שרשור מקוון

mayane21

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif שרשור מקוון ../images/Emo20.gif../images/Emo202.gif../images/Emo20.gif

danra

New member
פוסט ../images/Emo240.gif על מוצרי ההארה של בנפיט ../images/Emo62.gif

מוזמנות לקרוא ולהגיב על הפוסט עם המוצרים המגניבים של בנפיט

אגב מוסיפה שאלה

יש מוצר בארץ (רצוי של מאק) שדומה ל-eye bright?? גם לוריאל או סופט טאצ' סבבה אם יש כזה.

danra

New member
../images/Emo140.gif תודה ותשובה...

אני בטוחה שיש כל מיני מוצרים שיעשו עבודה דומה של הארה אבל אני לא מכירה משהו מקביל ואפקטיבי לזה בחברות אחרות. ראיתי פעם עפרון דומה של סמאשבוקס רק טיפה יותר ורדרד אבל לא ראיתי אותו בארץ. אולי כדאי לשאול בפורום איפור בטוח יש להן תובנות בנושא.

רחלי ג

New member
דנרה, בלונדון רציתי לקנות 2 מוצרים של בנפיט:

סמוקי אייז pounds27.5 ו סומק. 23.5 pounds לי זה נראה המון כסף. טעיתי? פאונד= 6 ש"ח הסמוקי:165 ש"ח הסומק:141 ש"ח

danra

New member
../images/Emo26.gif תראי רחלי

קחי בחשבון שאת המוצרים של בנפיט כמו עוד הרבה חברות פופולריות, הכי "זול" לרכוש בצפון אמריקה. ברגע שיוצאים משם המחירים עולים בכ- 25% ומעלה, תלוי איפה. בלונדון כמעט הכל יותר יקר במידה ולא מדובר על מוצר מקומי (בלי קשר לשער המטבע שנמצא בשפל כבר המון זמן 5.6). על פניו מהקישורים ששמת נראה שאם תזמיני מהאתר של בנפיט זה יעלה לך עם משלוח יותר זול מאשר אם היית קונה בלונדון ועוד תקבלי דוגמיות ואולי יש גם קוד מגניב עכשיו לקבלת מוצר מתנה או הנחה במשלוח. בכל מקרה, יש כל מיני אתרים שמוכרים בנפיט ואולי אפשר למצוא שם את המוצרים האלה בקצת יותר זול, כמו סטרוברי ואחרים. הבעיה שאין מגוון מלא אף פעם. בכל מקרה, אין לך מה להצטער בכלל

RUTHIE1

New member
אפשר המלצה?

לגבי הבנפיט ממה ששמעתי לסומק הזה יש מעט מאוד פיגמנט. ממליצה הרבה יותר על הקורליסטה שלהם...

לימי43

New member
זה קרה לאחותי שביקשתי ממנה שתביא לי

מברלין את השוגר בומב וצלליות קרם של בנפיט,בגלל היורו יצא שהסומק עולה איזה 150 שקלים ,35 יורו והצללית 20 יורו ככה שיותר משתלם להזמין מהאתר של בנפיט... אל תצטערי

1Unicorn1

New member
מזמינה אתכן להצטרף לבלוג חדש של חברתי ../images/Emo9.gif

והפעם, הלק: orly - viridian vinyl

למעלה