איך היה השבוע שלכם ??

השבוע שלי ...

התחיל כזכור בדרמה וכאב וזה המקום להודות לכם על המילים החמות והמעודדות ששלחתם לי. זה עשה המון ונתן הרגשה טובה ומחזקת. תודה תודה חברים
!!. זכרת נכון, דודי, היתה שנה לא קלה גם ריגשית וגם תעסוקתית כפי ששיתפתי פה , אבל אני מצפה ונרגשת לקראת הבאות ויודעת שמשהו גדול וטוב מחכה לי
. השבוע קיבלתי תשובות סופיות לגבי חוגים שלי בגנים והתמונה נשארה עדיין מאוד לא טובה. לפחות אני כבר לא באי ודאות שזה מה שהכי הרס אותי. אם מצבי התעסוקתי השנה חלש זה באמת מבעס אבל לפחות אני יודעת מה קורה וזה כבר מרגיש יותר טוב. לפחות יש לי יומיים בשבוע שאני עובדת עם גני חובה בתוכנית שכתבתי למרות שלא בטוח שאתן שם הרבה מקום לתאטרון בובות. נושא התכנית שלי הוא לימודי טבע וסביבה ויש לי מעט זמן להספיק הרבה. אני עדיין מקווה שאשלב בובות איכשהו. נצטרך לראות איך הכל מסתדר. בשבוע הבא אתחיל להגיע למרכז מדי שבוע לקבל שיעורים פרטיים מידי בובנאית ומספרת סיפורים איתה יצרתי קשר אחרי שבוטל הקורס אליו נרשמתי בחולון. למרות הניסיון הרב שלי בהפעלת בובות ועבודה מול ועם ילדים, אני מרגישה שעבודה פרטנית איתה תסגור לי קצוות ותמקצע אותי ועל כך אני שמחה ומתרגשת. ואם לא בעניני עבודה עסקנן שהרי חלק מהפינה הוא גם הפן האישי של חיינו, השבוע היה לי יומיום צמוד עם הילדים שלי (שכן אבא שלהם עדיין הרחק בצפון ולא נמצא איתנו) וגיליתי שוב כמה הם מצחיקים וחמודים ונפלאים. איזה כייף לי
. ואיך היה השבוע שלכם
??

ayaly2

New member
השבוע שלי../images/Emo140.gif

אני מחכה בקוצר רוח למפגש שלנו...וכמו שאמרתי אם צריך משהו אפילו כיבוד..דבר איתי אשמח להביא איזה נישנוש
ביום שני עשיתי בגן חדש שיעור הדגמה היה נחמד ואני נפגשת עם הועד לקידום העניין. ברביעי עשיתי בגן הקבוע את הפעילות של הסתיו והיה מדהים לא ציפיתי שיגיבו כך הקטנים(2-3) המחשתי להם את הגשם
והרוח עם מוסיקה ונתתי להם עלי שלכת שהכנתי והעפנו אותם וכמובן היה לי את העץ שלי שאני משתמשת איתו לעץ הנדיב ,אך הפעם סיפרתי שהוא עצוב כי כל העלים שלו נשרו והוא מרגיש עירום וקר לו אז הבאתי להם את התפוחים וכל ילד ניגש לעץ ותלה לו על הענף וכך העץ היה שמח יותר. סיפרנו את הסיפור על לולי שבלולי
שיצא החוצה בגשם ופגש את החיפושית
וכל זה עם קטעי מעבר,שירים,דקלומים ולסיום פתחתי מטריה ענקית
ושרנו את ילדה אחת עם מטריה אחת...וכל פעם הזמנתי ילד/ילדה לפי השיר להצטרף תחת המטריה. הם מאד נהנו והיה כיף לא לשכוח שזה שתי קבוצות שונות כל קבוצה חצי שעה. וכמובן היה לילד הקטן שלי יום הולדת
שנתיים ועשיתי לו יום הולדת
בבית עם המשפחה וקצת חברים,והם ראו את מה שאני עושה עם הבובות וממש עשיתי הפעלה של יום הולדת שעתיים עם הילדים וההצגה והיו גילאים שונים והם השתתפו והיה כיף ומעייף
והיום הייתי העוד הפעלה של יום הולדת של קטנטנים בני 2-3 והיה מעולה. ואני שמחה לבשר שהשעת סיפור שלי בביג פולג בסבארו יוצאת לדרך יום חמישי הבא אני יעלה תמונות שיהיו אז עד אז שבת שלום ויום מנוחה
שמחתי לשתף אתכם ד"ש לכולכם

