יש לנו בת!

etilly

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifיש לנו בת!../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

בוקר טוב, בנות! אתמול היינו בסקירה מאוחרת, ואחרי הרבה חודשים של מתח וניחושים, סוף סוף ראינו את הקטנה שלנו עושה לנו שלום, מגרדת את הראש, רוקדת סמבה...כל כך מרגש!! יש לה רגליים קצת ארוכות לגיל ובקטע הזה היא כבר דומה לאבא שלה... הכל בסדר, הבדיקה היתה תקינה לחלוטין, והרופא היה נפלא!(עשינו דרך מכבי ולא מורחבת) אני מאושרת שהכל בסדר, אפשר להתחיל יום חדש עם חיוך גדול! יום טוב לכן!

מיה :)

New member
אתי´לה, איזה יופי ../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif

קודם כל שהסקירה יצאה טובה, וגם הבנתי שאת נורא רוצה בת
אני מאד שמחה בשבילך

יופי ... ../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

המון ברכות ומזל טוב. כיף לך שיש לך בת. גם אני רציתי בת כשהייתי בהריון אבל יצא לי בן ועכשיו אני רוצה רק בנים. טל

etilly

New member
תודה! תודה! תודה!

האמת שכל החיים חלמתי על שלושה בנים, אבל אני שמחה עד השמיים מלדעת שהפצפונת שלנו בסדר...

נשמי

New member
מזל טוב איזה כיף לך אתי../images/Emo42.gif../images/Emo28.gif

אני רק בשבוע 8 ומתה מתה כבר לדעת מה מתפתח שם עמוק בתוך הבטן,אני מקווה מאוד שזו בת, אבל כולם אומרים לי "הריון ראשון מה אכפת לך - העיקר שיהיה בריא ... טוב שיהיה שאלה לי אליך
: באיזה שבוע עשית את הסקירה והאם עשית גם את המוקדמת וגם את המאוחרת

etilly

New member
היי נשמי!

עשינו רק סקירה מאוחרת. גם עכשיו חשבנו אולי לא לדעת את המין אבל לא החזקנו מעמד בהצלחה לך!

למעלה