שרשור לבוש עושה קאמבק!

LipStiK

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifשרשור לבוש עושה קאמבק!../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

חחח... קדימה, תתחילו, אני אכתוב יותר מאוחר..

SuGar and SpicE

New member
עונה.. מה איתכם תענו גם!../images/Emo113.gif

אז ככה עכשיו חזרתי מבי"ס... היה לי ספורט היום.. זה מה שאני לובשת:
מכנס ספורט שחור עם פסים לבנים בצדדים
חולצת תלבושת אחידה בצבע ורוד בהיר
סריג שחור של גאפ
נעליי ספורט נייקי
עגילים של מיכל נגרין.. זהב עם אבנים ורודות.. משו יפה
שעון על יד אחת
ביד השנייה צמיד כזה שכל חרוז בו שונה
קליפס בשיער. היה לי קר היום
מחר אני מביאה מעיל ומטרייה

Daniel MSG

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

איזה כיף!! חורף!!!!!!!!!
היפי יאיי.. אז ככה:
מכנס ספורט שחור עם פסים לבנים בצדדים
חולצת גולף לבנה דקה
נעלי אדידס
צמידעם פרחים ירוקים
שעון
זהו

AmiTutiT14

New member
../images/Emo42.gifעונה../images/Emo129.gif

חולצה- גופיה שחורה עם כיתוב גרפיטי צהוב מכנסיים- ג'ינס באגיס כחול כהה סווצ'ר- שחור של D&G נעליים- all star שחורות הם לשונית אדומה גרביים- לבנות
עגילים- יש לי 7
באוזן ימין יש הליקס (זוכרים?
) ושלושה חורים רגילים. העליון הוא של גוגולת עם כובע, השני של גראס והשלישי הוא שן מעץ. בצד שמאל ההכי עליון חדש, אז זה עגיל רפואי, מתחתיו זה כפכף ומתחתיו זה מכונית (הצד החמוד
) שרשרת- של ינשוף, ממש יפה שקניתי באיטליה, לא תמצאו אותי בלעדיה צמידים- ניטים שעון- swach

LipStiK

New member
אז ככה..

היום הייתי בבית... אני חולה בעע
מכנס טרנינג שחור
טרנינג ורוד של פוקס
נעלי בית פרוותיות שחברה שלי קנתה לי בארה"ב... וזהו...

קים NY

New member
איך אני אוהבת חורף!!!

מלמטה למעלה: יחפה ג'ינס בהיר קרוע (לא בכוונה, נשבעת!), מגאפ. תחתונים.. (בודקת) סבתא שחורים שעון סגול על יד שמאל טי שירט אדומה מארה"ב שרשום עליה בלבן please do not feed the models (
). עליה סווטשירט מפרנץ' קונקשן (מצורפת תמונה, כי אני לא יודעת איך להסביר אותה). גולגול עם גומייה ורודה (פרט משמעותי!!) וזהו. בוקר טוב, הפורום התעורר.

LipStiK

New member
פרנץ' קונקשין..

אבל אני לא חושבת שיש חונויות שלהם בארץ... או שיש ואני לא יודעת עליהם..?

קים NY

New member
אין, עד כמה שאני יודעת. את שלי

קניתי בניו יורק, עלתה 50 דולר. כן, יקר. ככה זה בפרנץ' קונקשן. :)

No BoDy1

New member
אמממ

עכשיו סתם טרנינג של נייק... וגופיה ארוכה... בבוקר לבשתי ג'ינס דיי קרוע... בלי חברה מסויימת... גופיה ארוכה ומעליה חולצה של Iron Maiden נעליים של Vans אהההה ומשהו שלא בטוח שיעניין אותכם אבל על הזין שלי =) בוקסר מזה חמוד שמצוייר עליו את פו הדוב בצד אחד ובצד השני עלים של מריחואנה... חח הכי לא קשור אבל יפה...

טוב..

אני עם פיג'מה. סריג אפור,וטייץ שחור. קוקו אסוף,כמה צמידים על היד,יחפה. עכשיו,אני אגיד מה לבשתי בבוקר - כי זה יותר עדיף. טייץ שחור שלושת רבעי,נעלי וואנס,חולצה אדומה,שיער פזור,אלף שרשראות,עוד כמה צמידים,4 טבעות,ותיק בית ספר של אמילי. זייהו :]

עכשיו אני../images/Emo3.gif

חזרתי עכשיו מטיול גיבוש שעשו לשכבה שלי (3 ימים, מיום שלישי עד היום) והיום לבשתי מכנס דייגים\חיתול בגוון כזה כחול\טורקיד מהעין השלישית, גופיית ספורט שחורה מכאוס, שעון של דיזל, ג'קט ספורטיבי כזה מטי אנ טי בצבע שחור עם 3 פסים לכל הרחוב שלו (כולל הידיים) וזהו נראה לי

Stripperella

New member
גם אני עונההה../images/Emo3.gif

גופיה לבנה
מכנס לבן קצר של סקצ'רס במידה אחת יותר גדולה...
גרביים עד מעל הגרב שצבעים כחול צהוב אדום וירוק של פוקס
2 צמידים חוטים על היד אחד גוונים של סגול ואחד גוונים של כחול ועוד צמיד אחת עם האות M שקיבלתי מחברה שלי
צמיד חוטים על הרגל....
שעון של פוקס
וטבעת על הרגל....

למעלה