איילה... התעייפתי רק מלקרוא אותך !

איזה מרץ ! איזו אנרגיה ! מזל טוב לרגל הפעילות בסבארו
ונהניתי לקרוא על פעילות הסתיו שלך (בטוח שסתיו ? אצלנו 40 מעלות היום
). כרגיל, אשמח לראות תמונות !!

ayaly2

New member
|חמ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifחגיתוש סתם לא קוראים לי"איילה"

אני פצצת אנרגיה צהובה
הסתיו אכן בושש לבוא ואיתו החורף מקווה שיבואו במהרה

ayaly2

New member
תודה דודיל'ה אני משתדלת. שיהיה שבוע טוב../images/Emo140.gif

feyoula

New member
השבוע שלי

חגית- שמחה לשמוע שאת מתעודדת ומוצאת תחושה טובה בלב למרות הדרמה הלא פשוטה, זה באמת הכי חשוב לדעת מה קורה והכי מרגיע. אני גם תמיד אומרת את זה. שאני רוצה פשוט לדעת ואז אני כבר ארגיש יותר טוב. נשמע ממש כיף השיעורים הפרטיים.. אני אכולת קנאה כי אני ממש לא מספיקה להתעסק ולשפר את כישורי הבניה וההפעלה, אפילו שאני נורא אוהבת. מקווה שהכל יסתדר גם עם העבודה ו.. היי חזקה!! איילה- איזה פעיולת כייפית!! את יודעת שממש דומה לפעילויות שאני בונה? גם כן חצי שעה... מזל טוב לקטנטן! השבוע שלי: רובו עבר בהכנות למתא"ם. אתמול, כלומר יום רביעי (אני פשוט ערה כל הלילה אז אני עדיין מרגישה ביום חמישי) חברות הוציאה אותי להתאוורר ולהתנתק לפני המתא"ם, מה שהיה ממש לעניין וחזרתי הביתה רגועה מאוד ובמצב רוח קרבי להראות לו מה זה.. גם הרגשתי כמו ביום יומולדת כזה. כל מיני אנשים התקשרו לאחל בהצלחה והיתה אווירת, עוד מעט זה נגמר כייפית כזאת. סגרתי השבוע טיסה לרומא עם חברה שגם למדה איתי כל הקיץ וזקוקה לחופש ואנחנו נוסעות על חשבון הלימודים באונ' כי אין ברירה... יום א כבר מתחילים...ואני נורא מתרגשת שאני טסה לרומא! מי שמכיר בובות ברומא, אנא שתפו... ביום ראשון אני מתחילה שנה אחרונה של תואר ראשון שזה בהחלט מאוד מרגש וכשאני אחזור מרומא אני אחזור גם לגן. אז אני מאוד מתרגשת מכל הסיומים וההתחלות שהסופ"ש הקרוב מסמל. שיהיה לכולנו סופ"ש שליו אוהבת אתכם, פיולה

../images/Emo99.gifרומא !!

הידעת שאני איטלקיה בעברי ?? ועל כך מקנאה בך מאוד
. תהני מאיטליה המדהימה
פיספסתי אודות מתא"ם ומבחן ושאר אלה אז אשמח אם תספרי בקצרה במה מדובר (לא נכנסתי לפורום במהלך השבוע) . שבוע טוב !!

feyoula

New member
וואו!! לא ידעתי!

