נ מ ס ט ה

../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif נ מ ס ט ה ../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

באהבה
גדולה ומתוך החיים בדרך הקסומה הזו , אנו פותחים מחדש את פורום טנטרה... ( 9 3 8 איזה יופי של מספר..) מתוך חזון ליצור במה משותפת למנחי הטנטרה, לאנשים ההולכים בדרך הטנטרה ולכל מי שרוצה לדעת עוד... ....ולתפארת מדינת ישראל.
יש מקום לשאלות ותשובות, יש מקום ליצירת חוג חברתי, יש מקום לצחוק יש מקום לעצב... יש מקום
כמו הטנטרה - הכל בסדר...
שמחים לפתוח בזה את השרשור הראשון
ולגזור את הסרט....
נמסטה {} בן ואפרת

../images/Emo20.gifתודה../images/Emo20.gif

את מוזמנת באהבה להשאר ולהפוך לחלק אינטגרלי מהפורום. נשמח לקרוא הצעות, בקשות וכו'. שבוע טוב.

בהצלחה

אהובים יקרים שיהיה בהצלחה בפורום החדש מקווה שיהיה עמוק איכותי ורציני אני בטוח שתתנו לו נופך מדהים - כמוכם תודה על השיתוף

../images/Emo20.gifבועז יקר../images/Emo20.gif

תודה על הברכות. אנחנו שהצטרפת אלינו ובטוחים שתעצים ותתעצם רבות מהשהות כאן.
בן ואפרת. בועז יצטרף אל פאנל היועצים של הפורום. נאחל לו
.

T i g e r R o n

New member
אהובים שלנו../images/Emo23.gif

בהצלחה אני יודע כי אני מכיר ומי שמכיר יודע...

ברוכים הבאים אהובים

אנחנו בטוחים שמתהווה כאן מהר מאד מקום של אנרגיות טובות וחיבור מדהים. אתם מוזמנים לא רק להציץ, אלא גם "להיפגע", להישאר, להעצים ולהתעצם. געגועים והמון אהבה,
בן ואפרת.

navy123

New member
../images/Emo24.gif תתחדשו...

לבן ואפרת, המון הצלחה בניהול הפורום החדש.

../images/Emo221.gif../images/Emo221.gifתודה../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

ושנוכל להנות כולנו מה
החדש הזה

ד ו ל ה

New member
בהצלחה...

לפורום הטרי הזה ולשני מנהליו הקסומים. מקווה שתתפתח כאן קהילה תוססת...
דולה

ואם כבר מדברים על חיבוקים..../images/Emo24.gif

בהצלחה, חברים, ואולי אם יפתח גם בית ספר ללימוד הטנטרה עצמה ולעומק, לא סדנה חד פעמים, אשמח להצטרף גם אני, ולהפוך אותה לכלי נוסף בארסנל שלי. מוכנים להרים את הכפפה? ולכם - רק בהצלחה, חמודים!

ככוכבים לרוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ואוו יקר, נהדר לראות לך גם כאן. ראשית, כבר יש מספר מנחים שמקיימים מסלולים כאלו, ואנחנו בטוחים שהם ישמחו לפרט כאן יותר, מעל דפי הפורום. אנחנו, ברמה האישית, בהחלט מתכוונים לפתוח משהו כזה בקרוב מאד. לא בית ספר חלילה, למילה הזו יש קונוטציות מאד מסויימות אצל מי מאיתנו
אבל משהו מתמשך ומעמיק. , מבחינתנו הפורום נולד ב 25 למאי בשעה 19:10 מעניין, מה אומרים על כך ה
יש מפות אסטרולוגיות לפורומים
Does it make sense
מתגעגע

../images/Emo24.gifתודה איש אהוב

אדם יפה עם נשמה יפה והמון עומק. אתה טנטריקה כנראה אפילו בלי שידעת על כך
זה קורה לרבים מאיתנו.

למעלה