שבוע טוב לכולנו

../images/Emo20.gif../images/Emo39.gifשבוע טוב לכולנו../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

אתמול היה לי אחלה יום. ארוך לאללה יש לומר לעומת אמצע השבוע. אחרי הפגישה בחדר, עוד יצאנו קצת לבלות בחברותא, לשמוע מוזיקה ולזוז קצת, לפחות חלק מאיתנו
כי אני לא ממש רקדתי חוץ מלהתנועע בכיסא
. חזרנו מאוחר בלילה והיום ישנתי בלי שעון
.התעוררתי כרגיל בשש וחצי והמשכתי לישון, כשנזכרתי ששבת מנוחה היום. יצאתי מהמיטה באחת עשרה בערך, וכל היום הייתי בבית, בלי לעשות שום דבר מיוחד מלבד להיות עם עצמי. מעין מועקה כזו שאין לה שם או מקור, שאפילו לחדר לא בא לי ללכת הערב. אולי זה הבלבול בשעות השינה, ואולי עוד כמה דברים שכרגע לא צפים אל התודעה. על כל פנים, אני מרגישה טוב פיזית, ובגדול הכל בסדר. הצורך בזוגיות או לכל הפחות במגע צף מידי פעם ובמקום להדחיק אני יושבת להתבונן בו, מפנה לו מקום להיות נוכח בינתיים, ותוך כך מגלה עוד כמה דברים על עצמי. הרי מעולם לא חוויתי מצב בו לא היה מגע כל כך הרבה זמן, וזה משהו חדש לי. אני מאחלת לנו שבוע מבורך ונקי, פורה ומלא תובנות, שמחה ואהבה. אוהבים

שבוע של החלמה ובשורות טובות ../images/Emo24.gif

התוכנית שלנו עובדת על עיקרון ההינזרות המוחלטת מכל סוגי הסמים לקחתי את ההינזרות הזו לכל דבר טוב שהפכתי אותו לסם תחליפי עבורי מה שמניע את הריכוז העצמי שלי,האובססיה והכפייתיות. והשתמשתי בפיתרון הזה, זה עובד בדיוק כמו בסמים, לי מאוד ברור שהאישיות ההתמכרותית שלי עדיין פעילה. ואני משתמש עדיין, כל הזמן. בתחליפים. פעם זה עבודה, אח''כ גלישה באינטרנט, אח''כ זה משחקי מחשב, חברים מסויימים, אפילו אובססיה ל NA ... והתהליך חוזר על עצמו: גמילה עם כאב ,כמיהה של געגוע,ותחזוקה עם השקעה בעקרונות ההחלמה . ויתורים בקיצור. לוותר כל הזמן. נהניתי לקרוא אותך יש משהו בכנות ובפתיחות שלך שמזכיר לי את תחילת הדרך שלי , התובנות שנכנסות ויוצאות בלי עריכה. מזל טוב אחותי, זה הבסיס להחלמה שהשאיר אותי ועוד רבים וטובים נקיים לאורך זמן. רק להיום. בנכונות להחלטה ולפעולה היה לי קשה יותר תמיד.לקח לי זמן לוותר על דברים גם כשהרגשתי שזה לא נכון עבורי. התוכנית הזו חכמה מאוד היא ממליצה להימנע ממעורבות רגשית וזוגיות בשנה הראשונה יודעת למה? כי חוסר האונים הגדול הזה בתחילת דרך יוצר זוגיות של חסכים וצרכים פיזיים ונפשיים לא של הנשמה הרוחנית שרק מתעוררת לחיים האמיתיים זו תוכנית של ויתורים, אבל בעיקר של מתנות,בזמן של אלוהים... בהצלחה בכל בחירה והחלטה שתיקחי. תודה על השיתוף והאפשרות להתחבר לעצמי. אה , גילוי נאות: אני בזוגיות כבר 23 שנות חברות ונישואין, ומשפחה מורחבת שאני אסיר תודה עליה כל יום. אבל ראיתי במהלך 5 שנות חברות בתוכנית,את מה שאני מדבר עליו. רק שלא חוויתי את הלבד הזה,ולכן אני מרגיש צורך להגיד את זה. היתה לי שנת טיפול בקהילה בתחילת דרך שבה בניתי זוגיות עם עצמי קודם כל,נהניתי מכל רגע. זה עזר לי לבנות זוגיות עם אישתי למרות שהיינו כבר נשואים עם ילדים, רק שלא ממש הכרנו, לא אני את עצמי, ובטח לא היא את אני האמיתי. קטונתי מלהציע למישהו לעשות משהו שאני לא מכיר אותו מהניסיון האישי שלי. לפעמים המבט מהצד רואה לא פחות נכון את התמונה. בוקר טוב בוחרת בחיים את לא לבד...

