חג שמח

../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif חג שמח../images/Emo172.gif../images/Emo24.gif

כנראה שאני לא אבלה את החג צמוד לגישת אינטרנט (שלושה ימים במדבר או משהו.. לא ברור איך אני אשרוד) אז בזאת אני מאחל חג שבועות שמח ומבדח לכווווווווווווווווולם!

G.O.D

New member
חג שמייח לכולכם ../images/Emo13.gif

אני עדיין לא בטוח אם אהיה עם גישה לרשת או לא לכן אני מאחל לכם כבר עכשיו חג שמח ושבת שלום. סיכום שבועי יגיע גם יגיע, יותר מאוחר

SaxonK

New member
חג שמח וחלבי ../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif../images/Emo174.gif

לכולם בפורום. סעו בזהירות ותשמרו על עצמכם. אני זוכרת שכשהייתי קטנה אימא הייתה מכינה לי זר והייתי הולכת לגן בשבועות בשמלונת לבנה וזר קטן על הראש. הייתי כזאת מותק, שעוד רגע אני בוכה. אבל...
הימים האלה עברו חלפו, אני כבר מזמן לא מותק ואין לי רבע שמלה בארון. כך חולפת לה תהילת עולם. סוף ה
ונכון, אין היום אנטרפרייז, אבל תמיד תוכלו להתנחם בזינה ובוויצ´בלייד! אל תיפול רוחכם, חברים! חג שמח ובטוח
SaxonK

זה נכון שזינה מדברת אל

היצר הגברי בנשים? כמו שהיא איזשהו מדגם מייצג של נשים אמאזוניות... מעין מרגלת ונוסאית על מאדים. ד"א... למי שהוריד וצרב את כל העונות של TNG, יש לי סטאר טרק כל הזמן.

SaxonK

New member
אתה עושה את זה בכוונה, נכון?

אתה אומר דברים שוביניסטיים בכוונה, נכון? מה זה "היצר הגברי בנשים"? אישה לא יכולה להיות פייטרית וחזקה מבלי להיחשב לגבר? כלומר, להישאר אישה, פשוט אישה חזקה ולוחמת? אני לא מבינה את זה. חשבתי שהמצב *קצת* השתנה, אבל אני רואה שהכול נשאר אותו דבר. הסטריאוטיפים, היחס המשפיל והסקסיסטי כלפי נשים, הסטיגמות. נקעה נפשי.

נו בבדאי!

אין תענוג גדול יותר מלהרגיש את השליטה על אישה אחרת... להגיד או לעשות את הדברים שיגרמו לה להתנהג כמו שאתה אוהב... כמו למשל להיות שוביניסט קיצוני רק כדי לראות אותה מתעצבנת, להיות פמיניסט קיצוני כדי להרגיע ולעודד סימפטיה. אני איש רע ואכזר, אני יודע... את צריכה לראות אותי על ילדים... הם מתים עלי, כשאני רוצה.

SaxonK

New member
שליטה...?

אוקיי... נגיד. יש לך מזל שאני לא מניאקית. כי אם הייתי מניאקית ו/או עצבנית אש, היית מה זה מסכן בגללי! אבל חג, אז אני מרחמת עליך.

למעלה