ממני שאני אוסיף לה את העלות של הפרחים וחלאס.

למעלה