כנסו רגע

SivAn 4u

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo26.gif כנסו רגע../images/Emo36.gif../images/Emo20.gif

בעיקבות מה שאמרו באיזשהי שיחה כאן... שהשירים בדיסק של ג'סטין ניכתבו על בריטני... מה אתם חושבים
למרות שמישהי אמרה כאן שג'סטין אמר בראיון שהם לא.. (אני לא כל כך מאמינה.. כי השירים כל כך מתאימים לה ואני זוכרת שהוא אמר שהפרידה עזרה לה.. לכתוב את השירים וכאלה..) מתוך Senorita: On that sunny day Didn't know I'd meet Such a beautiful girl Walking down the street Seen those bright brown eyes ....With tears coming down העינים של בריט... סתם..

פיית

New member
שום שיר נכתב אלי והוא כן אמר את זה

בראיון..... ואני בטוחה ב100%

justinet

New member
מה הקישקוש הזה?? חלק נכתבו עליה

ואני שמעתי אותו אומר את זה......הוא גם אמר שאחרי שהוא כתב את הדיסק הוא התראפה מהכאב (בלב)...... וחוץ מזה מה את אומרת על קריי מיי א רייוי הוא המציע את זה???????. או שהוא כתב את זה לחתולה שלו??

פיית

New member
מה...............אולי הו כתב לחתול.

הומר אנשים הומור ותביאי לי מאיפו הוא אמר ספציפית שהוא אומר שחלק מהשידים שלו היו על בריטני....

my josh

New member
כן אני רשמתי שבדיסק הוא עלייה כנסו

תראו כל אחד ומה שהוא חושב אבל אני בטוחה שהדיסק עלייה חוץ מאיזה שיר שתיים.. שימו לב שכל השירים על פרידה ושהיא לא ביקשה סליחה ודברים כאלה.. סווווו ההשראה תמיד באה ממישו היא לא סופר הוא זמר הוא כותב שירים בדרך כלל שקראו לו.. וב\זמן שהוא כתב את הדיסק הוא היה בתקופת בריטני.. אז כל אחד ומה שהוא חושב..!!1..1.1.1.1.1.1

פיית

New member
אבל בריטני היא לא היחידב שהיתה חברה

שלו בחיים יש אולי שיר אחד אליה אבל אנחנו בחיים לא נדע איזה שיר זה (אפילו שאנחנו חושבות איזה שיר ספציפי שהוא אליה אנחנו לא נדע) וזה גם יכול להיות גם חויות שלו מבחיים בכלל הוא התבגר עשכרה מול בטלויזיה (בקליפים) הוא מופיע מגיל 7 והוא היה במועדון של מיקי מאוס וכשהתוכנית התבטלה (הוא היה בן 14 עז) באותה שנה הוא התקבל ללהקה של אן סינק וכו'...... אני אומרת בקיצור שלא כל השירים אליה וזהו...

למעלה