שבוע טוב לכולםםם

Mוניk

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifשבוע טוב לכולםםם../images/Emo23.gif

לאהוב מהלב, לאהוב מהריאות, אהבה שפועמת, אהבה שנושמת, אהבה שגודלת ותופחת וממלאה, את כל הגוף וכל הנשמה. משנגענו באהבה תמיד נרצה לשוב, לתוך המערבולת שסוחפת שוב ושוב, לאותו רגע שבו הבנו בתוך הלב פנימה, שרק איתך ארצה לצעוד קדימה. יחדיו אוהבים אל העתיד נצעד, מאוחדים בלב, אוחזים יד ביד. לבי אדום ולבך עשוי זהב, כי אותך תמיד תמיד אוהב! מכל האנשים כולם אותך אני אוהב הכי בעולם! שיהיה לכולם שבוע טוב שבוע רגוע שבוע פורה שבוע של אהבה ולא של מלחמה אמןןןן מוניק

חתולון*

New member
שבוע טוב מוניק, שבוע אושר לכולם/ן

אהבתך שופעת לעיניי כולם מברכת בשלום את כל העולם פעימות ליבך מתקתקות מאהבה והרגשתי צורך, להעניק לך תשובה כך, בשקט בשקט, בלי מערבולות שנינו ביחד, גופותינו מכורבלות ותחת השמיכה, בלי רעש, עם ניחוח אהבתנו, המיוחדת, מתחילה לפרוח מקווה שאהבתך לאישך, לא תגווע לעולם תזכרי שלא תמיד, לאהבה, צריך סולם ובקשר למלחמה, יקירתי מוניק הכותבת נקווה שיהיה טוב, לך ולמי שאת אוהבת אין לנו אפשרות לשלוט אם תהיה (מלחמה) נמתין בסבלנות, נאהב, השתיקה חכמה....

Mוניk

New member
אופפפפ אני פוחדת חתולייייי

מקווה באמת שלא תהיה מלחמה אני פוחדת זה יותר חזק ממני מודה תודה חתולוןןןן}{ שבוע טוב מוניק

Mוניk

New member
מותחים אותנו,,, שיטטטט

ואני היום משכתי את ג'קוב באוזניים לעשות קניות לשעת חרום שיגעתי אותו יש לי סיוטים ממלחמות נו מה מה מה אני יעשה (פוחדת) הלוואי והמצרכים יירקבו ולא ניזדקק להם שבוע טוב אין ייאוש
מוניק

חן (*_*)

New member
ואני, משום מה

נעה בין יאוש לתקווה. רגע משכנעת עצמי שלא תהיה מלחמה או לפחות, שאנחנו לא ניפגע וברגע אחר, רואה רק צרות טילים, כימיים או אבעבעות שחורות. מה יהיה? מקווה שיהיה לכולנו שבוע טוב
ליל מנוחה

Mוניk

New member
ליל מנוחה חןןןןןן../images/Emo25.gif

ואני עכשיו לא רוצה לחשוב על כלום הולכת להתכבל איתו לקבל חיזוקיתתתתת ומקווה לטוב גם
לילה טוב ממושיתת}{ מוניק

למעלה