סקר חדש

מושיק20

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifסקר חדש../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

באלבום החדש "חגיגה" שרית מתרחקת אט אט מהסגנון המזרחי. הסקר החדש שלנו פונה אל השאלה: "האם אתם מעדיפים את שרית בסגנון החדש
(הישראלי) או הישן המזרחי הכבד
האפשריות שלכם: 1. ישראלית! כמו בסטייל של האלבום החדש "חגיגה" שירים כמו: "בחום של ת"א", "רק אתה" וכו'... 2. מזרחית! בסגנון כמו האלבום "הדרך שבחרתי" ושירים כמו: "הופה היי", "אמא" וכדו'... 3. ים תיכונית! כמו באלבום "אשליות מתוקות" ושירים כמו: "יאללה לך הביתה", "זה הסוד שלי" וכדו'.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif די לכאבבבבבבבבבבבבבב

1. ישראלית! כמו בסטייל של האלבום החדש "חגיגה" שירים כמו: "בחום של ת"א", "רק אתה" וכו'...

Music4Life

New member
מושיק אח שלי, אחלה סקר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה יהיה מעניין לשמוע מפי אנשים אחרים איך הם מעדיפים את שרה באלבום האחון היא בהחלט מתרחקת לאט לאט מהמזרחיות...תודה לאל... ונשמעת אשכנזית יותר
אז אתה שואל איך אני מעדיפה את שרית? סגנון מזרחי כבר, ים תיכוני או ישראלי? תשובה
ישראלית
(תמיד כשהיא עושה משהו חדש אני אוהבת אותו יותר)

oneheart1

New member
בתגובה לסקר

אני מעדיפה את הסגנון הים-תיכוני, כי מזרחית כבר לא רלוונטי לגבי שרית חדד. . חבל שהיא כל כך מתאמצת להיות מה שנקרא "ישראלית" כי במוזיקה שלה היא לא ומה שהיא תעשה לא ישנה. לגבי הדיסק החדש, אני חושבת שיש בו כמה שירים יפים כמו פנויה לאהבה, רק אתה, אבנים קרות, קמע.... לדעתי הדיסק עונה על הציפיות למרות שיש שירים מיותרים, בגלל שאין בהם מספיק כדיי שיהפכו ללהיטים. לפחות חגיגה ובחום של תל אביב עושים את העבודה ואולי פחות ישימו לב לשאר. האמת קשה להתרגל לדיסק כי צריך לשמוע אותו טוב בשביל להתחבר אליו. אבל הוא בסדר גמור והוא ימכור פלטינה בטוח.

אני אוהב את כל הסגננות שלה ככה שממש

לא משנה הסגנון אם כי אני אוהב יותר את הסגנון הישראלי והים תיכוני את שניהם באותה מידה אבל בכל מקרה לא משנה לי הסגנון שלה אני אוהב אותה בכל מצב

למעלה