טוב או צהרים טובים

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo42.gif טוב או צהרים טובים

לכולם (כן כשמיתעוררים בשעה כזאת לא יודעים אם זה בוקר או צהרים
נו מה שניקרא החיים הטובים ... ) אתמול כרגיל עד שנירדמתי לקח לי קצת זמן אז בנתיים ישבתי וקראתי שירים מיתוך ספר שירים של רחל המשוררת (נו אתם רואים לאן חוסר שינה מוביל
.. ) אז היה שם שיר אחד שמאוד התחברתי הנה הוא: חיץ זכורני ,עודי תינקת לוני עצב נסתר בבגד אבלי הייתי שונה ונבדלת משאר עברו ימים ואינני תינקת בין תינוקות אבל לא נגוז העצב וטרם הוסר האות. עדין חוצץ החיץ ביני לשאר , אך עתה עתה שונה ונבדלת נפשי בשחור יתמותה.... אני חושבת שלא צריך להסביר מדוע החיבור , מצטערת עם עשיתי לכם דיכי על הבוקר ( אבל עוד מעט צהרים
) שבת שלום לכולם
אוהבת את כולכם שיר

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif ועוד משהו על הצהרים ../images/Emo8.gif

אחותי בת ה 17 קמה היום בקריזה (כנראה שגם עודף שינה לא עושה טוב
) אחרי שאתמול ביקשתי מימנה שסוף סוף תסדר את החדר שלה כי עוד מעט הבלאגן מגיע לשלי אז היום היא קמה עם אנרגיות שליליות ואומרת לי "איך רואים שאנחנו לא אחיות וחוץ מיזה אל תגידי לי מה לעשות את לא אחותי".. ועוד בים האנרגיות השליליות היא גם טרחה להסביר לי שאפילו במזלות אני אדמה והיא רוח .. שמים .. אז את רואה זה לא מיסתדר
טוב זה יעבור לה גיל טיפש עשרה לא ?? עוד מעט היא תרצה שאני יבוא איתה לקניון אז אני יזכיר לה כמה דברים
יום טוב לכולם ושבת שלום
שיר

לימור1

New member
שירונת יקרה

כמו שאת אומרת, היא בת טיפש עשרה ובטח גם לה לא קל. אני בטוחה שאם תנסי להתייחס אליה קצת כמו אל החניך שלך, ולהבין גם את הקשיים שלה יהיה לכן קשר הרבה יותר טוב. חוץ מזה, אף אחד לא אוהב כשמבקשים ממנו לסדר את החדר שלו (מניסיון - גם אני נהגתי לבקש מאחי - לאיים - לצרוח - להתחנן ומה לא. זה לא עזר לי הרבה)

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif ללימור1 המתוקה

נכון גיל טיפש עשרה בהחלט גיל לא קל , אני משתדלת להבין אותה אך זה קצת שונה מהחניך שלי לימור מכיון שאיתי היא לא מדברת על נושא האימוץ ביכלל מדי פעם היא זורקת מישפט כמו היום כן בקשר לסידור החדר כנראה שבנתיים נעשה איזה "גבול טריטוריילי " כדי שהבלאגן לא יפלוש החוצה ..
בדרך כלל אני לא מתערבת לה בבלאגן שלה אבל ליפעם זה משגע אותי ומה שנכון נכון לא עוזר הרבה להתחנן , לצרוח ..
שיר

למעלה