"תביט אלי בשתיקה"

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif"תביט אלי בשתיקה"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כאשר תביט אלי בשתיקה תגאה מתיקות בליבי כדבש תביט בי כאור מסתנן וחודר לתוך נימי הנשמה >>>>>>>>
<<<<<<<<<< כאשר תביט אלי בשתיקה תשוטט נפשי באויר הקריר בחיבה אילמת כעלה הדרים מקושטים ברסיסי טל >>>>>>>>>
<<<<<<<<<< כאשר תביט אלי בשתיקה אפרח לעינייך הכחולות לילי יהיה לילך באהבה אטבע לתשוקתך כעיוורת >>>>>>>>
<<<<<<<<< כאשר תביט אלי בשתיקה ארעד לאורו של ירח אתעטף בגופך השוקק לליל אהבים רק שנינו >>>>>>>>
<<<<<<<< כאשר תביט אלי בשתיקה נרחף בדאיה לשמים והים את עיניו בנו יתן אהבתינו כגלי ים לעולם.
>>>>>>>>>
<<<<<<<<<<<

../images/Emo99.gif

בשתיקה מבט עיניים נשמתך מדברת אליי ידיך אומרות תשוקה פיך משתוקק לטעום ידיי מושטות אליך מרפרפות על עורך פי ניגש לשפתיך לטעום אותך.. גופי נצמד לגופך זוהי שפת האהבה.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif../images/Emo20.gif

כשאתה מתבונן בי ושותק צליל הריגוש שער לרגלינו קורנת שתיקתי לצידך אש התשוקה לוחשת אהבה כשאתה מתבונן בי ושותק שפתיי לחות אהיה בשבילך כלחם ומים אהיה בשבילך אהבה. כשאתה מתבונן בי ושותק ליבי כחלום שותק דמי מבעבע בדפנותיי כפורט מנגינות ממיתר. כשאתה מתבונן בי ושותק השקט זורם בנחשוליי והלב נע ורוטט שותקת ומתבוננת באהבתך.

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif

מילים מילים וכולן שותקות הן מופלאות הן נוגות רק לשאת עיניים כלות שפתיים צמאות ולחמם את הלב להביט אל הנוף ברטט ולגעת לגעת לטעום להתנגן ולנוע באור החיוור עוד מילה עוד נגיעה והדם עולה והלב דואה אליך עליך ממך- עד הקץ.

danistar

New member
ואצלי השתיקות לאו דווקא

מסמלות על אושר .. שיר שנכתב לפני יותר משנה למישהי בלתי ניתנת להשגה .. חושב על מה שלא נאמר מהרהר על השתיקה הזו מה עובר בראש שלך כשאני שותק ככה ?? מנסה לספר לך דרך העיניים לא יכול להוציא מילה כשאת עומדת כאן מולי אני נהיה נציב של מלח מסתכל עליך מהופנט הלב מפרפר והגוף מזיע את מביטה לעברי והלשון קופאת במקום ..

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

כשאתה מסתכל ושותק חי בתוכי הזמן הנוהר שקט רוך ומתק העצב מזמרים לתוך הנשמה כשאתה מסתכל ושותק הדמדומים כמו לחן תמים אתה שותק הלב נפתח בוא תרעיף ניחוח וצל כשאתה מסתכל ושותק מרחב נפשי רוגע ליבי משתרג בליבך מסתכלת בך ונפעמת כשאתה מסתכל ושותק גשר הזהב ממני אליך אתה עבר הווה עתיד אתה לי אהבה עד אחרית.

Mוניk

New member
ואוו איזה מילים כתבתם פה שלושתכם

מקסים מאיץ את פעימות הלב ואאואואואו ממש ממש מילים נוגעות מרגשות שבאאאאאאאאא זהו פשוט כי
אהבתי
מוניק

WildCat1

New member
וכאשר תביט אליי../images/Emo23.gif

ואני אשתוק דע.. שעכשיו אני כמיתר מכוון היטב שעוד יפיק את ההרמוניה בסימופניה של חייך...

למעלה