מנחם37

New member
מערכת יחסים בהחלמה מתוך הספר רק להיום.

מעורבות ריגשית לא מומלצת בתחילת דרך אמרו לי חברים אך לא התייחסתי לכך ברצינות הסבל לא איחר להגיע.כשהירפתי בסופו של דבר מאותה "בת זוג" הרגשתי שנולדתי מחדש.הזוגיות תחכה עד לזמן שמרגישים שאנו מספיק מאוזנים להתמודד עימה.אוהבים.
קשר רומנטי והחלמה "מערכות- יחסים עלולות להיות מכאיבות." טקסט בסיסי, עמוד 78 אהבה היא כמו שיקוי לאחדים מאתנו. ההתרגשות שבאהובה חדשה, הסקרנות שמעוררת האינטימיות, תחושת ההקלה שיש לנו כשאנו מרשים לעצמנו להיות פגיעים - כל אלה הם רגשות חזקים ביותר. אבל אסור לנו לשכוח שיש לנו רק הקלה יומית מההתמכרות שלנו. ההיאחזות בהקלה יומית זו חייבת להיות בראש רשימת העדיפויות של כל מכור מחלים. אנו יכולים להיות יותר מדי מעורבים במערכות היחסים שלנו. במהלך העניינים אנו עלולים להזניח חברים ותיקים ואת החונך שלנו. ואז, כשהמצב נעשה קשה, לעיתים, אנו מרגישים שאנו כבר לא יכולים לפנות לאלה שעזרו לנו לפני מעורבות רומנטית זו. תפיסה שכזו עלולה להוביל לחזרה לשימוש. אם נעבוד את התוכנית שלנו בעקביות, ונשתתף בפגישות, נבטיח שיש לנו רשת של החלמה, גם כשאנו שקועים עמוק באהבה. התשוקה שלנו לקשר רומנטי היא טבעית. אבל אסור לנו לשכוח כי בלי התוכנית שלנו, גם מערכת-היחסים הבריאה ביותר לא תצליח לשמור עלינו מפני העוצמה של ההתמכרות שלנו. רק להיום: בתשוקה שלי לקשר רומנטי, לא אזניח את ההחלמה שלי.

../images/Emo51.gifמנחם, אוהבים../images/Emo24.gif

תודה על ההתייחסות וההשקעה. להתראות הערב
אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif תחזית שבועית ../images/Emo57.gif

