הקליפ הכי טוב של דהיוזד!

../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהקליפ הכי טוב של דהיוזד!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

הקליפים שעפו-
I Caught Fire Take it Away Pretty Handsome Awkward Blue & Yellow Buried Myself Alive
ובשבוע שעבר עף-
A Box Full of Sharp Objects
הקליפים שנשארו הם- The Taste of Ink http://www.youtube.com/watch?v=4trKM3VUsyM All That I've Got http://www.youtube.com/watch?v=RZxPZGtZknc
אנשים! זהו הגמר הגדול, ATIG vs. TTOI את הבחירה שלכם תנמקו! [לשם שינוי]. והוו! וכאן נגמרת פינתי הצנועה, צ'או אמיגוס.

הא! והפעם לא מעיפים קליפ, מסמנים ב-../images/Emo127.gif את

את הקליפ האהוב עליכם! בוחרת ב-all that i've got
בגלל שבATIG הכל פשוט יפה, התפאורה, ההשקעה בקליפ, הבגדים שלהם, החלוקה לתפקידים [שבכל נראלי בית, חבר להקה אחר מופיע עם הילד], הרעיון כזה נחמד [של הילד שנקלע לתוך הספר אומשהו]. קיצר, עם אהבתי הגדולה לTTOI, אני בוחרת באול טאט אייב גוד.

The Taste of Ink ../images/Emo127.gif

נמ. אין מה לנמק. רציתי שBOX יזכה, אבל הוא בחוץ :( ולדעתי, כמה שATIG מושקע, הוא פחות יפה מTTOI.

הזויה13

New member
All That I've Got../images/Emo127.gif../images/Emo103.gif

זה כל כך ברור שהוא ינצח, בגלל התפאורה, הרעיון, איך שכולם היו לבושים שם, בעצם הכל. הקליפ הכי טוב שלהם בכלל לדעתי!

../images/Emo15.gifקשה ביותר אבל, TTOI ../images/Emo127.gif

נממ טוב נימוק. ATIG הוא נורא נורא מושקע וטוב והרעיון יפה אבל בTTOI הם יותר משוחררים, יותר עצמם. זה היה הקליפ הראשון שראיתי שלהם וזה קליפ ענק!!$% וברט הוא כזה כפרושש שםXDDDDDDDDDגגגג סתם נו. אבל הוא כזה ברט!! וכולם שם מדהימים! וכיף לראות את הקליפ הזה למרות שהוא פחות מושקע. הפרצופים של ברט שם שווים הכללDD:

Rose131

New member
The Taste of InkV|../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

סיבה? כי דבר ראשון- השיר הזה פשוט גאוני. הנגינה, הליריקה, הכל. חוצמזה, הוא שיר די משמעותי בשבילי בשנה וחצי האחרונה ודי עזר לי ועדיין עוזר. הקליפ ממחיש את השיר בצורה מושלמת, לא מקפחים אף חבר להקה, יש איזון די מושלם בין קטע ההופעה לבין הסיפור. פשוט קליפ.. מושלם! כן, ATIG מושקע, אבל דה טייסט אוף אינק כ"כ.. דה יוזד.

../images/Emo128.gifAll That I've Got../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

אני לא מאמינה שהקליפ המעאפן הזה הגיע עד הסוף!!!!!

ובגלל שאני כל כך קשה...The Taste of Ink../images/Emo127.gif

טוב למה אני אוהבת....זה קליפ ממש יפה והוא מראה איך הם היו בעיירה שהם גרו בה ואיך הם חלמו לעוף משם... ברנדן עבד באיזה מינימרקט וסבל מכל רגע ..קווין רב עם ההורים שלו (איך שהבנתי את זה לא יודעת)... ואז רואים שהם נפגשים אחר כך וזה יפה לחשוב שהם היו ביחד מההתחלה, הם היו חברים טובים שחלמו לעשות מוזיקה ביחד... ורואים את זה בקליפ איך הם עשו הופעות קטנות נפגשו בלילות ביחד וסתם הסתובבו .... והקליפ השני יותר מדי מושקע וזה סתם טיפשי ....לא יודעת שונאת אותו!

Mg14

New member
the taste of ink ../images/Emo127.gif

המילים של השיר מתאימות לפי דעתי לקליפ. הוא מגניב ויש בו הרבה אנרגיות שמתאימות לשיר עצמו. גם בקטע היותר שקט - אז ברט הולך על הכביש [שזה קטע מאוד מאוד חמוד שאני אוהבת]. בקליפ יש משהו מרדני ודי טינאייג'רי שדי מייצג בעיניי את דה יוזד בתקופה ההיא ובכלל, כי ככה אני אוהבת לראות את דה יוזד, במוחי, ילדותייים ועושים שטויות. ובקליפ הזה יש פשוט הרבה חיים. [ושלא תבינו לא נכון, הקליפ של all that i've got מעולה, עם הרבה השקעה, תקציב ותסריט טוב, פשוט ל TTOI לא היה את כל זה ובכל זאת הוא יצא מאוד מוצלח, חוץ מזה שהוא(גם השיר וגם הקליפ) פוט מסמל לי המון.]

MyUsedRomance

New member
ATIG../images/Emo127.gif../images/Emo135.gif

פשוט אוהבת את הקונספט
לא קשר לשיר, הקליפ הוא מאוד יצירתי וממש שונה מכל קליפ אחר שהם עשו

למעלה