סופשבוע פרוע

Wrath Within

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo221.gifסופשבוע פרוע../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif../images/Emo187.gif../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
וסתכלו מה הכנתי

5ifi

New member
זה מקסים.

...מה שהכנת...! חחח...הסתכלת עליהם אחד-אחד בתמונה הזאת? כי הם יצאו בה הכי מכוערים אבר! אפילו וילה! שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : אין לי, צר לי... שיר השבוע כללי: northern downpour- panic at the disco להקת\אמן השבוע: נו...פאניק! אדם שעשה לכם את השבוע: חברות,אבא... משהו טוב שקרה השבוע: מפגש חברות! קניתי את המגפיים המושלמות שלי! משהו רע שקרה השבוע: לא קרה. משהו חדש השבוע?: מגפיים!!!@@#$@$$#!!! ציטוט שעשה לכם את השבוע:"את 36, בטוח." יאיי!! לינק/אתר השבוע: תפוז וDA... סרט/סדרה/ספר השבוע: סיפורו של אביר/-/הרפתקאות המוסקיטרים אחרי עשרים שנה ו- הגיבן מנוטרדאם... שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: וואלה לא יודעת... משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:המממ...לוידעת. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: נו!

5ifi

New member
ותמונה...תמונה!

תגידו, מגפיים זה מושלמים או מושלמות...?

5ifi

New member
אבלאבל-

"הוא קנה אותן בזול הן היו מלאות בחול הוא ניקה אותן בספירט כל שעתיים" יש מבין? סמכתי עליהם! *סניף סניף* עד עכשיו...

inbal287

New member
מסכמת :]

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : The Sacrament שיר השבוע כללי: היהודים - Sombody Else Hinder - Get Stoned התבלינים - בואי עכשיו
! להקת\אמן השבוע: התבלינים אדם שעשה לכם את השבוע: ריטוש, תרצה משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי את ההכנה, חופש, ראיתי את כל הבנות מהבסיס, הסתפרתי! משהו רע שקרה השבוע: יום רביעי. משהו חדש השבוע?: דיסק וספר וסתם הרגשה נחמדה
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: תפוז. סרט/סדרה/ספר השבוע: על העיוורון/-/בלי לומר שלום-לינווד ברקלי שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: בה"ד 1 משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: בה"ד 1 [לחץלחץלחץלחץלחץלחץ] אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: יש הרבה אני מניחה. שבוע טוב לכולם
.

Wrath Within

New member
בלה בלה בלה בלה...../images/Emo11.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : Don't fear The Reaper שיר השבוע כללי: מלא של Children Of Bodom Nightwish - Know why the nightingale sings Nightwish - Nymphomaniac Fantasy להקת\אמן השבוע: CHILDREN OF BODOM HIM NIGHTWISH אדם שעשה לכם את השבוע: אני משהו טוב שקרה השבוע: כמעט אין בצפר. משהו רע שקרה השבוע: שהמנהלת של התיכון חופרת. משהו חדש השבוע?: שכל! D: ציטוט שעשה לכם את השבוע: 1. But you will always forget One thing I'd like you to know I don't give a flying fuck motherfucker I don't give a flying fuck motherfucker I don't give a flying I don't give a flying, I don't give a flying FUCK מוקדש בשנאת עולם לכמה אנשים.
2. "When I was between 16 and 19 years I was pretty depressive, just fucked up. When I was 19 I tried to kill me with pills and alcohol, but it didn’t work out. When I look back to that, it was just a scream for help. Anyway, nowadays I’m not suicidal anymore, but actually pretty happy." Alexi Laiho לינק/אתר השבוע: אין אין להלהלהה D: סרט/סדרה/ספר השבוע: ראיתי סרט...IRON MAN, אבל אל תראו, הוא דפוק. ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~ ~*~
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום! D: משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: ביה"ס? אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את וילה, סתם ככה ברחוב. אה ו...בעירום אם אפשר. D: או את אלקסי, גם בעירום. :D

