הספיישל השבועי-קלי

Dark Force

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifהספיישל השבועי-קלי../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

מהיום- הספיישל השבועי יוקדש למתמודדת שהודחה. השבוע הספיישל מיועד לקלי ג'ייקוב שהודחה בפרק השישי.. יהיו תמונות, ראיונות וכל מיני פרטים מאגניבים
תהנו
ואתם מוזמנים להוסיף תמונות, או כל חומר אחר על קלי

Dark Force

New member
../images/Emo41.gifראיון עם קלי../images/Emo13.gif

קלי, מה הייתה תגובתך הראשונה כשהודחת? האם היית מופתעת או נשמת לרווחה?
קלי: לא הייתי מופעת, נשמתי רצת לרווחה. יש גבול להשפלה שאני יכולה לעבור. למרות שחשבתי שהתמונות שלי מתקדמות לאט לאט, יש בנות שמצליחות הרבה יותר ממני, נהניתי מהחוייה ולא רציתי לחזור הבייתה. קלי, איך הסתדרת אחרי שהודחת, בפרק השישי?
קלי: אני דווקא מסתדרת ממש ממש טוב! הגלרייה הולכת מצויין. אני מרגישה מעולה. למרות שהודחתי, וזה היה קצת קשה ודמעות זלגו לי, אני מרגישה שהתחזקתי. אני מרוצה ואני בסדר. אני מרגישה שזו הייתה חוויה מעולה- והייתי חווה עוד פעם בשמחה! קלי, האם הרגשת קצת אשמה בזמן ההדחות הקודמות שג'ניפר וקריסטי הודחו במקומך? נראה כאילו הרגשת קצת אשמה.
קלי: לא. בחיים לא הרגשתי אשמה. רציתי להיות שם.למרות שנאבקתי עם צילום התמונות, הרגשתי שכמה הבנות לא מאמינות שאני עדיין כאן. אמרתי לעצמי שהשופטים יודעים מה לעשות, ושאני פה מסיבה כלשהי- והרגשתי שאני יכולה להשתפר, וברוב המקרים השתפרתי. איך הרגשת עם עצמך כשהתוכנית שודרה?
קלי: למרבה ההפתעה, הרגשתי טוב עם עצמי. אחרי שעברתי כזאת דרמה, הביקורת, הדמעות הרגשתי חזקה כי עברתי את זה, הרגשתי בטוחה. הרגשתי שהתבגרתי עם החוויה. בזמן שזה הכביש זה גם הרגיש מחזק. קלי, מדוע בחרת את טוקרה ואמנדה כשזכית בתחרות הפוזות בחנות הלבשה תחתונה?
קלי: בחרתי באמנדה, כי בהתחלה שכולם דיברו עליי בחדרים שלהן, אמנדה הייתה תמיכה בשבילי וניחמה אותי. זו הייתה הדרך שלי להודות לה. ובחרתי בטוקרה, כי היא כמו האמא הגדולה שלי, היא אחותי הגדולה והיא מישהי שאני יכולה לדבר איתה, אני עדיין חברה שלה עכשיו- והיא עזרה לי עם הכל אז הרגשתי מחוייבת לה. קלי, מה חשבת על נורל?
קלי: נורל היא כ"כ חמודה! היא משוגעת אבל בדרך טובה. היא ממש ילדה מתוקה! קלי, האם אווה ואן רעות כמו שהן נראות?
קלי: לא הייתי מכנה אותן רעות הייתי מכנה אותן שובבות, אני חושבת שהעריכה לא מציגה אותן באור האמיתי שלהן, שהוא כנה ואמיתי. קלי, האם יש לך חבר?
קלי: כן יש לי, הוא מדהים. הוא היה מדהים להפליא, תמך בי לכל אורך הדרך בכל מצב. הוא ממש "שולט"! אלו היו השאלות הנבחרות של קלי.. שאני בחרתי

Dark Force

New member
../images/Emo20.gifהאתר של הגלריה..../images/Emo20.gif

האתר של הגלרייה של קלי, יש שם אימייל ליצירת קשר אישי- וכו'
http://oswaldcleveland.com/

Dark Force

New member
../images/Emo26.gifעובדות על קלי../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

עיר לידה: ניו יורק
עיסוק: בעלת גלרייה אונליין- ברשת
סרט אהוב: "ספלאש"
מגזינים אהובים: "אלור" , "אלי"
ו..: הגלרייה שלה קרויה על שם אביה

purple rain2

New member
וואי רעיון מעולה, כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

אני פותחת בקישורים קטגוריה חדשה של זה...
רוצה אולי לעשות מתישהו השבוע ספיישלים גם לבנות שכבר עזבו או שאין לך כוח?

Dark Force

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אני אעשה את זה עד הפרק הבא

Dark Force

New member
וואו..../images/Emo56.gif|פגרה|

תודה
והיא ממש נראית טוב לפעמים.. חבל שהיא עזבה- כמה שאני מת על אווה ואן, לאן יותר הגיע לצאת.

niranat

New member
את מתכוון שכאן היא נראית טוב?!

כי אני חשבתי לעצמי איך בכלל קיבלו אותה לתכנית, מרוב שהיא כל כך מכוערת... כאילו, באמת, זה לא שהיא לא פוטוגנית, היא פשוט מכוערת

Dark Force

New member
הממ..../images/Emo56.gif|פגרה|

אם תסתכלי בקלוזאפ שלה בתמונה של Y.J Stinger היא ממש ממש משתפרת, וכן יש לה הבעה לעומת מה שג'ניס אמרה. ודווקא יש קטעים שהיא יפה ויש קטעים שהיא מכוערת- ואולי בגלל זה אני מסכים שהיא לא יכולה להיות הטופמודל הבאה- כי היא צריכה להיות תמיד יפה.

למעלה