מזל טוב לברונו

perrinat

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo49.gifמזל טוב לברונו../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

על קבלת הניהול של הפורום
ב ה צ ל ח ה

brunu

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

הכל בזכותך תודה רבה רבה...אני מבטיח לעשות כמיטב יכולתי על מנת לקדם את הפורום כמה שיותר ביחד איתכם אז אל תהססו לפנות אליי אפילו עם טענות כל דבר שיש לכם לומר יתקבל בברכה

brunu

New member
../images/Emo12.gif

כואב בעיניים לראות את עצמי כחול חח

michalas

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיהיה לך בהצלחה..... יפה לך כחול

brunu

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo51.gif

כן הא? זה גם הצבע האהוב עליי חח

עומריקי

New member
ברונו מזל טוב הגיע לך!!! ../images/Emo49.gif

ברונו תקדם בפורום כל אייסיטי מאמינים בך !!! ועם מה שאתה עשית לקידום העיר הגיע לך להיות מנהל
בהצלחה עומרי :)

brunu

New member
עשיתי לעיר מה שכל אחד אחר היה עושה

אם אהב אותה כל כך כמוני...תודה אחי

BRAYER1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמזל''ט אח שלי

תראה להם מי אתה י'משקיען כבר על היום הראשון מלא עידכונים תשחק אותה בתור מנהל טוב אני בטוח ב100% שתהייה מנהל טוב ומשקיען תהנה לנהל את הפורום וטרטיב אותו קצת כי יבש פה
אח שלי

moalem1

New member
מזל טוב לברונו!!../images/Emo78.gif

מזל טוב אני בטוח שתהיה מנהל טוב..

avivdv

New member
../images/Emo49.gifלברונו../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

brunu

New member
../images/Emo79.gifעידכון בפורום../images/Emo79.gif

הסקר התעדכן והשאלה החדשה עם איזה זמרת ישראלית היית רוצה ששאקירה תשיר דואט? רוצו להצביע. תוצאות הסקר הקודם: אם שאקירה היתה מתנשקת על הבמה עם אישה, איך הייתם מגיבים? איכססססססססס, מזעזעעעעעע, דוחהההההההה, גועל נפש!!!! 10.00% הייתי מפסיק/ה להעריץ אותה.... 2.50% שתעשה מה שבא לה, לא אכפת לי...45.00% סבבה, כל הכבוד לה, זה דווקא מגניב!!! 42.50% סה"כ קולות 40
גלריה חדשה בפורום גלריית חברי פורום שאקירה בקרו והוסיפו תמונתכם
העידכון השבועי יחזור בגדול החל משבוע הבא

brunu

New member
../images/Emo79.gifהמשך../images/Emo79.gif

2 לוחות חדשים נוספו לנוחיותכם מסנג'ר מכיוון שיש לוח ICQ מן הראוי שיהיה גם לוח מסנג'ר...תהנו החלפה/קניה/מכירה רוצים להחליף פוסטרים? רוצים לקנות דיסק יד שניה? רוצים למכור? זה הלוח בישבילכם...תהנו
בקרוב תחרות לוגו לפורום...

למעלה