אז אולי תרצי לתת לנו המלצות לדברים מגניבים כאלו, שלא מופיעים בלונלי פלאנט? אני אשמח. זו פעם ראשונה שלי באיטליה! אני מתרגשת... במיוחד כי גם באמת לא הייתי בחופש בשנתיים האחרונות, אז בכלל:) המתא"ם- מבחן של המרכז הארצי לבחינות והערכה שצריך לעשות כדי להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה. המבחן הוא 5 וחצי שעות של סטטיסטיקה, שיטות מחקר וטקסטים מחקריים בפסיכולוגיה באנגלית וצריך להוציא ציונים מאוד גבוהים כדי בכלל להיות מוזמנים לראיון ברוב מוסדות הארץ. זה מתקיים פעם בשנה ולא ניתן להגיש מועמדות לשנה העוקבת. כל הסיבות שצייני גורמות לכך שהמבחן הזה הופך לאיימת תלמידי הפסיכולוגיה המעונינים להמשיך לתארים מתקדמים. אבל זה מאחורי עכשיו, ברוך השם. (לפחות לעת עתה אלא אם חס ושלום אצטרך לגשת שוב...) את מכירה מקומות שקשורים בתאטרון בובות ברומא? כי דודים שלי היו בונציה דווקא ואמרו שהיו מלא מריונטות... וברומא אני לא מוצאת באינטרנט כלום.. שבת שלום!!

shir300

New member
יקירתי

איזה כיף לך שאת נוסעת. סיפרתי לך כבר שהיתי באיטליה באוגוסט. אני לא יודעת לאיזה עוד מקומות תסעי אבל אני נסעתי לדרום- מרומא לנפולי, מנפולי לאיזור רצועת החוף האלוהי של אמלפי, וזה היה פשוט תענוג שקשה לתאר... נופים, חופים, קתדרלות, עיירות מטריפות ביופיים, האיים= קפרי איסקיה ופרושידה...בפרושידה צילמו את הסרט "הדוור" וכשנחתתי שם מהמעבורת התפשט על פני חיוך של פליאה גדולה. פינת חמד אמיתית. אם תרצי עוד מידע בכיוון הדרומי אשמח מאוד לתת לך, ואשלח איתך כמה דרישות שלום לחברים שהכרתי שם אולי...

איטליה, איטליה.... איזה כיף לך!!!

המלצות לאיטליה- הייתי באיטליה בשנה שעברה עם החבר שלי וזאת ארץ משגעת. אנחנו טיילנו בהרבה מקומות בשבועיים שהיינו שם ואם היה לך יותר זמן הייתי ממליצה על עוד מקומות אבל אם ברומא עסקינן אז: רומא היא עיר גדולה ומאוד נגישה- יש אחלה רכבות ממקום למקום (לא יקר ומאוד מסודר) וגם אוטובוסים (שימו לב שמשלמים באוטובוס למכונת כרטיסים ולא לנהג ויש כרטיסן שעובר ובודק שיש כרטיס), יש המון אתרים הסטוריים לבקר בהם שאפשר לטייל בהם לבד ואפשר עם מדריך וקבוצה ואפשר להיכנס לרוב הקתדרלות הגדולות בחינם. מאוד נהנתי לראות את הקולוסיאום ועשינו חצי סיור עם מדריך משעשע וחצי לבד (זה יוצא יותר מהיר להיכנס בכניסה לאתרים אם נכנסים עם קבוצה); הגלידות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת- אין יום שלא אכלנו בו גלידה, ויש מלא גלידריות מפוזרות בכל מקום; חנויות- יש שדרה של חנויות במרכז העיר- מן הסתם איטליה יקרה אבל אפשר גם למצוא מציאות. לא בדקתי את נושא הבובות אבל התיאטרון שלהם מאוד מרשים ואם יוצא לך לראות "קומדיה דל ארטה" - בעיקר בתיאטראות קטנים יותר, אפשר לברר בלשכת המידע על הצגות, מאוד מומלץ. תבדקו אם יש פסטיבלי רחוב ופסטיבלים בכלל בתקופה שאתן מבקרות. זאת עיר שהיא דו משמעית מרכז- כל הכבישים מסתובבים סביבה ועדיף לא (!) לנהוג בה- הם לא מבדילים בין אדום לירוק והרגל לא יורדת מהגז... המבנה שהיה הכי מרשים מבחינתי- הפנתיאון. (כמובן שכניסה חינם)
תהני המון! ובהצלחה בסיום התואר... (זה נראה ארוך, אבל זה נגמר מזה מהר!)

