אובלדי אובלדה

איים אבודים ב-../images/Emo43.gif אנשים

הערב בשעה 18:00, נילי דור האלה מארחת את עדית בן פורת בשידור חי בבלוגTV. עדית מנחה סדנאות להעצמה, מאמנת אישית, מאסטר אווטר ומנחת יוגה צחוק – אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/shows/35593
דר' בני מייליק, כירורג פלסטי, המומחה בתחום הניתוחי ההרזיה יתארח בפורום קיצורי קיבה החל מהשעה 19:00 וישיב לשאלות הגולשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=19&MessageId=118553443
החל משעה 20:00 תתארח אורה אלקן, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ. ברנר בפורום מתמודדים עם החיים ותשיב לשאלות בנושא התמודדויות שונות שאנו חווים בחיינו. הנכם מוזמנים מעתה לכתוב את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1233&MessageId=118604196
פורום חינוך לילדים ולנוער חוגג שלוש שנים – ואתם מוזמנים לחגוג ולהשוויץ יחד אתנו לא תמיד יש קשיים, לפעמים יש גם הצלחות חינוכיות, הברקה של רגע או צל"ש לילדים שלימדו אותנו משהו. בואו לספר - מהי ההצלחה החינוכית שלכם? http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1316&MessageId=118635881
אתר FLIX מחלק לכם כרטיסים זוגיים לסרט הקולנוע החדש איים אבודים. צפו בטריילר, ענו על השאלות, מלאו את פרטיכם ואולי תזכו כרטיסים זוגיים לסרט: http://www.flix.co.il/tapuz/movies/avudim

linoy7

New member
חם ליייייייייייי!!!!!!!!../images/Emo41.gif

[אם היה לי כוח הייתי פותחת שירשור
חדש, אבל... אני עייפה מידי אז עמכם הסליחה
]
אז היום הייתה הבגרות בעיצוב. היה אחלה- העתקתי מהשליפים כמה דברים..
כיף לא נורמלי
אחחחח, איזה כיף זה לסיים עם המגמה
אחרי הבגרות הלכנו לקנות למורה פרחים, היא התרגשה וזה...
הצטלמנו וזה וזה וזה..
והלכנו הביתה
הגעתי, נחתי קצת, הלכתי לספרית לעשות פן- היום בערב חתונה של בן דודה שלי
וואי, כמה תמונות יש מהנשף!!!!!!
הפייסבוק עמוססססססס
אממ.. וזהו
המשך יומנעים לכולם!!!!

just adiki

New member
בטח, מה אכפת לך לא לפתוח ../images/Emo32.gif?

את הולכת לשרשר את זה?!?!???!
. חחחח שמחה שהלך לך "טוב" בעיצוב. תהני היום בחתונה
מזל טוב! אני צריכה באמת לדעת מהו פייסבוקך כדי שנכתוב אחת לשניה דברים מפגרים על הוול
.

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תודה, אכן נהניתי.. היה מדהים
חחחחחחח אני אשלח לך מסר עם השם
[אמורה להיות כתובת מסויימת?
אני לא כ"כ מבינה בזה
]

just adiki

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo32.gifאובלדי אובלדה../images/Emo32.gif../images/Emo20.gif

החופש אוטוטו מתחיל, הבגרויות נגמרות, החטיבות והיסודי כבר כמה ימים בחופש. לתיכוניסטים יש עוד בגרות אחת או שתיים, בלי להחשיב את אלה שעושים מועדי ב' אבל רשמית אפשר להגיד שתחושת החופש כבר כאן! אז תהנו כולכם, תנוחו, תבלו, תנצלו את החופש טוב טוב כדי להגיע עם כוחות מחודשים לשנה החדשה או לחלקינו לשירות הצבאי שבדרך
... חופש נעים

just adiki

New member
הבגרות האחרונה עברה והסוף קרוב..

