ח ג ש מ ח

rolan

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifח ג ש מ ח../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לכוווווווווולם שיעבור עלינו חג שמח, מבורך ושקט
אמן אמן אמן

עלמה 3

New member
בוקר טוב וחג שמח ../images/Emo20.gif../images/Emo74.gif../images/Emo20.gif

והנה אנחנו כבר בתוך השנה החדשה... המשך שנה נפלאה, מתוקה, טעימה, מלאת חיוניות ואנרגיות חיוביות...
עלמה

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifבוקר אור../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יום נפלא לכולם עלמתי,אמרתי לך כבר שאני אוהבת אותך?

blonda3

New member
חג שמח ושנה טובה ומבורכת../images/Emo74.gif|חיבוק

גם ממני סליחה על שנעדרת מכאן המחשב שלי בתיקון תשמרו על עצמכם אחזור בקרוב שנה טובה ומתוקה מבלונדה

rolan

New member
היום הראשון

לשנה החדשה התחיל עצבני משהו... מקווה שזה לא סימן לבאות! אבל, אנחנו האופטימים, יודעים בתוך תוכנו שמה שמגיע מביא איתו גם דברים טובים. לילה טוב
ויום טוב מחר

blonda3

New member
ואצלינו היום השני

התחיל בצורה מעצבנת מאד שחבל על הזמן הצליחו לעצבן אותי על הבוקר ואין לי מושג איך יראה היום הזה אם ככה הוא מתחיל.

blonda3

New member
../images/Emo121.gifעכשיו כבר שקט....../images/Emo57.gif

ומי שעיצבנה אותי היתה בתי הקטנה שלו היה לי קצת יותר זמן הייתי משתפת אתכם במה שעבר עליי אז כרגע יש שקט. השקט שאחרי הסערה.... אבל אני עדיין קצת עצבנית.
כי כה להתחיל את הבוקר ב"מלחמת עולם" זה דיי מייאש הייתי אומרת

../images/Emo101.gifואצלי היה בילוי בבית החולים

ושוב חזרה לכאן. מקוה שזה הכאב האחרון שמצפה לי השנה.ויודעים מה אולי עדיף בגשמיות מאשר ברוחניות

אסתי

הרבה בריאות אני לא כל כך מבינה מה קרה לך אבל נתת רמז שהעור שלך סובל,אני מאד ממליצה על שמן לבנדר כמובן בתוספת של שמן בסיס רגיל (שקדים),מאד מאד טוב.עוזר לעור להשתקם מרגיע את העור ומחטא.

בלונדי

אני שמחה שאתן אחרי הסערה ,מתברר שהחופש משגע את כולם ,הקטנים זקוקים למסגרת הגן הרבה יותר ממה שאנחנו מבינים. נשיקות

blonda3

New member
אכן כך....

הסערה כמובן חלפה לה מזמן יצאנו לבלות עם הקטנה בחיק הטבע היא נהנתה וגם אנחנו ומחר נחזור למסלול הגן ולחיים הרגילים.... עד לעונג הבא

*יערית

New member
בלונדי....

ממממממממ היא נהנתה וגם אנחנו.... מה?יש מקום למברוק?
{יערית ברגעים חטטניים
}

*יערית

New member
../images/Emo141.gifחג -ניפלא ../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif

וואו וואו וואו וואו איזה חג מיוחד
נשיקות לכולם ושרק ימשיך כך כל השנה אמן
אלו היו 60 שניות הצצה למחשב

עין 3

New member
חג שמח גם ממני

המון זמן לא כתבתי. בקושי הצלחתי להכנס לקרוא. המחשב בבית בשביתה איטלקית, כל שליחת הודעה לוקחת כ-20 דקות (ללא הגזמה), ובעבודה, כידוע, אני מוגבלת מאוד בנושא. השבוע כנראה שנקנה מחשב חדש ואז אני מבטיחה לפצות (את עצמי...) על הזמן האבוד. שנה טובה לכולנו, שנה של התגשמות כל משאלותינו, שנה של שלום, אחווה, רוגע ושלווה. ותודה לכל המברכים, ובמיוחד לרולן שהעירה את תשומת לבי...

למעלה