השבוע שלי../images/Emo140.gif
אני מחכה בקוצר רוח למפגש שלנו...וכמו שאמרתי אם צריך משהו אפילו כיבוד..דבר איתי אשמח להביא איזה נישנוש
ביום שני עשיתי בגן חדש שיעור הדגמה היה נחמד ואני נפגשת עם הועד לקידום העניין. ברביעי עשיתי בגן הקבוע את הפעילות של הסתיו והיה מדהים לא ציפיתי שיגיבו כך הקטנים(2-3) המחשתי להם את הגשם
והרוח עם מוסיקה ונתתי להם עלי שלכת שהכנתי והעפנו אותם וכמובן היה לי את העץ שלי שאני משתמשת איתו לעץ הנדיב ,אך הפעם סיפרתי שהוא עצוב כי כל העלים שלו נשרו והוא מרגיש עירום וקר לו אז הבאתי להם את התפוחים וכל ילד ניגש לעץ ותלה לו על הענף וכך העץ היה שמח יותר. סיפרנו את הסיפור על לולי שבלולי
שיצא החוצה בגשם ופגש את החיפושית
וכל זה עם קטעי מעבר,שירים,דקלומים ולסיום פתחתי מטריה ענקית
ושרנו את ילדה אחת עם מטריה אחת...וכל פעם הזמנתי ילד/ילדה לפי השיר להצטרף תחת המטריה. הם מאד נהנו והיה כיף לא לשכוח שזה שתי קבוצות שונות כל קבוצה חצי שעה. וכמובן היה לילד הקטן שלי יום הולדת
שנתיים ועשיתי לו יום הולדת
בבית עם המשפחה וקצת חברים,והם ראו את מה שאני עושה עם הבובות וממש עשיתי הפעלה של יום הולדת שעתיים עם הילדים וההצגה והיו גילאים שונים והם השתתפו והיה כיף ומעייף
והיום הייתי העוד הפעלה של יום הולדת של קטנטנים בני 2-3 והיה מעולה. ואני שמחה לבשר שהשעת סיפור שלי בביג פולג בסבארו יוצאת לדרך יום חמישי הבא אני יעלה תמונות שיהיו אז עד אז שבת שלום ויום מנוחה
שמחתי לשתף אתכם ד"ש לכולכם