שאלון יום פעילות..

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifשאלון יום פעילות..../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: יוצאים למירוץ לפיד חניכים? יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? כמה נרשמו למירוץ? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

שי559

New member
הייתי עונה..

אבל זה לא היה בדיוק יומ"פ, יצאנו לחניכת גן פרסי האומה (משהו כזה... זה שליד גשר ראשון עם הפסלים) והפגנו נוכחות.

עונה.

שם:נועה. שכבה: שביעית. סניף: מערב
. תפקיד: מדריכע. מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? יום חמישי. איך עבר יום הפעילות? חומד ביותר. באיזה שעה הגעת לסניף? ממ הייתי בסניף ב- 15:42 בערך. ^^ באיזה שעה עזבת את הסניף? מממ... 21:53. (בדקתי.
) כמה חניכים היו היום בסניף? בסניף... רק חניכים שבאו להירשם למירוץ. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: נרשמו חטניקים למירוץ לפיד. אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: מממממ... יוני- נשמה!!!
יוצאים למירוץ לפיד חניכים? ברור. יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? באארור. כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? 11.
האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? כן. התנדבות. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ח'. כמה חניכים הגיעו? 3. כמה נרשמו לסניף? 1. כמה נרשמו למירוץ? 3. איזו פעולה העברתם? פעולת מרוץ לפיד..
מה היה בפעולה? משחקים שמרכיבים את האותיות של "מרוץ לפיד". איך היא עברה? בצורה נהדרת. צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? את הקטע שאני חופרת להם על הטיול. ^^ הבאתם מושמוש? לא..
במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? כמו תמיד. תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אין. ^^ משהו להוסיף: ח' שוחט את מי שלא ב-ח'. ^^ הודגש באמצעות מדגישומטיק

sappirz

New member
../images/Emo15.gif גם אני :)

שם: ספיר
שכבה: שביעיות
סניף: גדרה
תפקיד: מדריכה
מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום (שישי)
איך עבר יום הפעילות? אחלה
באיזה שעה הגעת לסניף? 14:00
באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:30
כמה חניכים היו היום בסניף? 200, לא סגורה על זה
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר) שקרה היום בסניף: התחלנו היום את הקיוסק!
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8
אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:
יוצאים למירוץ לפיד חניכים? כן
יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? כן
האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? תהלוכת לפידים!! מדריכים>>
איזו שכבה אתה מדריך? ח'
כמה חניכים הגיעו? 15
כמה נרשמו לסניף? 20
כמה נרשמו למירוץ? 18
איזו פעולה העברתם? האחרונה במערך, סיפור המכבים
מה היה בפעולה?
איך היא עברה? סבבה פחות או יותר
צרפו את הפעולה אם היא במחשב.
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? שהדלנו איתם נר ראשון של חנוכה חח. בחנוכיה מאולתרת למדי.
הבאתם מושמוש? כן, סופגניה
במידה וכן- צרפו תמונה: לרועי יש מממלא
נהנתם בפעולה? מאוד
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): אצל רועי..
משהו להוסיף: שיהיה חג שמח ומירוץ מהנה

ravidush4

New member
אני..:)

שם:רביד שכבה:שישיות סניף:גדרה תפקיד:מדריכה מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?היום[שישי] איך עבר יום הפעילות?וואו דווקא היה טובבב באיזה שעה הגעת לסניף?רבע ל2 באיזה שעה עזבת את הסניף?5 וחצי כמה חניכים היו היום בסניף?באמת שאין לי מושג.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:|סדגשנתתי כדור שוקולד לליך במקום לליאתXD כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:נאממ.. נועה?1 [ביקור אחרון בסניף.. אוףף כזה עצוב...
] יוצאים למירוץ לפיד חניכים?כן יוצאים למירוץ לפיד בוגרים?לא כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים?בסניף? אין לי משוג.. אולי 150?! [אל תתפסו אותי במילה חח] האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה?תהלוכת לפידים בגדרה.. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ה' כמה חניכים הגיעו?14 כמה נרשמו לסניף?19 כמה נרשמו למירוץ?19[יאא אני כ"כ גאהה..
] איזו פעולה העברתם?פעולה אחרונה במערך מרוץ לפיד- משודרגת מה היה בפעולה?החדר היה לוח סולמות ונחשבים מגניב כזה, והחיילים היו חניכים שרצו עם לפיד לכיוון כדורי שוקולד עם משימות מגניבות חחח איך היא עברה?מעולהה! צרפו את הפעולה אם היא במחשב.אח"כ..
איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?האמת שהפעם את רוב הפעולה, היה לי ממש כיף..:) הבאתם מושמוש?כן, כדורי שוקולד שיש להם קיסם עם בריסטול בצורת רמזור, כתוב על זה סיכום קצר למערך.. במידה וכן- צרפו תמונה:חח גמזה אח"כ..:) נהנתם בפעולה?כן תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אין.. משהו להוסיף:תנו לי מ'! מ'! נו לי ו'!ו'! ומה יצא?! מוווווווווווווווווווווווו!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sappirz

New member
../images/Emo15.gifרבידרבידדד

אחרי אמר שהוא ממש נהנה בפעוללה :) חזקו ואמצו, זה קשה לרצות אותו בפעולות!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifחח באמת?!