תחזית אסטרולוגית שבועית . 04/05/2008 - 11/05/2008 שור השבוע תנו לעצמי שלכם לצאת החוצה ללא חשש, אנשים יקבלו אתכם בצורה פתוחה הרבה יותר. משעות אחר הצהריים ביום א' והלאה זמן מהנה פחות לפניכם עם השפעות לא קלות. יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. החל מיום שלישי התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. ביחסים קיימים, בני זוג עשויים להפתיע בהצעה, או תוכנית משותפת קרובה. יש דגש על הקרובים אליכם והם חשובים לכם יותר מדברים אחרים. ימים טובים לעליית מדרגה בתחום היחסים, ולתוכניות רציניות משותפות. מסר: הרבה יותר טוב להעיז ולעשות דברים גדולים, לנצח ניצחונות מרהיבים אף שיש בהם כישלון, מאשר להצטרף לעלובים - אלה שלעולם אינם סובלים יתר על המידה ואינם נהנים יתר על המידה. הם חיים באזור דמדומים אפור שאין בו ניצחון ואין בו תבוסה. - תאודור רוזוולט תאומים השבוע ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות נעים צפוי לכם, נסו להעביר אותו בקלילות. נסו לשחרר את הלחצים בעיסוק בתחביב כלשהו, זה זמן טוב ליצור דברים. ילדים עלולים להרגיש פחות טוב או להיות מוטרדים מבעיה כלשהי.החל מיום שלישי ייתכן שתגיע ידיעה משמחת בקשר לעבודה, אתם תרגישו הרבה יותר טוב לאחר מכן. מקבלים יותר תשומת לב בעבודה? אל תיבהלו, היום אתם יכולים להרשים אחרים בביצועים שלכם. עכשיו בהחלט כדאי לטפל בבריאות, ניתן היום לפתור בעיות מציקות. מסר שבועי: הרבה מנחשלי החיים הם אנשים שלא הכירו עד כמה קרובים היו להצלחה כאשר נואשו וויתרו.- תומאס אדיסון סרטן השבוע משעות אחר הצהריים והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. ייתכן שתאלצו להתמודד השבוע עם מישהו קרוב.החל מיום שלישי ייתכן שמכרים יבקשו עזרה אך עליכם לנסות לא לערב חברים ועסקים ביום יומיים הקרובים. ייתכנו מצבים לא פשוטים בהתמודדות עם נושאי בירוקרטיה. יכול להיות שתאלצו להתמודד עם חשיפה לא נוחה של דברים אישיים בפני אנשים זרים. מסר שבועי:הגאווה מתחלקת לשני חלקים: האחד - גאוות האדם בגופו, והחלק השני - גאוות האדם במעלות החוכמה ובמעשיו. - לא ידוע אריה השבוע הוצאות מעבר לתכנון ידאיגו אתכם. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן נחמד פחות מצפה לכם, קיימת נטייה גבוהה יותר לריב עם אנשים קרובים. נסו להיות מאופקים. היו זהירים היום בדרכים, קיימת סכנה.החל מיום שלישי זה בהחלט זמן טוב לשבת עם המשפחה ולבלות סוף סוף. עזרה משמעותית עשויה להגיע ממישהו קרוב, היו פתוחים לקבל זאת. אל תופתעו אם תקבלו מתנה היום מאחד מבני המשפחה. מסר שבועי::לא יהיה ניצחון של האור על החושך כל עוד לא נעמוד על האמת הפשוטה, שבמקום להילחם בחושך, עלינו להגביר את האור.- א. ד. גורדון אופי הוא מה שאתה יודע שהינך, לא מה שאחרים חושבים שיש לך.- מרווה קולינס בתולה השבוע עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב וכדאי לנסות ולא להתפרץ. זהו זמן טוב לעיסוק ברוחניות ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. ייתכן ותאלצו לטפל בנושאי כספים המעיקים עליכם. עם זאת לא מומלץ ליזום התחלות חדשות משום סוג.. החל מיום שלישי זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. לכל אלה מבניכם אשר עוסקים בתקשורת יהיה זה זמן טוב למיצוי היכולת המקצועית. מסר שבועי::מצוינות היא לא פעולה, אלא הרגל. את הדברים שאתה עושה הכי הרבה, תעשה גם הכי טוב.- מרווה קולינס מאזניים השבוע כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. משעות אחר הצהריים והלאה זמן מוצלח צפוי לכם באופן כללי. הרנטגן הרגשי שלכם בפעולה ואתם מסוגלים לקרוא את הרגשות של הסובבים אתכם. נסו לנצל זאת לפעולות חיוביות. החל מיום שלישי הארנק יהיה בשימוש. היזהרו משליפות יתר של סכומים גדולים. יש הזדמנויות לשפר דברים הקשורים בפיננסים אשר התעכבו בימים האחרונים. גם אם יש לכם בוס קשוח השבוע יכול להיות קל יותר להשיג העלאה. מסר שבועי::הצלחה לא באה אליך - אתה הולך אליה.- מרווה קולינס עקרב השבוע הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. משעות אחר הצהריים והלאה יהיה לכם זמן מהנה פחות, כדאי לשמור בסודיות על המהלכים אותם אתם מתכננים, ההצלחה טמונה בדיסקרטיות וביכולתכם לא לגלות את כלפיכם. יחסים יכולים להציק כרגע ולהוביל להרגשה של מחנק. נסו לא להיסחף לשליליות, זה יעבור.החל מיום שלישי אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. מסר שבועי::תמצית ההוראה היא להפוך את הלמידה למידבקת - לגרום לרעיון אחד להצית אחר.- מרווה קולינס