Tender Thunder

New member
I don't Like it ../images/Emo69.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : זה שהכי נתקע לי בראש - Gone With The Sin, הגירסה עם כלי הקשת
כינורות וצ'לו ומה שזה לא יהיה, נשמעים כ"כ טוב... שיר השבוע כללי: להקה חמודה ושבדי נחמד
Cute Is What We Aim For - Lyrical Lie http://www.youtube.com/watch?v=Q64sjxI4B1Q אודישן לכוכב נולד השבדי: http://www.youtube.com/watch?v=0Pmkb5nda-I להקת\אמן השבוע: HIM + CIWWAF משהו טוב שקרה השבוע: לא זוכרת. משהו רע שקרה השבוע: לא רוצה לדבר על זה ._. משהו חדש השבוע?: לא זוכרת (אני עייפה, תרחמו עליי). ציטוט שעשה לכם את השבוע: ...לא זוכרת. סתם אחד מ"שנות השבעים": Hyde: Kelso! Don't jump into conclusions; maybe I don't care! סרט/סדרה/ספר השבוע: הספר שאני קוראת כרגע אלים וקצת מטריד.. כשאני אסיים נראה אם הוא שווה אזכור. שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה? ומלא שעות פחות במערכת רק כי למורה אחת יש אירוע (it's a win-win case!). משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודות ומבחנים בביה"ס, צבא-stuff.. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: no one in particular

Love Metal 666

New member
מממ.

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : נו זה כל שבוע ככה... קורה לעיתים רחוקות מאוד שיש לי שיר מועדף שלהם... שיר השבוע כללי: נראה לי שקוראים לזה My Enormous Penis... הנה: http://www.youtube.com/watch?v=ChZeL2CvCAI להקת\אמן השבוע: 30STM אדם שעשה לכם את השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: - משהו רע שקרה השבוע: הרבה... משהו חדש השבוע?: סווטשירט X2 (אני לא בטוחה איך להגיד את זה ברבים XS), ג'ינס ונעליים. ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: סקראבס, סקראבס, סקראבס... שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: טיול שנתי. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: טיול שנתי. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: -

The Ocean Girl

New member
עניתי 5 פעמים ואז לחצתי בטעות

על מקש שסוגר הכל >< ונמאס לי לסכם שוב ><

The Fantasy

New member
תמונה יפה מה ששמת ../images/Emo9.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :Beautiful...שמעתי אותו בראש שלי המון השבוע שיר השבוע כללי: יש המון אין לי כח. להקת\אמן השבוע:כנ"ל אדם שעשה לכם את השבוע:ספיר, אמא, דני ומור. משהו טוב שקרה השבוע:שהגעתי הביתה סופסוף. משהו רע שקרה השבוע:המון דברים
משהו חדש השבוע?:המ לא זוכרת ציטוט שעשה לכם את השבוע:וואו יש מלא ואני תמיד שוכחת אותם. לינק/אתר השבוע:פרזהילטון.קום, פייסבוק, מייספייס, מקושרים.. סרט/סדרה/ספר השבוע:"צילה של הרוח" שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לחזור למוצב.. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אף אחד מעניין.. ותמונה- מהמרינה בהרצליה, אני צילמתי

The Fantasy

New member
תמונה יפה מה ששמת ../images/Emo9.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM :Beautiful...שמעתי אותו בראש שלי המון השבוע שיר השבוע כללי: יש המון אין לי כח. להקת\אמן השבוע:כנ"ל אדם שעשה לכם את השבוע:ספיר, אמא, דני ומור. משהו טוב שקרה השבוע:שהגעתי הביתה סופסוף. משהו רע שקרה השבוע:המון דברים
משהו חדש השבוע?:המ לא זוכרת ציטוט שעשה לכם את השבוע:וואו יש מלא ואני תמיד שוכחת אותם. לינק/אתר השבוע:פרזהילטון.קום, פייסבוק, מייספייס, מקושרים.. סרט/סדרה/ספר השבוע:"צילה של הרוח" שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום.. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לחזור למוצב.. אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:אף אחד מעניין.. ותמונה- מהמרינה בהרצליה, אני צילמתי

למעלה