opalit

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לפורום שהיה ונשאר מקסים.
" במקום שבו העץ הזה צומח ולומד לשתות בלי להשתכר. הנשמה נספגת בהויה בכל מקום, רק לא באישיותי, רוחשת" רומי.

opalit

New member
אופססס נעלמו כמה שורות..

אז ככה: לא סתם כתבתי את הפנינה הזו. הגעתי לגליל הקסום ואני נהנת מכל רגע. מסתכלת על כל נחל ועץ שחי עמו בהרמוניה. אין לי הרבה זמן מחשב,אבל אני אכנס להציץ.

ניאו30

New member
אני שם (כנראה!)מחר ../images/Emo9.gif

עוד לא החלטנו לאן בדיוק,אבל אם זה באמת יהיה אז כנראה לבאניאס או להחולה(מקום עם מים
).איך מזג האוויר שם?יש רוחות?מים בנחלים? שיהיה המשך טיול מענייין ונעים

opalit

New member
מדהים מדהים

אין על הגליל. זה לא טיול, זה הבית שלי :) למה או או? כדאי לשלב את שניהם בכל מקרה(אם אתה לא מגיע דרך רמה"ג למרות שזה גם קרוב), בשביל להגיע לבניאס תעברו ליד החולה אז תכנסו כבר. להצפה (החולה)זו לא העונה אבל מאוד יפה שם. אני מכירה ורגילה לשמורת החולה כפרא, ואח"כ כמקום שקק"ל שינתה (הצפה מלאכותית ואתר שונה) כדי שיהיה יותר נגיש למטיילים והיה נחמד. עכשיו כשהגעתי התאכזבתי כי שינו לגמרי וזה יותר גדול וידידותי וזה עשה לי עצוב.. אבל בכל זאת יפה מאוד מאוד שם.

ניאו30

New member
בית ולא טיול! וואו איזה כיף לך!

זה החלום שלי לגור שם פעם(אז אני מבין שפלורידה זה כבר לא אקטואלי אצלך?
). ה"או או" הוא בגלל ששנינו גרים באזור המרכז,רוצים אמנם לצאת מוקדם(כדי לא להגיע בשיא החום),אבל לוקח הרבה זמן להגיע לשם(ולחזור כמובן) ככה שצריך לקחת את זה בחשבון,וחוץ מזה המטרה היא לא להספיק כמה שיותר אלא להנות ממום אחד,באיזי,אולי איזה פיקניקון קטן,אולי הליכה במים.העיקר מבחינתנו הוא זמן רגוע ושקט,כמעט מדיטטיבי הייתי אומר,בלי הרבה אנשים מסביב(בגלל זה לא בסופ"ש). קראתי את מה שכתבת על החולה,ואכן מאוד עצוב.את יודעת,הרבה זמן לא טיילתי באזורים האלה(ומכה על חטא בכך)-כתושבת האזור,ולאור מה שכתבתי קודם(מים,שקט,מסלול הליכה נוח וכדומה)-יש לך המלצות מה יותר יתאים לנו? החולה,הבניאס או משהו אחר שאת מכירה?...נראה לי שמקום/מסלול אחד יהיה גם טוב אבל לא שולל להיות בכמה מקומות על הדרך.

opalit

New member
נסגרתם על מסלול?

אם לא אני אמליץ על שניר ו/או נחל דן מתאימים מאוד. אם אתם מחפשים מסעדה טובה יש לי גם המלצות.. מסעדת בשרים אחת מהטובות בארץ "הטחנה" במטולה. (אני אהיה שם מחר
) דגים וגבינות- "דג על הדן" ואני כאן בביקור (בבית), עדיין גרה בפלורידה תעשו חיים :)

ניאו30

New member
לא ממש...נחליט בדרך.

לא יודע אם נגיע עד למעלה אבל אם כן אז אולי נעבור גם במסעדה(אבל איך נזהה אותך?
...טוב,נשאיר את זה לפעם הבאה שנגיע לצפון). יכול להיות שנעשה מסלול קצר באזור שמורת ג'ילבון,אולי אולי נגיע לבאניאס,אולי החולה,אולי משהו אחר,נראה כבר בדרך ונחליט במקום. תודה לך,ויום נפלא לכולם

משקפי הזמן

אולי זה גם הזמן, ששינה לך את ההסתכלות? זה קורה לי, כשחוזרת למקום שבו לא ביקרתי שנים. פתאום הכל נראה...פחות זוהר. בכל אופן, ברוכה השבה
לארץ ולפורום

opalit

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

מה קורה? לצערי זה לא הזמן. אלה מקומות שקטים מקומות טבע קסומים שהייתי מטיילת בהם ברגל, היום הם מגודרים,ענקיים ומלאכותיים עם שבילי זפת (-היו עפר), ועם הסעות של השמורה "למען איכות הסביבה". לעומת זאת הכל קוסם לי כאן, אפילו בתור בסופר שנראה כמו שוק עם הדחיפות וההערות, לעומת שם שאורזים לי את המצרכים בשקיות ומכניסים לי לבגז'..

למעלה