היום היתה לי בגרות בחיבור. הבגרות האחרונה שלי. נשארו לי מועדי ב' שאני אעשה ליתר ביטחון אבל אפשר להגיד-סיימתי!. לא יאומן שזה נגמר, יש רגשות מעורבים של שמחה ועצב... זה כזה מוזר. ראיתי היום את המורה שלי לאנגלית השנה ואמרתי לה "היי" ופתאום קלטתי שלא ראיתי אותה מהבגרות והסתובבתי שוב:"היייי!! מה קורה!?!? לא ראיתי אותך מלאאא זמן" היא:,כן ועוד מעט כבר לא תראי אותי בכלל"
כל המורים אצלנו בדכאון. טוב, השכבה שלנו היתה מדהימה. מחר הנשף
הלכתי עם אמא ביום רביעי לקנות שמלה [כן, טוב שנזכרתי] וקניתי 3 שמלות, 2 מכנסיים קצרים, חולצת סטרפלס ונעליים. והכל בחנות אחת-קסטרו! חח... כ"כ נהנו שנלך ביום שלישי לעוד סיבוב בשאר החנויות
.

just adiki

New member
אהה ודבר נוסף

אחרי 4 שנים שליחות בטורקיה חברה שלי סוף סוף נחתה בארץ בחופש הגדול כמו בכל שנה רק שהפעם היא נשארת לתמיד! כיף לי
! היא הגיעה ביום שלישי ונסענו כל החברות לים והיה מדהים! לא למדתי בגלל זה לג"ג שהיתה לי יום למחרת אבל הספיקה לי שעה בבוקר והבגרות עברה בהצלחה חח..

linoy7

New member
ממ.. כבר כתבת את זה פה..../images/Emo41.gif

חחח
אז שוב- אני שמחה בשבילך שהיא נשארת פה!

just adiki

New member
כתבתי?../images/Emo2.gif

נראה לי שאת מתבלבלת וכתבתי את זה בפורום של שירי
.

linoy7

New member
אוי, הנושאים היו כ"כ מעפנים../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

על מה עשית? אני כתבתי על ספורט נשים בישראל.. זה הדבר היחיד שהיה לי מה לכתוב עליו..
לא משנה שכתבתי שטויות.. חחחחחח אבל העיקר שזה מאחוריי
אני כ"כ מבינה.. זו שמחה מהולה בעצב.. מצד אחד- וואייייייי, סופסוף! איזו הקלה לסיים 12 שנות לימוד
! אבל מצד שני- כ"כ עצוב להיפרד מכולם, ועכשיו מה.. להיות עצמאי.. לא בתוך מסגרת שהיינו רגילים אליה 12 שנה
אני מסיימת רק ביום שני-אזרחות
וכמובן, המועדי ב'
אז יש לי עוד שבועיים לעכל
איפה הנשף? תהניייייייייייי
ותתחדשי על הבגדים
אהמ*תמונות*אהמ

just adiki

New member
בדיוק שאלתי אותך בפורום של שירי../images/Emo6.gif

לא היה לי כח להכנס לכל הנושא של ספורט הנשים אז עשיתי על התיכון והאונ'. אני אעלה תמונות אחרי הנשף
והוא יהיה ב"קו האופק" מכירה? בהצלחה באזרחות. זאת בגרות מושלמת לסיים איתה 12 שנות לימוד. גם כי סיימת בכללי וגם כי סיימת אזרחות! ובקשר למסגרת, אמרתי את זה למחנכת שלי והיא אמרה שבצבא אני אהיה במסגרת אז יש לי עוד שנתיים לחשוב על העצמאות שלי
. שזה די נכון אבל הצבא זאת מסגרת מבאסת יותר מתיכון חחחח...

linoy7

New member
חחח..../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

התלבטתי בין שני אלה ובסוף בחרתי בספורט..
לא מכירה "קו האופק".. זה בכפר סבא?
תודה!
נכון, צבא זו גם מסגרת.. אבל זה לא אותו דבר
את לא יכולה לעשות מה שבא לך

just adiki

New member
ההתלבטות שלי היתה בין

הספרו, התיכון והאונ' והדגים באפריקה. על הדגים ויתרתי כי היתה לי בגרות בג"ג יומיים לפני ופחדתי שאני אתחיל להכנס לכל מיני דברים לא קשורים כמו זיהום מים ומדבור
. זה לא בכפ"ס ואין לי מושג האמת איפה זה

linoy7

New member
רק אני לא הבנתי כלום עם הדגים האלה?!../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

ישר העברתי עמוד
אה
אין לך מושג
זה כבר טוב

למעלה