של המי השורה הזאת

Wrath Within

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo221.gifשל המי השורה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo221.gif../images/Emo20.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע:
Razorblade Kiss
שורה אהובה בשיר?
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?
ליריקס: http://www.azlyrics.com/lyrics/him/razorbladekiss.html

5ifi

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

- שלי! ועכשיו, עונש.
Razorblade Kiss
שורה אהובה בשיר? I'm drunk on your tears וגם!!! I'm not afraid to feel I want you to love me Cause you are the one
שורה פחות אהובה? אע..אין
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? שוּנדַבָר!
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? MCR כי...לכו תדעו איך זה יצא...זה בטוח יהיה מצחיק!
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? לאאא...
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? השם מעולה. ממש. מי לאב הימ.

Tender Thunder

New member
הצחיק אותי כשג'רארד אמר פעם,

"ואז גיליתי פתאום שאני יכול לשיר
," ומייקי חיזק את הטענה, ואני לא הבנתי על איזו יכולת שירה הם מדברים פור גאד סייק ._.

Tender Thunder

New member
הבנאדם לא שר ._.

אני לא אומרת שהשירים שלהם לא טובים, אני אוהבת כמה, שלא לדבר על התפקידים של ריי
. אבל בחיי, מה שהוא עושה שם הוא לא שירה... למופת, בואי נגיד >_> אני לא אומרת שזה סותר את העובדה שכיף לשמוע אותו כסולן בשירים שלהם :).

5ifi

New member
שירה או לא שירה, אני מאוד אוהבת לשמוע את הקול

שלו...צרחות, צווחות או חיזונים... חוצמזה, אנחנו שומעות הימ- איזו זכות יש לנו להתלונן על סולן שצורח מפעם לפעם?

Tender Thunder

New member
That's exactly my point :)

חוץ מזה שאני לא רואה שום מקום להשוואה בין וילה לג'ר, אבל כמו שרוז אמרה, על טעם ועל ריח.. :).

Tender Thunder

New member
ur love is razorblaiaiade kiiis

שורה אהובה בשיר? 1. I taste death in every kiss we share 2. And at every sunrise our sins are forgiven 3. The only way you can love me is to hurt me again וכמובן your love is razorblade kiss. שורה פחות אהובה? רוב השיר? ._. מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? אני לא מתה על השיר.. אבל כן בביצוע הידוע לשמצה שהוא שובר את המעמד של המיקרופון
http://www.youtube.com/watch?v=1zXG91joKUk הייתי משנה את הליריקה, כי את המוזיקה אני אוהבת (במיוחד בסאונד של ההופעה).
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד מיוחד
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? X2 של זה משעשע, ועושה כאב ראש
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? עדיף על sweetest is the taste of your lips. השם סבבה :)

Love Metal 666

New member
להלהלה

שורה אהובה בשיר? Every time we touch we get closer to Heaven שורה פחות אהובה? - מה הייתם משנים\\מוסיפים לשיר? לא נראה לי שיש משהו... הוא מושלם כמו שהוא. איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? וילה ואלו, זה יהיה מעניין.
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\\קצבית יותר לשיר? לא, זה יהרוס... האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? אם השם לא היה מתאים הם היו משנים אותו...

למעלה