שרשור שאלות

Cow23

New member
ציפורניים חזקות

אם טובלים את הציפורניים במים חמים עם מלח, פעם ביום למשך חצי שעה כשבועיים זה באמת מחזק את הציפורניים? חברה של אמא שלי אמרה שזה מחזק את הציפורניים ואמא העידה שהציפורניים שלה ארוכות(והיא לא עשתה בנייה) החברה אמרה שאסור לשים לק כי אז זה לא מחזק... השאלה אם לנסות,כי אם זה לא עובד הציפורניים שלי חלשות מאוד ויתפצלו תוך שבוע..ועד שהגעתי קצת לאורך חבל שיהרס...

annabell Lee

New member
שלום!

שמחה לגלות את הפורום הזה, כחובבת לקים ידועה
. הייתי שמחה לבקש את עזרתכן בשני נושאים: 1. בניית ציפורניים. אני גרה בארה"ב ומוכרים כאן ערכות לבנייה עצמית..הבעיה שאין לי מושג אין עושים את זה..אשמח להדרכה.. 2. איזה לק הכי עמיד? איזה לק יחזיק יותר מיומיים בין הילדים והבית?? תודה!

D1DUSH

New member
זקוקה להמלצה ועזרה בחיפוש!

שלום בננות! עד עכשיו הייתי שמה לקים בהירים / נוצצים עם אפקט יהלום כזה.... ולאחרונה קיבלתי אומץ והחלטתי לשים גם לקים אדומים, ורודים כהים וכו'.... עכשיו יש עליי מג'נטה כהה... יש לי בעיה קטנה, שלא משנה איזה לק אני שמה - הוא אף פעם א עמיד עליי יותר מיומיים! תמיד מתקלף בקצה הציפורן. אז רציתי לבקש המלצה לבסיס לק (ששמים לפני הלק) ולמשהו שישמור על הלק בשלמותו (אחרי ששמים את הלק) וגם: המלצה ללקים שנחשבים "עמידים" באיכות ממש טובה, אבל רק כאלה שאפשר לקנות בארץ בבקשה! כמו כן, אשמח לעזרה בחיפוש אחרי לק של סאלי הנסן שלא מייצרים אותו יותר בסאלי הנסן (שלחתי להם מייל ונאמר לי שהוא לא מיוצר יותר) אז חשבתי שאולי מישהו מכירה מקום שמוכרים בו בארץ / אפילו מחו"ל.... (אותו אני מוכנה להזמין, אפילו בסטוקים) השם של הלק הוא: sally hansen כמובן, מסדרת : HARD as NAILS - DIAMONDS , גוון: orchid diamond והמספר שכתוב זה: 2812-04 זה לק בצבע ורוד עם נצנצים - יהלומים כאלה.... משהו מדהים! והוא עודמ להגמר לי... אם מישהו מכירה מקום שהוא יכול להמצא שם! בבקשה! גלו לי! אני נואשת למצוא אותו! תודה

דנהבלום

New member
שלום לכולם

היי אני מנתיבות מחפשת בונה איכותית כאן לצערי לא מצאתי עדיין מישהי... אולי יש כאן מישהי שמכירה מישהי מיקצועית עים עבודה יפה ואיכותית...

פנרה

New member
נקודה רגישה

טוב נו, לא ממש רגישה אלא סתם שאלה טובה. האמת היא שבזמנו ראיתי מספר סרטונים על זה, וחלק יצאו ממש יפה וחלק יצא קצת פרחי, כמובן שזה תלוי בטעם אישי. בכל אופן, ממש רציתי לנסות את זה, אבל לא יצא לי, בעיקר מעצלנות אבל גם כי לא בא לי להשקיע כל כך הרבה זמן על משו שמחזיק אצלי יום-יומיים מקסימום. המליצו לי לנסות את ניילטק בשביל עמידות, אבל עוד לא יצא לי לרכוש בגלל העומס בלימודים. אם אקנה וזה יעבוד, בהחלט אנסה לעשות מרבלינג.

סקרמנטה

New member
לגבי עמידות לק

הנה קישור לפוסט הרלוונטי מהבלוג של אפי שלנו, הלא היא Marble Arch : http://efratey.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html גם לגבי בסיס לק את יכולה לחפש שם את הפוסט הרלוונטי. לגבי לקים "עמידים" - טוב ששמת במרכאות... :) לדעתי הלקים של שיק CHIC הם באיכות טובה מאוד, ולמיטב זכרוני לפחות רוב הבנות כאן מסכימות איתי.

