רדיו דרום מארח את ג'ואל 20:00 97FM

TAL BAR ZOHAR

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifרדיו דרום מארח את ג'ואל 20:00 97FM

היום 1.2.09 רדיו דרום בתוכנית חגיגית ספיישל בומבסטוס מארח את דיוות המועדונים ג'ואל ותתראיין לקראת צאת הוידאו קליפ הראשון של ההרכב הישרלי יחד עם דודי שרון שצולם ונערך במקסיקו. 2009-יצאה לדרך אתם עוקבים ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום רדיו דרום 20:00-22:00 ניתן להאזין דרך אתר נענע ולהאזנה לבחור ברדיו דרום 97FM קבענו !!! חברים,סוער גועש ולוהט בגיזרה באמת יש המון חדש ונכון לעכשיו הכל מכוון כרגע לקליפ הבכורה שללא ספק יסעיר את סצינת חיי הלילה !! מדובר באחת הקליפים המושקעים שנראו בתעשייה בארץ !! חברים המון עידכונים ייזרמו בקרוב המון פרוייקטים עד לאלבום (לזמן משוער מרץ) שבוע מפגיז בעידכונים הולך להיות לנו חם עוד קצת סבלנות ,כבר ממש אפשר להרגיש את זה VOZE ! ואתכם אני ממש רוצה לשמוע !!! המשך שבוע ניפלא טל בר-זוהר:]

TAL BAR ZOHAR

New member
הקפצה ../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif../images/Emo125.gif../images/Emo220.gif

לדרג להשפיע ולהצביע !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
חברי הפורום עם מישהו יוכל להקליט ולעלות לינק

אני יודה מראש :] לחברה שלא יצליחו להנות מהתראה כה קצרה שלא באשמתי פשוט הכל צפוף אבל הכל באהבה :]

hofit2011

New member
איזה כיף היה לשמוע

סוף סוף גל חזק מדודי וגואל אני ממש שמחה שמעתי את הרעיון מקווה שאצליח לעלות אותו מדהים

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifהלוואי ולא יהיה שוב רק 2 דקות

מתוך תכנית של כמה שעות חחח כמו שהיה בכיכר הגאווה
תודה טל, אני בטוח אאזין !

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifת ו ת ח י ת!!! צ'ק איןןן צ'ק אאוטטט ../images/Emo6.gif

טל דיר בלאק אם לא עושים מפגש לכבוד יציאת האלבוםםם!!!

אור enjoy

New member
יואו איזה ראיוןןן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

יואו אבל הולך להיות פאקינגגגג אלבוםםםם כפוווווללללל לה ולדודי אמאאאא אני חייבת את זההה!!!!!!!!!! אבל בטח הוא יהיה עוד מלא מלא זמןן:\ טוב אבל עד אז יש את האלבום הזה שהולך להיות מדהיםםם מדהים מדהיםםם אמאא אני כבר מחכה לזה כל כךךךך ועוד שבועיים הקליפפפפפ יאא ביום האהבה משהו סוףףףף!! יאא כמה דבריםםם גאאדדד איןן איןן איןןן על דודייייייי וג'ואלללל!!!
וכמובן שעל כל הפורום המדהיםםםם הזההה!!!

עינת TO GO

New member
היא אלוהית !!

פשוט ענקית אין לי מילה אחרת!! הגירסא של בומבסטוס של האלבום פשוט חזק ברמות על ! מחכה לשיחרור ולקליפ בשעה טובה :) הולך להיות שנה אש!

עינת TO GO

New member
יאללה ציונעע יתותחחח היו שם גירסאות סוףףףףףףף

אין על דודי וג'ואל פשוט הולך להיות אלבום סוף ! תעלה את הראיון עם השירים פליזזז גם שמו גירסא מקוצרת של חדר ועוד חדר פשוט הורסססססססססססססססס!!

ציונעע

New member
../images/Emo41.gif ג'ואל ברדיו דרום + בומבסטוס ../images/Emo70.gif

דודי שרון וג'ואל אין עליכם ולא יהיה ! להורדה - http://www.speedy-share.com/259mizuw1jpx/1.2.09 â'åàì áøãéå ãøåí ..mp3 תהנו נשמות .

עינת TO GO

New member
ציונעע לא מצליחה להוריד פליזזז באתר הורדה אחר

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!

אימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....

BOMBASTOSSSS 2009 SEXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX IS ALIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

אין עליה!! תותחית!!!! ראיון הורסססססססססססססס

הרסה אותי אכלה הרבה טאקוס חחחחחח אין כמו שבאמת רק דודי וג'ולה יודעים לעשות מיקס מעולה לבומבסטוס מחכה לשמוע באיכות טובה יותר אני בטוח שהם השקיעו בסאונד. יאללללה קליפ אלבום ושיחזרו בגדול!!!!@!@!@!!!!!

למעלה