Pink positive

randu

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gifPink positive../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

"..אין לי שום חרטות,או תקוות לעצמי,זהו כל מה שיש..."
יאאלה..זרמו איתי..
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- מצורף מדגישומטיק..
http://www.tpeople.co.il/on/mo/

TimeToDance

New member
לחשוב חיובי

יום א- תגבורים, אנגלית, פעולה, ש"ב, האלופה!!! יום ב- תגבורים, שיעור, ש"ב, לתת, האלופה! יום ג'- תיגבורים, חוג, ש"ב, האלופה!!! ים ד'- תיגבורים, חוג, ש"ב, האלופה! יום ה- טיול!!!!!!!!! יום ו'-טיול!!!!!!! יום שבת- טיול!!!!! יום א'-טיול!!!!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשבוע טוב :)

ראשון- הייתי אצל חברה היה מצחיק D: שני-אימון ושיעורים שלישי-טיפול שיניים, יומולדת לחברה במסעדההה :) רביעי-אימון חמישי-שנקין
, אחותי חוזרת מפולין
שישי-מסיבה אצל חברה :] יענו לא מסיבה סתם באות כמה בנות לישון אצלה שבת-שומדבר [:

randu

New member
כי לענות שלישי זה הכי,אחי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

ראשון-
הדרכה בקייטנה ודרמה.
שני-
הדרכה בקייטנה והתבטלות..
שלישי-
הדרכה בקייטנה ופגישה עם אמא של ידידה,כדי שתעזור לי עם המגמתאטרון.
רביעי-
הדרכה בקייטנה,ואולי מפגשכטר
חמישי-
הדרכה בקייטנה וקבלת מזומנים..
שישי-
שישי.
שבת-
. שבוע טוב לכולם
כל מה שאמרתי--בע"ה
.

נקודונת

New member
מגמת תיאטרון?

פרטים, בבקשה
(כי אני יודעת שהרבה זמן רצית והתלבטת וזה, אז עכשיו אני חייבת פרטים) (חוץ מזה, תיאטרוניסטית מורעלת כמוני - רק תזכיר את המילה תיאטרון לידי ואני אדרוש פרטים ומיד
) דרך אגב, כל הכבוד שנרשמת לקבוצת דרמה וכל זה, קראתי מה שכתבת שאדית חצור אמרה לך - סחתיין עליך

randu

New member
אהמ-

עוד חודש ככה, יש לנו בחינות למגמת תאטרון. במגמה לומדים בערך 20 אנשים,וכמו שאת בטח יודעת-לא נכתוב יותר מדיי. רק מושגים פה ושם. ו..אהמ..צריך מונולוג של 4 דק. והקטע של בחירת המונולוג והשינון שלו (צריך לדעת בע"פ.) ממש קשה לי, אז מעכשיו אני רוצה להתאמן וזה וזה וזה..
תודה מותקית..
ובהצלחה גם לך

נקודונת

New member
בהצלחה!

טוב מאוד שאתה מתחיל להתכונן, ושאתה מקבל עזרה ופידבקים - זה עוזר מאוד, מניסיון
אתה צריך רק מונולוג אחד? איזה מונולוג - דרמטי או קומי? אם אתה צריך עזרה בבחירת המונולוג, אני אשמח לעזור - אני מכירה המון מחזות טובים ומונולוגים. שיהיה לך המון המון בהצלחה!

randu

New member
שירצ'..כנסי.../images/Emo9.gif

אני מאוד צריך עזרה במונולוג. ממש לא אכפת לי איזה מונולוג,אבל אני צריך להתחבר אליו. אייסי,מסנ',משהו? :] תודה על העזרה

randu

New member
אויי סורי לא ראיתי..

בחוג משחק פגשתי אותה. היא באה ללמד אותנו (את הקבוצה שלי..) והיא אמרה לי שאני מצויין (כפרעליי,חבל שאני לא יכול להתחתן עם עצמי.|צנוע|) והא איימה שהיא תכפכף אותי.

L U Z I A

New member
כי לענות ביום שישי זה הכיאחותי../images/Emo15.gif

איזה שבוע מדהים! יום ראשון- ים L ים בבאלגןן יום שני- ים L ים יום שלישי-
יום רביעי- נגמר
יום חמישי- לישון באמת הרבה יום שישי- לנוח עוד יום שבת- סבא וספתא

randu

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

במילא עוד כמה שעות ייפתח אחד אחר.

למעלה