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נשמח אם תישארי איתנו, למרות שהפורום שלנו עוסק בציפורניים טבעיות בלבד :) לבניית ציפורניים יש פורום אחר... ואני מאמינה ששם יהיה להן על מי להמליץ לך. חודש מבורך ורווי שמחה

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי השאלה הראשונה: אני ממש לא מבינה בבניית ציפורניים, אבל מהמעט שידוע לי יש ערכות להדבקת ציפורניים ולא לבנייה... וגם לא שמים לק על הבנויות אלא צבעי אקריל או משהו כזה. אבל אם זה בכל זאת באמת בנייה אז אולי עדיף שתפני לפורום בניית ציפורניים. לגבי השאלה השניה: זו כבר שאלת השאלות... :) לא חושבת שיש לקים כאלה שאפשר להגדיר אותם באופן גורף כעמידים עבור כולן. אצל כל אחת זה מחזיק אחרת. מה שקובע את העמידות זה לא רק איכות הלק אלא גם איכות הציפורן וה"רמה" הגנטית שלה, מידת טיפוחה, לק בסיס, וכמות הלק שנמרחת מעליו (בעיקר בקצה הציפורן). אצלי כל העסק עובד בצורה פשוטה מאוד. אני מחליפה לק כל יום-יומיים :) זה יפה, זה מגוון, ותמיד נראה מטופח. וזה גם זול. 10 ש"ח לבקבוק זה המכסָה שלי. אבל אין לי מכסָה למספר הבקבוקים
אז יש לי גם לקים זולים יותר ומוצלחים לא פחות.

annabell Lee

New member
תודה על התשובה

דווקא יש כאן ערכות לבניית ציפורניים..הבעיה איך עושים את זה. לא ידעתי שזה קשור לסוג הציפורן. יש לי ציפורניים טובות..אמנם קטנות מאוד ברוחבן אבל חזקות ויוכולת להתארך עד שאחליט לקצר..אבל אני לא מוצאת לק שיחזיק מעמד יותר מיום יומיים..ויש לי כמה מהסוגים היותר טובים כמו איזי וסאלי הנסן..כאן הם מאוד זולים.

סקרמנטה

New member
../images/Emo12.gif אני שמעתי שדווקא לימון מחזק

אבל מלח?! לא יודעת. לא נראה לי. בשבילי מי מלח משמשים לחיטוי הפה. וחוץ מזה, אם משרים את הציפורניים במים חמים אז הן יתחזקו? לדעתי הן דווקא יתרככו כי זה כמו אחרי מקלחת... לא מתנדבת לנסות :)

Marble Arch

New member
את בטוחה שאין ללק עוד סימן מזהה?

גיגלתי את מה שכתבת והוא מוביל אותי רק למחזק ציפורניים...
אולי תבדקי אם כתוב שם עוד משהו?.. וגם- צלמי לנו אותו על הציפורן, בטוח נמצא לך אלטרנטיבות

mgirl

New member
נראה לי שהיא מתכוונת

לסדרת Diamond Strength? או שאולי לא...

Marble Arch

New member
אני לא שמעתי על זה,

וזה גם לא נשמע לי מי יודע מה הגיוני.. בדר"כ ההמלצות לחיזוק הם דווקא תמיד להיות עם שכבה על הציפורן- אם לא מחזק אז כן לשים לק כי זה שומר על הציפורן עצמה.

Marble Arch

New member
אין קשר לפרחי או לא פרחי..

אני אישית לא אוהבת את המראה הזה..

Witchcrafts

New member
מ"ל משנה בהזמנה של 9 לקים, 18$?

בחרתי תשעה לקים ופתאום, רגע לפני ההזמנה המיוחלת, שמתי לב שבתחית ההזמנה כתוב:
"USPS Small Flat Rate (Max 9 bottles of 0.6oz.)"​
ומצד אחר, בחלק של "Shipping Information" מצוין:
"•SMALL FLAT RATE BOX ($18 USD): Delivery is usually 5 - 10 business days. (maximum: 9 bottles of 0.5oz. (15 ml)) OR (maximum: 16 mini bottles only of 0.18oz. (5.4 ml)"​
אז, 0.6 או 0.5? מה בעצם ההגבלות שלי? אני לא יכולה לבחור כל לק / טופ או בייס קואוט? זה השלל העתידי, אגב:
"CCL-Emerald Depths #05A190 0-860 CCL-Catwalk Queen #05A860 0-836 CCL-Feel the Beat #05A836 NTT71 OPI-Star to Finish Formalhyde Free 0.5oz. #37837 964502 ORLY-Matte Top 0.6oz. 0-838 CCL-Slow Jam #05A838 80872 CG-Blue Paradise #675 40597 ORLY-Close Your Eyes * 80211 CG-Harmony #694"​
(הו, אם כבר: מה פשר הכוכבית בלק הלפני אחרון? לא מצאתי הפניה או הסבר לעניין בשום עמוד.) תודה למושיעות!

למעלה