אני שמחה.. חח, חשבתי שלא נראה אותו יותר אחרי מה שהוא אמר חחח=\ XD

sappirz

New member
../images/Emo15.gifתקשיבי

הוא צריך מדריכות עם הרבה אנרגיה וסבלנות. ואם הספקת להכיר אותו, הוא לא יושב בשקט וחייב משחקים שזזים בהם, משחקים אקטיביים! הוא יישאר ולא רק זה, הוא יוצא למירוץ!!:)

ravidush4

New member
../images/Emo142.gif:)

עכשיו כשנגמר המערך מרוצלפיד המשעמםם ועם הפעולות החופרות [נא לא להבין אותי לא נכון- המטרות והמסר של הפעולות הוא חשוב ביותר ואפלו הכרחי לחניכים אבל היה אפשר לעשו תאת הפעולות קצת יותר אקטיביות לא?! חח] תהיי בטוחה שלא תהיה פעולה שהם יישבו.. שבת שלום..:)

sappirz

New member
../images/Emo15.gif חחח ../images/Emo6.gif סומכת עליכן ../images/Emo9.gif שב"ש..

yael lavon

New member
רביד!

דבר 1- אינ נתתי ללילך כדור שוקלד במקום לליאת!D: דבר 2- הגיעו 15 לפעולה :]] דבר 3- רואים שנהנת להעביר את כלהפועלה! לילה מקסים [:

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifיעל XO

דבר ראשון- את צודקת, אבל בסופו של דבר מה שהתכוונתי היה לויכוח "זו לא ליאת" "אזמה" "זו לילך" "אזמה" "אבל זו לא ליאתת" חחח ודבר שני.. באמת שנהנתי להעביר את הפעולה.. אבל לא העברתי את כוללה, זה לא יפה..
חוצמזה שבאמת כדאי שנתחיל לקלק ביננו מי מעבירה מה כי אח"כ הצד השתלטני שלי וצא החוצה וזה לא הכי סימפתי לפעמים חחח

orlupo

New member
באיחור ענקי...

שם: אור שכבה: שישיות או לא להיות! סניף: ראשון לציון תפקיד: מדריך אקי"ם מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שישי איך עבר יום הפעילות? היה נחמד... באיזה שעה הגעת לסניף? 14:30 באיזה שעה עזבת את הסניף? 18:30 כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודע... אני מעריך שקרוב ל-150... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: היו חזרות גנריות לפסטיבל... כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: ממ לא יודע... יוצאים למירוץ לפיד חניכים? כן. יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? לא. כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? צריך לבדוק את זה... האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? הפסטיבל שכבר היה ביום שבת - מופע שבו כל שכבה מופיעה עם קטע שקשור לסימן של המרוץ לפיד ומחר תהלוכת לפידים בראשון. מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? אקי"ם כמה חניכים הגיעו? לא הגיעו היה לכמעט כולם טיול... ולא רצינו לעשות פעולה עם ממש קצת חניכים... כמה נרשמו למירוץ? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: מה קרה לכולם שלא התפקדו הפעם?

הייתי במופע של ראשון. חעחע.

היה מעווווולה. יש שמועות נעם מהפורום הייתה פה ואורלופו אמר לי רק מאוחר מדיי. אבל האמת שראיתי כמה אנשים מגדרה.

noamsheron

New member
מההההההההה

היית שם?! הייתי גם
והייתי עם בוגה ושיר... לא נראה לי שהם פה בפורום... אבל באנו ביחד לפסטיבל... ראיתי כמה אנשים ממערב אבל.. אני לא ממש יודעת איך את נראית אז לא זיהיתי

אז זה אני ממערב!!! ../images/Emo3.gif

היינו ארבעה במערב, שבעצם רק 2 (שהם חברה ואני) הגענו לטקס עצמו. פתאום גילינו שהתיישבנו ליד גדרה, אז דיברנו עם שיר(?- יכול להיות?) חחחח.. פשוט שאלנו מישהי אם אתם ממכבי ומאיזה סניף. לא חשוב.
אח"כ לופו אמר לי שזו את וכבר נעלמת.
[בקרוב נפתח שירשור תמונות בפורום
]

orlupo

New member
ריקוד בוגרים כבר הועלה...

קטעים נוספים בדרך: http://www.youtube.com/watch?v=0LuBWR_Esrw

למעלה