../images/Emo10.gifהאמת שאני לא מעודכנת, לצערי

ימי איטליה (פירנצה) שלי נגמרו מזמן ומאז זה רק בחלומות . לא מעודכנת כלל, אבל יש פורום איטליה פה בתפוז ! המתא"ם שלך נשמע לי כמו סבל רציני
מקווה שצלחת אותו בהצלחה !!

גליתוי

New member
היי יקיריי ../images/Emo3.gif

חמוטל יקרה, מקווה שהמבחן עבר בהצלחה ו...איטליה מה אומר ומה אגיד כל חוויה מחווירה ליד חופשה בחו"ל... תהני!!! אני העפתי פיסות חלודה וחזרתי להופיע השבוע. כמובן שהילדים מקסימים והחששות שלי התפוגגו ברגע שפגשתי אותם. קשה לי מאוד לחזור על עצמי ולכן אני מנסה כל הזמן להשתכלל ולהתחדש, ויש לזה מחיר של זמן והתנסויות חדשות שלא תמיד מצליחות. הייתי רוצה להרחיב את ההיכרות שלי עם בובנאים מוצלחים בארץ ובחו"ל אם יש לכם שמות אשמח! חוץ מזה מאחלת לכולכם שבוע מהביל אך מצוין!!!
גלית

ועכשיו- איך היה השבוע שלי...

(נראה לי נכון להפריד הודעות אז הוספתי גם את זאת...) הדבר הכי מיוחד שקרה השבוע קרה דווקא בסופו- הגיעו אלינו אורחים מאוסטרליה שהתארחנו אצליהם לפני 5 שנים במהלך ה"טיול הגדול לניו-זילנד ואוסטרליה"... שלושה אנשים מקסימים בגילאי 60-80 שבסה"כ ישנו כאן לילה אחד אבל טיילנו איתם ואכלנו ודיברנו.... היום בבוקר היינו באפולוניה (הרצליה) והיה חם מאוד אז אחרי סיבוב במקומות החשובים - מבצר, שביל ליד הים, נסענו למרינה וגמענו גלידה לחיקינו עד שהגוף חזר למצב נורמלי... הכנו להם מטעמים והכרנו להם את הקרמבו
הכנתי להם את שמות המשפחה שלהם מפימו והם נתנו לנו מתנות גם כן... בקיצור אנשים מקסימים וממש הרגשנו שמשפחה באה לבקר. מבחינה תאטרונית- קיבלתי רשימת ציוד לבית הספר וזה מאוד מרגש! השבוע אני אלך לקנות חומרים ובעוד שבוע מתחילים!!!!
שיהיה לכולם שבוע דבש! נ.ב: ידיד שלי מופיע בהצגה מקורית בסמינר הקיבוצים: "הרדופים" בואו לראות!

יש לי איפשהו במועדפים

אתר מדליק שנועד ליצור קשרים בין בובנאים ברחבי העולם . אני אנסה למצוא קצת זמן פנוי היום ולמצוא את זה. ובקשר ל"מהביל" ...
... כן, לגמרי ...

למעלה