P perrinat New member 16/10/04 #1 ../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo39.gif../images/Emo50.gif../images/Emo141.gif
G gilriv New member 16/10/04 #2 רינת דרך אגב מישהו רוצה בערוץ הצרפת אתם יכולים לראות הצצה חפיף סתם בשביל לדעת על הסידרה הנהדרת הזות שיהיה למנוי YES באפיק FRANCE2 {הודעתי ? בקרוב אני מקווה באחד מערוצי הכבלים -של הסרטים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רינת דרך אגב מישהו רוצה בערוץ הצרפת אתם יכולים לראות הצצה חפיף סתם בשביל לדעת על הסידרה הנהדרת הזות שיהיה למנוי YES באפיק FRANCE2 {הודעתי ? בקרוב אני מקווה באחד מערוצי הכבלים -של הסרטים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S SummerBreeze New member 16/10/04 #8 ../images/Emo2.gifיאאא../images/Emo70.gif מזל טוב על הפורום לסדרה הענקית הזאת כמו שאתם ודאי מבינים מהכינוי שלי גם אני מכורה קשה לסדרה ... אז שיהיה בהצלחה ואני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא (ול-4 בנובמבר כמובן! עונה חדשה )
../images/Emo2.gifיאאא../images/Emo70.gif מזל טוב על הפורום לסדרה הענקית הזאת כמו שאתם ודאי מבינים מהכינוי שלי גם אני מכורה קשה לסדרה ... אז שיהיה בהצלחה ואני כבר לא יכולה לחכות לשבוע הבא (ול-4 בנובמבר כמובן! עונה חדשה )
I IDOffryn New member 16/10/04 #11 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif מגניב. פעם ראשונה שאני בפורום משהוא מתחיל
ד דרוסילה1 New member 16/10/04 #12 מזל טוב על הפורום החדש אני סיימתי את העונה הראשונה לפני כמה זמן כבר מתה לעונה 2... ואיזה כיף שזה מתחיל ביס
מזל טוב על הפורום החדש אני סיימתי את העונה הראשונה לפני כמה זמן כבר מתה לעונה 2... ואיזה כיף שזה מתחיל ביס
I InFecTeD LOVER New member 17/10/04 #16 בעע נמחקה לי ההודעה... מזלללללללל טובבבבבבבב!!!!!!!!!! חחח איזה כיף יש לי פרוטקציות.. חחחח סתם אל תסקלו אותי כמו היום.... אני היחידה שלא ראיתי את כל הסדרה?!?!
בעע נמחקה לי ההודעה... מזלללללללל טובבבבבבבב!!!!!!!!!! חחח איזה כיף יש לי פרוטקציות.. חחחח סתם אל תסקלו אותי כמו היום.... אני היחידה שלא ראיתי את כל הסדרה?!?!
A Aviad1987 New member 17/10/04 #17 LOL. לא... ../images/Emo13.gif פשוט עכשיו נכנסים הרבה שכן ראו. כי מן הסתם הסדרה עוד לא עלתה בישראל (עוד 6 יום!)
LOL. לא... ../images/Emo13.gif פשוט עכשיו נכנסים הרבה שכן ראו. כי מן הסתם הסדרה עוד לא עלתה בישראל (עוד 6 יום!)
D dht160 New member 18/10/04 #19 ../images/Emo25.gif כפרה. ואם תשאלי אותי עכשיו באי סי אני עדיין ישכח מה הנייק שלך