ראש השנה

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifראש השנה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קודם כל.... אני מאחלת לכולם להתחיל את השנה ברגל ימין
...שלא תדעו עצב בשנה החדשה....ומי יודע אולי השנה הזאת תיהיה יותר טובה משנה החדשה... ואימרו אמןןןןןןןןןןןןןןןןן.....
דבר שני... כמובן כמו כל חג יש מסיבות.....וכמו כל חג אני מייחצנת....
אז אני ממליצה בחום על מסיבת השנה....המלך
טיסטו והנסיך
עופר ניסים.. על במה אחת ובינהם אייל ברקן מומי לוי בחדר הראפ... ועוד הרבה טובים!!! אז אין כמו להתחיל את השנה החדשה במסיבה הזאת!!!
המסיבה מתקיימת בגני התערוכה בתל אביב ב27.9.03 מכירה מוקדמת 100... אני באמת ממליצה לבוא כי לא כל יום רואים את טיסטו ועופר ניסים על במה אחת...אז לכל המעוניינים אני פה....
אז שנה טובה...

בונה סיגי ימגעילה!!!

איזה הודעה מסריחה שלחת באיי סי קיו... כל האלה הדוחים האלה...ככה הולכת ההודעה... "שתיהיה לכם שנה טובה ומי שלא מעביר את ההודעה הזאת תיהיה לו שנה מלאת אסונות"!!! אני חייבת להגיד שזה ממש גועל נפש!!!אני בעצמי הייתי מתביישת אם הייתי מעבירה כזאת הודעה!!!!הייתי כולאת את עצמי שנה בתוך החדר מורב בושה!!!! טפי על זה שבכלל התחיל עם ההודעה הזאת וטפי עוד יותר לאלה כמו מושפעים שממשיכים את השרשרת... ואני עצמי מאחלת ללא בושה שנה של אסונות פי 2 לאלה שאחלו להם שנת אסונות.... בבקשה!!!!!!

leory young

New member
"אם תשלח

את ההודעה הזאת לכל השרימה אז המשאלה שלך תתגשם ואם לא תשלח אז אמא שלך תמות בעוד תשעה ימים וסבא של דודה שלך ידרס בכביש בצפון בעוד שבוע וארבעה ימים" הודעות על רמה, אין מה להגיד..

למעלה