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif תחזית שבועית-המשך ../images/Emo57.gif

תחזית שבועית - המשך . 04/05/2008 - 11/05/2008 קשת השבוע תיאלצו להתמודד ולהחליט החלטות קשות בעבודה. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות מהנה מצפה לכם, יחס הסביבה אליכם לא מעודד ולא מפרגן לכם מספיק. זמן רגיש בתחום החברתי. מומלץ לא לקחת ללב כל מה שיגידו עליכם השבוע .החל מיום שלישי התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או רוחנית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. מסר שבועי::בתוך כל תלמיד נצור ילד מבריק.- מרווה קולינס גדי השבוע ייתכן ותפגשו אנשים מעניינים, אנשים אשר הגיעו מרחוק או כאלה בעלי רקע שונה מאוד מכם. משעות אחר הצהריים והלאה זמן פחות נחמד צפוי לכם, השבוע תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית.החל מיום שלישי תוכלו ליצור מפנה חיובי בכל מה שקשור לתחום אותו אתם מייצגים. חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. מסר שבועי::כשנותנים בך אמון, זוהי מחמאה גדולה יותר מאשר כשאוהבים אותך. - ג'ורג' מקדונלד דלי השבוע זהו זמן טוב לעיסוק ברוחניןת ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. גם משעות אחר הצהריים והלאה יהיה לכם זמן מהנה פחות, קיים צורך רגשי לברוח. יש איזה חוסר מנוחה שעליכם להתמודד עימו. בקשר לנסיעה, קשרים עם חו"ל בגין פרויקט, הקשיים יגיעו השבוע לשיאים.החל מיום שלישי אתם מפגינים יותר אכפתיות כלפי האנשים שעובדים איתכם והדבר תורם לפופולאריות שלכם. ימים אלו חשובים לקריירה שלכם, מצבים שתיצרו כעת יקבעו את תוצאותיהם של תהליכים חשובים בתחום. ימים אלה טובים לכל מגע עם הציבור הרחב. אם העיסוק שלכם קשור בציבור, האהדה כלפיכם גוברת. מסר שבועי::כשאני הוגה את המילה עתיד ההברה הראשונה כבר נהפכת לעבר. כשאני הוגה את המילה דממה אני הורסת אותה. כשאני הוגה את המילה מאום אני יוצרת דבר מה ששום "אין" לא יכיל.- ויסלבה שימבורסקה דגים השבוע לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. משעות אחר הצהריים והלאה זמן נחמד פחות מצפה לכם, הרגשות שלכם מקוצנים ועליכם לנסות להישאר רגועים עד כמה שניתן. אתם עשויים להרגיש חולשה ועייפות, נסו להחזיק מעמד.החל מיום שלישי זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. קשרים מפתיעים עם חו"ל עשויים להתחדש, תיתכן הזמנה לנסיעה חשובה. מסר:בין אם שמח ובין אם אומלל - החיים הם האוצר היחיד שיש לו לאדם.- ג'קומו קזנובה טלה השבוע אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. גם משעות אחר הצהריים והלאה זמן נחמד פחות לפניכם בעל השפעות מכבידות. יחסים רגישים ובלתי יציבים עלולים להסתיים. ביחסים טובים ייתכנו מצבי פרידה זמניים או חיכוכים. מריבות עשויות להיות הרבה יותר חריפות ואמוציונאליות. נסו להתבונן פנימה ולראות מה מניע אתכם. החל מיום שלישי זמן טוב להשקעות ולרווחים נאים. זמן מתאים לטיפול בענייני כספים, רכוש ומשא ומתן בדבר שיפור תנאי עבודתכם במישור הכספי. גישה חיובית תעזור מאוד לעניין. הרגשות שלכם מוקצנים ובאופן כללי הנכם מרגישים יותר. אתם נמשכים על ידי אנשים יוצאי דופן. מסר שבועי:"כשאדם עולה במעלה ההר לא די שיראה מרחוק את הפסגה הגבוהה וישא תמיד את עיניו לקראתה, עליו לראות את השבילים ולבדוק אם אין בדרכים פתחים ובורות או חיות טורפות. ואם ישנם, עליו להתגבר עליהם או לעקוף אותם אחרת לא יגיע לפסגה."-דוד בן-גוריון

למעלה